Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 10:15

22.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Šlágr kola vyzněl jasně pro lídra z Chrudimi. Rybička nasázel hattrick


21

První proti druhému, tohle bylo jasné lákadlo kola! Vltavín odmítl možnost stáhnout náskok chrudimského lídra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

 Hosté měli po začátku utkání možnost zahrávat standardní situaci. Císařovský ji zahrál bezchybně, střílený centr na zadní tyč nikdo netečoval a míč zaplul přesně k tyči - 0:1. Domácí gól nesrazil v 16. minutě se do první šance dostal Rybička a vyrovnal stav utkání na 1:1. To zůstal ve vápně zcela nehlídán po rohovém kopu, měl čas i na zpracování a následnou přesnou střelu. Hosté reklamovali útočný faul ve vápně, kvůli kterému nemohl hráč Pražanů reagovat na letící centr, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá.

 

Ve 24. minutě hostující Pejša mířil nad Mrázkovu svatyni. Ve 33. minutě si na centr Langra naskočil Drahoš a nechytatelnou hlavičkou otočil stav utkání na 2:1.

 

Hosté se snažili o vyrovnání, ale dobře fungující obrana domácích je do nebezpečných akcí nepouštěla. Ve 42. minutě měli domácí možnost zahrávat přímý volný kop. Střela Kopeckého jen těsně minula pravou tyčku hostující branky. Poločas tak domácí vedli 2:1, když otáčeli nepříznivý výsledek ze čtvrté minuty. 

Rybička zazářil hattrickem

Druhý poločas začali Chrudimští aktivněji a v 50. minutě Rybička zvýšil na 3:1. Využil přitom nepovedené malé domů, u které byl dříve, než hostující brankář Pávek, kterého už stačilo jen přehodit. 

 

V 56. minutě přidal definitivu a svůj třetí gól v utkání znovu Rybička, který dostal přihrávku do prostoru, upaloval rovnou k bráně a chytře podél gólmana zakončil 4:1. Hosté se snažili o korigování výsledku, ale domácí je do ničeho nepustili. Hosté pak už jen konec utkání dohráli. Domácí tak v důležitém utkání dokázali porazit druhý tým ČFL Loko Vltavín 4:1.

 

Zdroj: mfkchrudim.cz (redakčně upraveno)

VIDEO



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Radim Holub (asistent trenéra): "Začátek utkání tak jasnému výsledku nenapovídal. Z první standardní situace jsme inkasovali. Kluci ale ukázali sílu a ještě do poločasu krásnými góly otočili na 2:1. Ve druhé půli pak využil Rybička zaváhání hostující obrany na 3:1 a další gól přidal po krásné akci. Gólů mohlo padnout daleko více. Teď se musíme dát fyzicky do kupy, kluci jsou pokopaní, a připravit se na další utkání."




Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - S. Langr [-] (49. D. Vavrouš [-] ) , L. Kopecký [-] (89. A. Zavřel [-] ) , J. Krčál [-] , T. Dostálek [-] (89. J. Stránský [-] ) , L. Mastík [-] , O. Kesner [-] (90. P. Tlapák [-] ) , P. Rybička [-] (78. D. Vašulín [-] ) , P. Drahoš [-] , M. Ptáček [-] , D. Vodrážka [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] (46. R. Macháč [-] ) , F. Císařovský [-] , D. Pozníček [-] , T. Rada [-] , O. Šípek [-] (88. M. Schindler [-] ) , M. Uvíra [-] , P. Pejša [-] , M. Hovorka [-] (88. M. Novák [-] ) , J. Růžička [-] (73. C. Maione [-] ) , B. Abena [-] (88. J. Hodas [-] )

ŽK: 44. S. Langr , 53. P. Rybička , 59. L. Kopecký - 37. D. Tichý , 66. F. Císařovský , 75. M. Uvíra , 78. T. Rada .
Počet diváků: 650. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - KVAČEK Jan, ČECHLOVSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: David Skuhravý
Tip experta: remíza

Chrudim nám nabídne velmi vyrovnané utkání, kam k lídrovi soutěže přijede druhý tým tabulky. Zápas skončí remízou a na penalty zvítězí hosté.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích