K. Krejčí 15. (p.)
D. Pavlovič 61.
M. Janda 69. (p.)
L. Krásný 77.
4:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 17:00

28.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Petřín v Klatovech dvakrát vedl, výkon hostů ovšem nakonec nestačil ani na bod


Branky


15. K. Krejčí (p.) , 61. D. Pavlovič , 69. M. Janda (p.) , 77. L. Krásný - 8. M. Vohrna , 59. A. Heller
27

Fotbalisté Klatov se představili ve 28. kole Divize A proti Petřínu, který v blízkosti Drnového potoka dvakrát vedl, jenže po přestávce inkasoval třikrát v řadě a nakonec svému soupeři podlehl 4:2. Klatovy vyhrály doma již posedmé v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřín Plzeň vstoupil do utkání odhodlaně a již v osmé minutě šel do vedení, když se prosadil hostující Vohrna. Radost z úvodního gólu ovšem plzeňskému celku nevydržela dlouho. Hosté se po necelé čtvrthodině hry dopustili faulu v pokutovém území a z následné penalty vyrovnal Krejčí. Do poločasu už žádná další branka nepadala, a tak oba týmy odcházely do kabin za nerozhodného stavu 1:1.

 

Po necelé hodině hry šli hosté z Plzně podruhé v zápase do vedení, když jim vrátil vedení Heller, Klatovy ovšem dokázaly tentokrát bleskově zareagovat. Pouhé dvě minuty na to totiž vyrovnal domácí Pavlovič. Krátce na to přišel další pokutový kop, který proměnil Janda, a dokonal obrat. Petřínu už se vyrovnat nepodařilo a naopak počtvrté inkasoval poté, co se 13 minut před koncem prosadil Krásný.



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - D. Dolanský [-] , F. Diviš [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] - I. Vojtko [-] (53. J. Szedmák [-] ) , D. Tříska [-] , D. Pavlovič [-] (89. J. Sojka [-] ) - K. Krejčí [-] (88. Z. Cibulka [-] ) , M. Požárek [-] , L. Krásný [-] (90. M. Lukeš [-] )

SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] - V. Lisý [-] , P. Bednář [-] (53. A. Heller [-] ) , P. Škarda [-] , M. Trojovský [-] , M. Vohrna [-] (46. Z. Šimáně [-] ) , P. Bendl [-] , J. Šulc [-] , J. Motl [-] (46. A. Brudna [-] ) , M. Nademlejnský [-] (78. O. Vinkler [-] ) , L. Zoubek [-]

ŽK: 42. K. Krejčí , 62. M. Janda - 11. L. Zoubek , 23. M. Vohrna , 61. P. Bendl , 69. P. Škarda , 77. A. Heller .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Štěrba Martin - TVRDÍK Ivan, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 6. 2018 12:09
Jaroslav Levý pus si video na tv com penalty jasny a ty si se choval jak smyslů zbaven blázne
4. 6. 2018 12:23
Ale to víš, že ano. Bylo to křišťálově čisté a rozhodčí byli ozdobou utkání! Kdyby šlo jen o ty penalty (jasné, jak píšeš), ale ono bylo "perfektních" celých 90 minut... Až si budeš příště pouštět video, tak si najdi čas a pusť si ho celé, když v reálu ti to přišlo normální. A pak, kdo je tady blázen.
3. 6. 2018 11:53
Zdravím všechny čtenáře a uživatele portálu fotbalunas.cz! Je to sice již pár hodin po skončení tohoto sranda utkání, ale emoce stále neopadly. To čeho jsem byl včera odpoledne svědkem v Klatovech bylo něco naprosto neuvěřitelného a těžko se to vstřebává i druhý den. To, že domácí potřebují vyhrát a v některých fázích zápasu nebude Petřín hrát jen pouze proti soupeři v klatovských dresech se před zápasem dalo i částečně očekávat. Nicméně to, co předvedlo trio rozhodčích v průběhu celých 90 minut, bylo ,slušně řečeno, ostudné! "Bohužel", Petřín se v utkání dostal dvakrát do vedení a tím rozhodčí donutil vyvinout mnohem větší úsilí než si kdokoli před tímto zápasem byl ochoten připustit! Výsledkem byla 90minutová tragikomedie se dvěma naprosto vymyšlenými penaltami (obzvláště ta druhá byla přímo z učebnic fotbalu), ve které se nesmazatelně do historie divadelních představení zapsali všichni tři arbitři. A bohužel, i někteří domácí fotbalisté a diváci. Přeji Klatovům příští rok úspěšnější sezonu v divizi, aby nebylo třeba podobných výstřelků a rozhodčím mnoho bezesných nocí a napříště maximálně 1.B třídu! I když tam by jim šlo po podobném výkonu nejspíš o zdraví. Fair play zdar a podobným zápasům stop. J. Levý

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích