0:2
(0:0)
80. T. Matějka
85. K. Piták (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 16:00

18.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápy zlomily v uvozovkách domácí tým v poslední desetiminutovce


Branky


80. T. Matějka , 85. K. Piták (p.)
0

Dlouho se na branky v utkání hraném na umělé trávě v Ústí nad Labem čekalo, ale nakonec přišly. O tu vítěznou se postaral Matějka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frydrych podržel hostující tým

Zápy měly na podzim hororový závěr na hřištích soupeřů, když padlo 2:4 ve Štěchovicích a 0:5 s Pískem. Svěřenci trenéra Maška, kteří poprvé nastoupili s Frydrychem mezi tyčemi, ale vstupovali do utkání jako papírový favorit. I Litoměřicko se vytasilo s novými tvářemi v základní jedenáctce. Lepší vstup do zápasu měli právě domácí, když se v prvních minutách dvakrát dostali na dostřel a Frydrych se musel činit. Pak se ale hra srovnala a na ústecké umělce delší dobu k vidění šance nebyly.  

Zápy měly navrch

Ve druhém poločase Zápy přitopily pod kotlem a svého soupeře přitlačily k jejich šestnáctce, více práce tak měl v bráně Plachý. Deset minut před koncem se poprvé měnilo skóre, Matějka byl důrazný po standardce a Plachý neměl nárok - 0:1. Následně se ve prospěch ještě pískala desítka a zkušený Piták už věděl, jak překonat litoměřického brankáře - 0:2.



Ohlasy k zápasu


FK Litoměřicko
Jan Plachý (brankář pro fklitomericko.cz): "Vědšli jsme že, to pro nás nebude jednoduchý zápas. Neměli jsme výhodu domácího prostředí a hráli jsme proti třetímu týmu tabulky s radikálně obměněným kádrem než jsme měli na podzim. Ale šli jsme do zápasu s tím, že pro vítězství uděláme všechno. V prvním poločase jsme měli tři vyložené šance, ale bohužel se nám nepodařilo vstřelit branku. Ve druhém poločase nás soupeř trochu přitlačil k naší šestnáctce. Nešťastně jsme inkasovali ze standardní situace deset minut před koncem a pak z podivné penalty. Ve druhé půli se nám nedařilo si vytvářet tolik brankových příležitostí, což mělo poté za následek zbytečnou prohru 0:2."

SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "První poločas byl vyrovnaný, domácí byli v úvodní čtvrthodině nebezpečnější a přežili jsme dvě šance soupeře. Pak jsme ale začali být lepší my, chytili jsme hru a vytvářeli si dost brankových příležitostí. První branku jsme vstřelili až v 80. minutě. Ve druhé půli se hrálo na jednu bránu a výsledkem je naše zcela zasloužené vítězství. Druhá půle byla v našem podání lepší té první. Umělka v Ústí je trochu menší, nejsem zastáncem toho hrát mistráky na umělce, ale zápasů ve středu už i tak v amatérském fotbale hodně, v ČFL zvlášť. Takže dobře, že se zápas sehrál, ale tráva je tráva. Povrch byl ale kvalitní, na umělce jsme byli jak my, tak Litoměřicko celou zimu, takže v tom neměl výhodu nikdo. Hráčem zápasu volím brankáře Frydrycha a středního záložníka Jelínka."



Sestavy


FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - Š. Kacafírek [-] , P. Výborný [-] (78. V. Marchuk [-] ) , M. Hanuš [-] , P. Valenta [-] (64. N. Luong [-] ) , D. Šustr [-] , J. Trýzna [-] (69. D. Surmaj [-] ) , R. Dvořák [-] , L. Maršálek [-] , M. Štancl [-] , J. Šimkovský [-]

SK Zápy
L. Frydrych [-] - K. Piták [-] (89. M. Pávek [-] ) , P. Putz [-] (76. T. Matějka [-] ) , V. Svoboda [-] , J. Eliáš [-] (90. M. Macek [-] ) , M. Jelínek [-] , V. Hron [-] , M. Kovařík [-] , P. Růžek [-] , J. Duben [-] , M. Štěpánek [-] (63. D. Zoubek [-] )

ŽK: 55. P. Výborný , 67. N. Luong , 81. M. Štancl , 83. R. Dvořák - 61. M. Štěpánek .
Hráči zápasu: M. Jelínek , L. Frydrych .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: VÁŇA Jan - LEŠKA Martin, TRSKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.