1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2018 14:30

18.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Na branku se čekalo marně, důležitý bonusový bod berou Brozany


Branky


0

V zápase týmů ze spodních pater tabulky byli nakonec spokojenější domácí, když v penaltách zaváhal jediný střelec, hostující Šimeček. Benátky navíc minimálně pro příští duel přišly o vyloučeného Studeckého. Hosté vedl v zápase jako hlavní trenér Jan Buryán, který teprve na konci února převzal mužstvo po odstoupivším Pavlu Jíchovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Benátky nastoupily v bráně s Radimem Strakou, zkušeným gólmanem, který zamířil do benáteckého týmu ze Záp. Dosavadní jednička Michňa bude chytat v krajském přeboru za Horky nad Jizerou. Benátky posílily také o Damiána Farkaše z Benešova nebo Bulíře ze Záp. V brozanském dresu se zase představili Vopat s Veselým.

 

O první vzruch se v úvodu postaral domácí Vopat, jenž po přiťuknutí Šollara mířil z hranice vápna na bližší tyč, tu ale minul. Následně mohl postupovat vpřed Chukwuma, který ale nechal míč za sebou. Hosté se připomněli akcí Farkaše, jehož přihrávka byla na Synka příliš dlouhá či Bočkovým centrem, který ale domácí dokázali odkopnout do bezpečí. Na druhé straně našel Vopat Bendu, jehož střelu na poslední chvíli srazili Benátečtí na rohový kop. Po následném rohu zakončoval Šollar mimo. Benátečtí vylekali domácí příznivce v 18. minutě po Bulířově brejku z levé strany, jeho následná střela ale skončila v boční síti. O chvíli později zakončoval také Mařík, ani on ale do brankového prostoru nemířil.

 

Ve 28. minutě se centr domácího kapitána Cibulky z pravé strany snesl na břevno, od kterého se míč odrazil k Chukwumovi, ten ale sestřelil obránce Hošťálka, stojícího na brankové čáře. Potrestat neproměněnou tutovku Brozan mohl o dvě minuty později Bulíř, který se v rychlé akci snažil přelobovat vybíhajícího Lipše, s ním ale přehodil i domácí bránu. V tuto chvíli byli lepší Benátečtí, do další střely se protlačil Mařík, avšak i tohle jeho zakončení skončilo nad břevnem. Brozanští odpověděli křížnou střelou Veselého, která ale podobně jako benátecké pokusy, nebyla přesná. Po kratičkém nastavení hlavní rozhodčí Michal Paták první půli ukončil.

 

Chukwumovi nebylo přáno, Studecký předvedl červený "zájezd"

Od úvodních minut druhé půle diktovali tempo hry domácí, avšak ani Chukwuma ani Benda se v koncovce neprosadili a Straku zasahovat nedonutili. Na druhé straně zakončoval z přímého kopu mimo Hakl. Nejzajímavější příležitost hostů ve druhé půli přišla v 64. minutě, kdy Haklův centr jemně lízl nohou střídající Šimeček, avšak Lipš byl připraven. O pět minut déle zůstal za Hošťálkem naběhnutý Chukwuma, ke kterému se snesl přesný centr. Domácí kanonýr trefil pravou tyč benátecké brány, od které se míč do sítě neodrazil. Benátečtí tuto klinickou smrt přestáli, o čtyři minuty déle se však ve vápně znovu dostával k balonu Chukwuma, avšak nedokázal ho zpracovat a o další velkou šanci tak přišel.

 

V 77. minutě malinko váhal se střelou Vopat, do jeho pokusu mu následně skočil obránce Skuhravý a zblokoval ho. Tentýž hráč se poté odhodlal také ke střele z velké dálky, bránu hostů ale minul. Závěrečný tlak domácího týmu nepřišel. Co ale přišlo byl naprosto zbytečný a hrubý zákrok brozanského záložníka Studeckého, který více než půl minuty po vypršení tříminutového nastavení skluzem sestřelil hostujícího kapitána Horáka a po právu si prohlédl červenou kartu. Na konečném výsledku už ale tento zkrat domácího hráče vliv neměl a oba týmy si tak body rozdělily.

 

Lipš vychytal Šimečka

O tom druhém, bonusovém, musely rozhodnout střely z penaltového puntíku. Jan Franc si vybral opačnou stranu, než kam skákal Straka a bezpečně proměnil – 1:0. Miroslav Hošťálek odpověděl razantní střelou a vyrovnal – 1:1. Směr střely Ivana Šollara Straka opět nevystihl a domácí vedli – 2:1. S přehledem ale proměnil také Tomáš Bulíř – 2:2. Další penalta Muamera Mešiče šla opět na opačnou stranu, než kam skákal Straka – 3:2. Benátecký Viktor Šimeček zaváhal a Lipš jeho pokus úspěšným zákrokem zneškodnil. Petr Tichý s jistotou vymetl levý horní roh a poslal svůj tým do trháku – 4:2. Jakub Synek ještě střelou pod břevno odvrátil ukončení série – 4:3. Pátý pokus si vzal na starost Chukwudi Chukwuma, a i když tentokrát Straka vystihl směr střely, míč přesto skončil v brance – 5:3. Bonusový bod tak získal o řeky Ohře.

 

Zdroj: www.kopanabenatky.cz

 



Ohlasy k zápasu


SK Sokol Brozany
Tomáš Poštulka (asistent trenéra, pro kopanabenatky.cz): Bylo to typické první jarní utkání. Hosté byli v prvním poločase určitě lepším týmem, byli více na míči. Ve druhém poločase jsme se zlepšili. Vypracovali jsme si dvě nebo tři vyložené šance, které se nám nepodařilo proměnit. V podobném zápase je to velká škoda, protože nemáme sílu si více šancí vytvořit. Jsme rádi, že jsme alespoň vyhráli na penalty. Utkání bylo o jedné brance. Vyhrát mohly Benátky po nějakém závaru, vyhrát jsme mohli i my.

SK Benátky nad Jizerou
Jan Buryán (trenér, pro kopanabenatky.cz): Pro mě to byla premiéra v pozici hlavního trenéra. Udělali jsme bod, bohužel jsme po penaltách nezískali ten druhý. Utkání bych rozdělil na dvě části. V prvním poločase jsme si vypracovali tři brejkové situace, ze kterých jsme mohli, a hlavně měli, vytěžit více. Pokud bychom některou z nich proměnili, tak si myslím, že by zápas vypadal jinak. Nevím, jak si to mám vysvětlit, ale ve druhém poločase jsme se již do brejkových situací nedostali. Možná to bylo i tím, že jsme se někdy uchýlili ke zbytečným nákopům. Do rozehrávky jsem kluky nenutil. Pokud si na ni nevěří, musí si to nějakým způsobem zjednodušit. Všem osmnácti klukům musím poděkovat za přístup k utkání. Po dlouhé době jsme odehráli zápas na přírodní trávě. Brozanský trávník byl připraven v luxusním stavu na to, že před týdnem bylo ještě mínus deset stupňů a padal sníh. Opravdu musím uznat, že jeho stav byl fantastický.



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - R. Cibulka [-] , J. Stehlík [-] (21. T. Bubeníček [-] ) , J. Franc [-] - L. Vopat [-] , L. Veselý [-] , I. Šollar [-] , R. Slanička [-] , M. Studecký [-] - C. Chukwuma [-] , J. Benda [-]

SK Benátky nad Jizerou
R. Straka [-] - M. Hošťálek [-] , D. Farkaš [-] , J. Sudek [-] , F. Hakl [-] , J. Synek [-] , J. Boček [-] , T. Bulíř [-] , D. Skuhravý [-] , M. Horák [-] , S. Mařík [-]

ČK: 90. M. Studecký .
Hráči zápasu: R. Cibulka - F. Hakl .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: PATÁK Michal - MUDRA Zdeněk, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.