0:1
(0:1)
7. F. Drobílek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 10:15

24.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšehrad dokonale překvapil Chrudim. Proměnil penaltu a pak ustál její tlak včetně šestnácti rohových kopů


Branky


7. F. Drobílek (p.)
22

Pro Vyšehrad platí označení nevyzpytatelný, což potvrdil i v Chrudimi. Lídra tabulky zaskočil už v úvodu, když rozjel akci, po které proměnil penaltu Čtvrtníček. Poté se hrálo dle očekávání dle not domácích, kteří dokízali vybojovat několik rohový kopů a hlavně ve druhém poločase neproměnili několik velkých šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý nástup Vyšehradu, pak tlačila Chrudim

Úvod v Chrudimi byl pro hosty nepříliš optimistický, když po souboji s Vašulínem došlo ke zranění Havránka a jeho následné ošetřování. Rychle se ale vše pro ně otočilo k lepšímu. V 5. minutě po přihrávce od Madeje Drobílek obelstil bránícího Ptáčka, odcentroval zleva na Doležala, toho fauloval ve vápně Mastík a rozhodčí Hanousek hru přerušil a ukázal na bílý bod. Penaltu bezpečně proměnil v 7. minutě střelou k tyči po zemi Čtvrtníček: 0:1. V 15. minutě se dostal do zajímavé šance z pravé strany Doležal, jeho střelu z úhlu však gólman Mrázek vykryl. Domácí měli sice podle očekávání územní převahu, poprvé ale ohrozili Havránkovu bránu až ve 29. minutě, kdy Vašulín hlavičkoval mimo.

 

Naopak dvě minuty nato se prodribloval přes polovinu hřiště Drobílek a zastavil ho až Mrázek, který si poradil i s Doležalovou snahou o dorážku. Ve 38. minutě mohl vyrovnat hlavičkující Rybička, zabránil mu v tom včasným zákrokem Václavek. Byl z toho rohový kop a po jeho rozehrání se dostal do čisté gólové šance Drahoš, nicméně přestřelil. Ve 40. min. rozehrál Kesner zprava trestný kop a na malém vápně se natlačili do zakončení tři chrudimští hráči současně, ale také v tomto případě proletěl míč nad břevnem do zámezí. Chrudim za celý poločas ani jednou netrefila prostor mezi třemi tyčemi.

Hrálo se takřka na jednu bránu, Vyšehrad vše ustál

Hned v nástupu do druhé půle se pokusil o překvapivou střelu ze střední vzdálenosti Černý, avšak vysoko přestřelil domácí bránu. Na druhé straně v 52. minutě po rohu domácí poprvé trefili bránu Vyšehradu, hlavička kapitána Langra ale nemohla Havránka ohrozit. To v 65. minutě hlavičkoval Krčál z mnohem výhodnější pozice, ale balon mu nesedl a vysoko přeletěl nad břevnem do autu. Chrudim měla ve druhé půli výrazný tlak, ale šemíci statečně odolávali. Velmi nebezpečná byla v 66. minutě Kopeckého hlavička ke vzdálenější tyči, ale Havránek ji stihl zneškodnit. Stejně jako Vašulínův pokus po zemi. V 71. minutě se konečně dostal ke slovu i tým v modrých dresech, Drobílek odcentroval z pravé strany a Černý se najednou ocitl na přední tyči ve vyložené gólové šanci, ale nestihl se včas zorientovat a účinně zakončit.

 

Chvíli nato pálil z druhé strany mimo, střela mu nesedla. V 80. minutě měl velmi výhodnou pozici k provedení trestného kopu Kopecký, ale napálil jen zeď hráčů v modrých dresech. Z protiútoku se dostal do šance Jakab, ale jeho střelu zblokoval Ptáček. V 88. min. Rybička prudkou střelou z voleje zpoza vápna donutil Havránka k vynikajícímu zákroku. Brankář Vyšehradu jeho střelu vytáhl. Ještě ve čtvrté minutě nastaveného času zahrozil z pravé strany sprintující Kesner, ale Václavek s Madejem ho stihli odzbrojit a odvrátili na roh. Kesner ho sám rozehrál a „posadil“ balon na hlavu Tlapáka, jenž v čase 93:30 min. hlavičkoval z malého vápna mimo bránu.

 

Autor: Denis Postler



Ohlasy k zápasu



FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra): „Jsme samozřejmě spokojeni, že jsme z Chrudimi přivezli tři bo-dy. Domácí měli sice místy značnou územní převahu, z tohoto pohledu se může zdát naše vítězství šťastné, my jsme měli zase víc vyložených šancí. Skvěle nám zachytal Havránek, výborný zápas odehráli i Drobílek a Čtvrtníček, který sváděl souboje s vysokými hráči domácích. Hodně platný byl znovu Václavek, který umí odehrát zápas důrazně a bez chyb. Pochvalu za výkon ale zaslouží všichni naši hráči. Pro diváky to je určitě hezká po-zvánka na příští utkání doma se Zápy.“



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - S. Langr [-] , J. Krčál [-] , T. Dostálek [-] (59. D. Vavrouš [-] ) , L. Mastík [-] (59. V. Řezníček [-] ) , O. Kesner [-] , P. Rybička [-] , P. Drahoš [-] , D. Vašulín [-] (72. P. Tlapák [-] ) , M. Ptáček [-] , D. Vodrážka [-] (59. L. Kopecký [-] )

FC Slavoj Vyšehrad
J. Havránek [-] - F. Drobílek [-] , P. Šlegl [-] (90. J. Filip [-] ) , J. Čtvrtníček [-] , P. Václavek [-] , D. Černý [-] (86. P. Vacík [-] ) , T. Madej [-] , J. Jakab [-] , J. Doležal [-] (74. J. Heřman [-] ) , D. Matějka [-] , D. Hradecký [-] (90. E. Gibilov [-] )

ŽK: 6. L. Mastík , 36. T. Dostálek - 26. J. Jakab , 57. D. Hradecký , 83. D. Matějka .
Místo: 2017002A1A2404. Počet diváků: 360. Rozhodčí: Hanousek Karel - ŘEHÁČEK Lubomír, ŠŤASTNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Martin Uvíra
Tip experta: výhra domácích

Lídr soutěže doma nepřipustí žádné překvapení a zvítězí..

Tip: výhra domácích

Toto se zdá jako jasná volba. Vyšehrad by neměl být překážkou pro rozjetou Chrudim, jelikož ta si na své půdě nebude chtít nechat vzít body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích