0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 10:30

24.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bez vyloučeného Matase se Králův Dvůr dlouho držel, ale nakonec si připsal další prohru s Vltavínem. Chrudim chceme dohnat, hlásí Frýdek


Branky


22

Už po čtvrt hodině se do kabin odebral vyloučený Matas a domácí tým následně čekala velmi těžká práce. Špatné jaro se ovšem i tak potvrdilo. Vltavínští ale dlouhou přesilovku málem nevyužili. Vysvobození přinesl až Růžička a jeho gól v 84. minutě, který dostává Vltavín blíže k boji o titul. Naopak Cábelíci mají hodně o čem přemýšlet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuznaný gól Pejši

Vltavínští fotbalisté zamířili do Králova Dvora bojovat o tři body, které by je nejen udrželi na druhém místě, ale třeba i přiblížili k Chrudimi, která ještě zdaleka nemá titul jistý. Už po čtvrt hodině jim k jejich cíli pomohl Matas, který fauloval a šel velmi brzo ze hřiště. Na Vltavín tak čekala více než sedmdesátiminutová přesilová hra. Ve 26. minutě se prosadil Pejša, ale jeho radost ukončil dopískaný ofsajd. Do konce poločasu pak zůstalo skóre nerozhodné a do kabin šli domácí fotbalisté asi daleko více spokojenější, než jejich soupeř z Prahy.

Přesilovku proměnil Růžička v závěru

Podobně jako v prvním poločase se Pejša prosadil v 63. minutě, ale ani jeho druhý gól nebyl uznán, když mu byl opět odpískán ofsajd. V 75. minutě se naopak probojoval Pejša do šance bez ofsajdu, jenže jeho pokus perfektně vychytal Krček, který včas vyběhl. Hra plynula a už by se událo, že Cábelíci vybojují alespoň bod. Jenže tu byla akce v 84. minutě a to už se Vltavín dočkal, když se k odraženému balonu dostal Růžička a nedal gólmanovi žádnou šanci k zákroku – 0:1. Vedení Vltavín udržel a mohl oslavit přiblížení se Chrudimi na šest bodů, naopak Králův Dvůr pokračuje ve špatných výsledcích, když ze sedmi jarních zápasů vybojoval pouhé tři body a tabulkou se přesouvá dolů.



Ohlasy k zápasu



FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): „Zápas jsme začali povedeně a od 15. minuty jsme hráli proti desíti. Po chybě soupeře vypíchl Pejša balón a byl sestřelen. Pak jsme dobývali branku a domácí hrozili z brejků, vypracovali jsme si několik šancí, ale ty ne a ne proměnit. Naštěstí jsme se prosadili ke konci zápasu po hezké kombinaci, kdy prorval míč do sítě Růžička. Myslím, že jsme zaslouženě získali tři body, nejlepším hráčem byl tentokrát útočník Pejša. Chrudim se ještě budeme snažit potrápit a šlapat jí na paty. Máme teď před sebou těžké zápasy, po Domažlicích budeme hrát tři utkání venku. Kádr na to ale máme široký a Chrudim se pokusíme dohnat.“



Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - J. Matas [-] , R. Novák [-] (46. M. Šlapák [-] ) , J. Ježdík [-] (78. T. Bohánek [-] ) , M. Procházka [-] , T. Šebek [-] (87. M. Růžička [-] ) , J. Bouček [-] , M. Kraus [-] , D. Zelenka [-] , M. Hell [-] , J. Balšánek [-] (67. T. Břížďala [-] )

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - F. Císařovský [-] (64. D. Pozníček [-] ) , B. Abena [-] , L. Láncz [-] (51. C. Maione [-] ) , T. Rada [-] , M. Uvíra [-] , P. Pejša [-] (87. D. Tichý [-] ) , M. Hovorka [-] , R. Macháč [-] (64. M. Schindler [-] ) , J. Růžička [-] , V. Valíček [-] (58. O. Šípek [-] )

ŽK: 19. J. Balšánek . ČK: 14. J. Matas .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Hányš Martin - NEHASIL Lukáš, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Kunc

Expert: Martin Uvíra
Tip experta: výhra hostů

Očekávám vyrovnané utkání, avšak větší kvalita je na naší straně (Vltavínu) a odvezeme si plný počet bodů.

Tip: remíza

Hrozivé jaro Královo Dvora bude pokračovat i o víkendu. Vltavín prokáže svou kvalitu a udrží si náskok na druhém místě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů