M. Telnar 18. (p.)
1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2018 16:30

18.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nymburk ukořistil devátý bod. Domažlice s penaltovým ziskem spokojeny nejsou


Branky


18. M. Telnar (p.) - 27. T. Hájovský
0

Nymburk jako poslední celek tabulky si moc vyskakovat nemůže. Trenér Kabyl již avizoval, že každý zápas v ČFL je pro jeho svěřence cennou zkušeností. Bod proti jednomu z předních celků soutěže je tak pro domácí dobrým ziskem...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Domažlice
Pavel Vaigl (trenér): "Soupeř byl k poražení, měli jsme vyhrát, nic jsme nepodcenili, ale na tom hřišti se fotbal hrát nedal. Byl to boj, ani žádné vyložené šance nebyly, i když ve druhé půli jsme nastřelili břevno, měli i další závary a měli jsme tam druhou branku dotlačit. Ale s fotbalem to nemělo nic společného, terén byl jedním z nejhorších, které jsem zažil. Pokud se ptáte, jaký má dohrávka uprostřed týdne vliv na mužstvo, tak někteří kluci museli být ještě dopoledne v práci, museli jsme vyjíždět v půl jedné, takže komplikace to je, ale myslím, že je to pro obě strany stejné. Hráčem zápasu zvolím Bauera."



Sestavy


SK Polaban Nymburk, s.r.o.
M. Jungr [-] - M. Hlatshwayo [-] (66. F. Stehno [-] ) , M. Houžvička [-] , I. Baratynskyy [-] , M. Telnar [-] , F. Franc [-] , T. Chlapec [-] , M. Daněk [-] , M. Bodlák [-] (81. R. Novotný [-] ) , J. Hájek [-] , L. Nepovím [-] (73. R. Artemuk [-] )

TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - T. Hájovský [-] , M. Bauer [-] , M. Mlynařík [-] (18. J. Blažek [-] ) , M. Hrubý [-] , O. Chocholoušek [-] - J. Vais [-] (68. M. Hejda [-] ) , D. Bezdička [-] (60. P. Došlý [-] ) , L. Pfeifer [-] (53. M. Braun [-] ) , P. Mužík [-] - L. Matějka [-]

ŽK: 27. M. Jungr , 58. I. Baratynskyy , 70. F. Franc - 24. J. Vais , 86. M. Hrubý .
Hráči zápasu: M. Bauer .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Plzák Daniel - KYNCL Tomáš, BAUM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.