2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 10:15

20.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Cábelíci šli do vedení. Pak byl ale vyloučen Šebek a lídr početní výhodu naplno využil


Branky


0

Chrudim se tentokrát na domácí vítězství nadřela. Ve 35. minutě totiž poslal hosty z Králova Dvora do vedení Procházka. Chrudim inkasovala teprve desátý gól v sezóně! Jenomže zkraje druhé půle se nechal vykartovat Šebek a Chrudimští dokázali skóre otočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Procházka se prosadil pěkným volejem

První domácí utkání proti FK Králův Dvůr nezačali Chrudimští dle jejich představ. Hosté byli aktivnější a vypracovali si několik standardních situací. I domácí měli možnost zahrávat standardku, ale Kopecký jen vyprášil rukavice brankáře Krčka. Po půlhodině hry přece jen svěřenci trenéra Jirouska přidali a vytvořili si několik příležitostí. Gól se jim však vstřelit nedařilo. Paradoxně ve 35. minutě si na přetažený míč naběhl Procházka a nikým neatakován křižnou střelou z voleje překonal domácího brankáře Mrázka 0:1. Do konce poločasu marně hledali Chrudimští recept na dobití hostující branky.

 

 

Vyloučení a pak obrat ve skóre

Ve druhém poločase Chrudimští přidali a začali soupeře přehrávat. Hosté zvýšili agresivitu. Ve 49. minutě to přehnal hostující Šebek a po druhé žluté byl vyloučen. Domácí měli přes 40 minut výhodu přesilové hry. V 54. minutě měl možnost zahrávat přímý kop Kopecký, ale brankář hostí Krček jeho střelu vyrazil. V 67. minutě se do šance dostali hosté, jmenovitě Hell, který vyražený míč brankářem Mrázkem hlavou poslal mimo domácí branku.

 

V 69. minutě tlak domácích sílil, ale střelu Vašulína vyrazil brankář Krček na roh. Po následném rohovém kopu se k míči na hranici šestnáctky dostal Ptáček, opřel se do míče a střelou do protipohybu brankáře vyrovnal na 1:1.

 

Domácí ještě více přidali. V 77. minutě se k míči v šestnáctce hostí dostal Mastík a tvrdou ranou rozezvučel tyč hostující branky. Míč se však odrazil znovu k chrudimskému obránci a ten na podruhé již uklidil míč pod bezmocným Krčkem - 2:1. Domácí dominovali a měli další možnosti. V 89. minutě Kesner trefil znovu jen tyč. V nastaveném čase měli hosté možnost zahrávat přímý kop z 20 metrů. Domácí však již i tuto standardku ubránili a zvítězili tak zaslouženě 2:1. Do tabulky ČFL si připsali důležité tři body.

 

Zdroj: mfkchrudim.cz

OHLASY PO ZÁPASE



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - S. Langr [-] , L. Kopecký [-] (89. D. Vavrouš [-] ) , T. Dostálek [-] (62. M. Ptáček [-] ) , D. Vodrážka [-] (62. D. Vašulín [-] ) , L. Mastík [-] , O. Kesner [-] , V. Řezníček [-] , P. Rybička [-] , P. Drahoš [-] , J. Krčál [-]

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - J. Matas [-] , R. Novák [-] , M. Šlapák [-] (64. T. Břížďala [-] ) , M. Procházka [-] , T. Šebek [-] , J. Balšánek [-] (82. D. Zelenka [-] ) , M. Kraus [-] , M. Hell [-] , M. Růžička [-] , J. Ježdík [-] (82. J. Bican [-] )

ŽK: 23. D. Vodrážka , 38. T. Dostálek , 90. D. Vašulín - 24. T. Šebek , 52. J. Matas , 63. M. Kraus , 77. M. Hell , 87. D. Zelenka . ČK: 49. T. Šebek .
Hráči zápasu: L. Mastík .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: Váňa Josef - LEŠKA Martin, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.