Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 17:00

23.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve Štěchovicích se diváci opět nenudili, také zápas s Ústím nad Orlicí se zvrhl v gólové hody


Branky


21

Souboj mezi Štěchovicemi a Ústím nad Orlicí se zejména ve druhém poločase proměnil v pořádnou bitvu a přítomní diváci se opět nenudili. Podobně jako v posledním zápase s Brozany bylo k vidění šest gólů a mužstvo trenéra Zbyňka Busty si po nerozhodném zápase připsalo druhý bod po penaltách. Mrzet musí  domácí fotbalisty zejména ztráta dvougólového vedení, které dokázal výběr trenéra Vladimíra Chudého až příliš lehce smazat a vybojovat už téměř ztracený bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěchovice neudržely vedení

Zápas začal volněji a první důležitý moment nabídla 13. minuta, to se dostali do útoku domácí a po pádu Batky ve vápně se marně dožadovali penalty. Jenže hra pokračovala a nebýt Šuma, mohli se hosté dostat do zajímavého brejku. Následovaly akce na obou stranách, nejprve pokoušel štěstí Těžký, kterého na druhé straně doplnil Nágl téže nepřesným pokusem. Tím útočné snahy neskončily a došlo k první změně skóre, chybu Coufala, který neodhadl dopad balonu, využil Košata, který zamířil s balonem do vápna, předložil skvělou nabídku nabíhajícímu Batkovi a jeden z nejlepších střelců soutěže z ideální pozice rozvlnil síť – 1:0.

 

Následovaly další dva nepřesné pokusy, na svědomí je měli J. Chleboun s domácím Volešákem. Ve 22. minutě se skóre měnilo podruhé, když Vaňous dokázal naservírovat balon Náglovi, jehož přesnou střelu Vašák neměl nárok vyrazit – 1:1. Další sporný okamžik, který rozezlil domácí příznivce, byl k vidění deset minut před koncem poločasu, to se po Jakobovského centru prosadil Volešák, ale nejen ku jeho překvapení přerušilo gólovou oslavu odpískání jeho ofsajdového postavení. Dvě minuty před odchodem do kabin pak měl Volešák možnost si vše vynahradit, zpracoval si ideální centr na malém vápně, jenže tutovou šanci zkazil přestřelením brány.

Volešák se dočkal gólů, ale na tři body to nestačilo

Po změně stran se nejprve zastřelovali domácí Těžký s Batkou či hostující Vaňous, v 55. minutě pak přišla obrovská šance Ústí, když Faltův pokus vykopl Kučera z gólové čáry. Emoce vzplály pár vteřin poté - po odpískání faulu Pavlíka se do sebe hráči pustili, a především zákrok J. Chlebouna v podobě útoku do tváře Nováka si žádal tvrdší trest než jen žlutou kartu. Chvíli poté následovala další rozmíška, ale důležitější byla 60. minuta, ve které rozehrál Košata rohový kop přesně na hlavu Volešáka a zkušený domácí záložník si konečně připsal trefu – 2:1. Netrvalo dlouho, pouhé tři minuty, než se Volešák radoval podruhé. Scénář se opakoval, a i když se nerozehrával rohový kop, téměř ze stejného místa Volešák hlavou dopravil balon opět mezi tři tyče – 3:1.

 

Dva góly uklidnily hru a zdálo se, že to byl pro Ústí definitivní direkt. Jenže tak to nebylo. Zdánlivě nenápadná akce hostů skončila v 75. minutě přesným hlavičkovým zakončením osamoceného J. Chlebouna – 3:2. Dílo bylo dokonáno šest minut poté, když neposedný balon dolétl na hlavu Nágla a bylo vyrovnáno – 3:3. Pokusy o návrat do vedení v podání Batky a Těžkého neskončily úspěchem a málem mohlo dojít k definitivnímu úderu ze strany Ústí, když se po jedné střele odrazil balon od břevna do Vašáka, naštěstí pro domácí se balon od gólmana odrazil směrem od brány, kde nebyl nikdo připravený na dorážku. Před koncem se ještě dostal do zakončení Sulík, který nemířil přesně a zápas tak skončil nerozhodným výsledkem.

Štědronský rozhodl o druhém bodu pro Štěchovice

První čtyři série penaltového souboje zápletku nenabídly. Na trefy Kukly, Nágla, Falty a Langera našli postupně odpověď Batka, Sulík a Košata s Volešákem. Pátá série už zápletku nabídla, Souček netrefil bránu a mohl se opakovat týden starý scénář s vítěznou trefou Kučery. To se ale nekonalo, jelikož domácí kapitán bránu přestřelil. Následné trefy J. Chlebouna a Jakobovského poslaly souboj do sedmé série, ve které netrefil bránu Coufal a poté Štědronský definitivně rozhodl o druhém bodu pro Štěchovice.

 

Autor: Michal Kunc / www.fotbalstechovice.cz



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc (redaktor): V zápase jsme museli čelit agresivnímu soupeři. Hra Ústí je na tvrdé hře založená, což nám poměrně dělalo problémy, ale dokázali jsme se s tím vyrovnat. Bohužel jsme neudrželi vedení. Nicméně měla být odpískána penalta, či případně uznaný gól Volešáka. V prvním případě se dle mého názoru jednalo o faul a poté Volešák nebyl v ofsajdu. Ale není video, není jasný pohled. Druhý poločas byl opravdu boj, po rozmíšce jsem se bál, aby se dohrálo v plném počtu. Naštěstí zvítězil fotbal a po dvou trefách Volešáka jsem věřil ve tři body, ale ne, prostě jsme vedení opět neudrželi a remizovali. Hráčem zápasu je jistojistě záložník Volešák, který trefil dva góly. Za hosty jím byl útočník Nágl, ačkoliv několikrát až moc ochotně padal, vstřelil pro hosty dva důležité góly.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jan Skácel: Nedělní zápas ve Štěchovicích dospěl po poklidném úvodu ve velké drama. Trenér Chudý musel znovu improvizovat v sestavě, ke zraněnému Nikodému přibyl nachlazený Smejkal, který usedl alespoň na lavičku. Domácí začali očekávaným náporem, ale moc nebezpeční nebyli. Hra se odbývala převážně ve středu hřiště, výjimkou byl pokus Vaňouse z přímého kopu v 9. min., s kterým si poradil gólman Vašák. Na druhé straně zahrozil přízemní střelou těsně vedle ve 13. min. Jakobovský. V 15. min. však ústecký bek Coufal podskočil vysoký míč, následoval bleskový útok po levém křídle, přihrávka před branku kde osamocený Batka pohodlně otevřel skóre – 1:0. Po gólu hosté výrazně přidali a v 18. min. mohl po rohu vyrovnat J.Chleboun, jehož hlavička skončila těsně mimo. Zvýšená aktivita se vyplatila ve 23. min., v níž Habrman zatáhl míč do vápna, přihrál Součkovi, jenž v pádu posunul na Nágla a ten umístěnou střelou z 16m vyrovnal – 1:1. V závěru úvodní části měl vedoucí gól na kopačce nejzkušenější hráč na hřišti Volešák, ale zblízka minul. Po přestávce se děly věci! V 55. min. po rohu, vykopl jeden z obránců na brankové čáře dorážku ústeckého Falty. V 63. min. po rohu na druhé straně trestuhodně volný Volešák pohodlně hlavičkuje do sítě – 2:1. V 63. min. nevysoký Volešák zůstává ve vápně Jiskry znovu neobsazen a hlavou posílá do sítě přesný centr z pravého křídla – 3:1. Mělo být rozhodnuto, ale nebylo. Ústí přešlo na riziko s třemi obránci a posílilo útok. Podařilo se i střídání, hráč z lavičky Kopecký v 74. min. nacentroval do vápna na zadní tyč kde J.Chleboun hlavou upravil na 3:2. Drtivý tlak Jiskry pokračoval a vyrovnání přilétlo opět ze vzduchu v 81. min., kdy centr Langera dostal Nágl hlavou do sítě – 3:3. Hosté sahali dokonce po třech bodech, když v 87. min. po dalším nákopu Langera nastřelil Souček ze skrumáže břevno. Gól nepadl a šlo se na penalty, které uzavřel v sedmé sérii domácí Štědroňský. Bod navíc tak zůstává ve Štěchovicíh /za Ústí úspěšný Kukla, Nágl, Falta, J.Chleboun, nedali Souček a Coufal. Boj o posun do středu tabulky ČFL bude pokračovat opět v Ústí. V sobotu 21. 4. od 17.00 hod. začíná zápas proti třetímu týmu soutěže Domažlicím.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - J. Košata [-] , Š. Těžký [-] , L. Jakobovský [-] , F. Busta [-] , M. Šum [-] (46. M. Sulík [-] ) , L. Batka [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] , T. Pavlík [-] , L. Novák [-] (71. M. Štědronský [-] )

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - V. Pazdera [-] (64. M. Kukla [-] ) , A. Nágl [-] , J. Souček [-] , V. Habrman [-] (87. L. Smejkal [-] ) , Z. Vaňous [-] (90. T. Pinkava [-] ) , P. Langer [-] , P. Chleboun [-] (68. M. Kopecký [-] ) , J. Chleboun [-] , P. Falta [-] , M. Coufal [-]

ŽK: 29. L. Volešák , 56. T. Pavlík , 60. F. Busta , 83. Š. Kučera - 48. P. Falta , 56. P. Chleboun , 83. M. Coufal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Urban Michal - TESAŘ Tomáš, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Patrik Langer
Tip experta: výhra hostů

Čeká nás velice těžké utkání. Štěchovice mají formu a dělají body. Rádi bychom získali nějaké body, nejlépe tři.

Michal Špírek

Tip: remíza

Čeká nás velice těžké utkání. Štěchovice mají formu a dělají body. Rádi bychom získali nějaké body, nejlépe tři.

Tip: výhra domácích