3:1
(1:1)
20. J. Zajíc (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, Divize A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pátá porážka Jankova v řadě, fotbalisté hostí po Doubravce vyhlížejí závěrečné kolo soutěže


Branky


38. D. Brabec , 60. D. Brabec , 78. D. Sýs - 20. J. Zajíc (p.)
23

Nedaří se, nedaří. Fotbalisté Jankova podali další z rozpačitých výkonů. V Plzni na Doubravce opět nezačali vůbec špatně, dokonce šli do vedení, jenže poté, jako již poněkolikáté v sezóně, vypadli z role a dobře hrající soupeř to potrestal. Do poločasu srovnal a ve druhé půli dvěma góly rozhodl o svém zaslouženém vítězství. Doubravka si tedy zajistila záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí k jistotě záchrany potřebovali zvítězit. Vzdálit je od tohoto cíle mohl v 56. minutě Kočer po Šebelkově přihrávce. Mladý útočník Jankova obešel stopera Nováka, leč následnou střelou Luhového branku minul. A trest za tuto neproměněnou šanci přišel po pěti minutách. Jan Petr nasadil jesličky Jirkovskému, přihrál Davidu Brabcovi, který svůj velmi dobrý výkon okořenil druhou brankou v utkání - 2:1.

 

Po akci na pravé straně si domácí vybojovali další příležitost v 69. minutě, jmenovitě zakončující Roubal, avšak Komárek byl na přední tyči připraven a pro tentokrát neinkasoval. Další skvělý zákrok si gólman Jihočechů připsal o chvilku později, kdy po Brabcově centru zneškodnil "gólovou" hlavičku Knakala.

 

Doubravka byla lepší, fotbalovější, ovšem i hosté se dostali k několika slibným šancím. Nejprve to zkoušel z uctivé vzdálenosti Maršán, branku přestřelil. V 75. minutě si navedl míč do střelecké pozice Bürger, ke smůle hostujícího celku trefil pouze prostor připraveného Luhového. Definitivní rozhodnutí přišlo v 78. minutě.

 

Přímý kop Daniela Sýse zprvu nijak nebezpečně nevypadal a směřoval do Komárkovy náruče, avšak teč kapitána Maršána míč vyklonila ze své osy a poslala ho přesně k tyči za bezmocného Komárka - 3:1.

 

skjankov.cz



Ohlasy k zápasu



SK Jankov
skjankov.cz: „ V závěru stojí ještě za zmínku tvrdá střela Světlíka, se kterou si hostující gólman poradil, nicméně na výhře a tím spojené divizní záchraně Senca se nic nezměnilo. Jankov připsal pátou porážku v řadě ... “



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - P. Knakal [-] , D. Novák [-] - L. Roubal [-] - D. Künstner [-] , M. Ungr [-] (9. D. Sýs [-] ) , V. Světlík [-] , O. Stružka [-] , D. Brabec [-] , J. Petr [-] (87. T. Do [-] ) , P. Krejčí [-] (89. J. Trojanec [-] )

SK Jankov
J. Komárek [-] - F. Lošek [-] , L. Fajtl [-] , J. Zajíc [-] , V. Jirkovský [-] - R. Mužík [-] (60. M. Rytíř [-] ) , J. Šebelka [-] , D. Maršán [-] , V. Bürger [-] - D. Kočer [-] (62. D. Mensah [-] ) , A. Kasík [-]

ŽK: 85. J. Zajíc .
Hráči zápasu: D. Brabec - J. Komárek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - JATI David, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích