1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 10:15

24.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas pro sebe uzmul Převýšov, který porazil Dobrovici trefou Nováka z úvodu druhého poločasu


Branky


22

Příliš šancí si během zápasu obě mužstva nevytvořila, ale ve vyrovnaném zápase mohl vyhrát kdokoliv. Dalo by se říci, že to byl zápas o jednom gólu. Právě ten se podařilo trefit domácímu Převýšovu po návratu z kabin a ani zvýšená snaha Dobrovice v závěru na zisk bodů nestačila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převýšov měl více šancí

V úvodu Živný úspěšně atakoval rozehrávku gólmana Dědka, ale balon neskončil v prostoru mezi třemi tyčemi. Na opačné straně zaútočila Dobrovice pár okamžiků poté, avšak po centru Volfa zakončoval tísněný Miškovský mimo. Do první desetiminutovky se vešla ještě nevyužitá standardka domácích se zakončením Vobejdy. V 11. minutě prověřil Petra Vajgl z úhlu a odražený balon mohl zakončit Volf, jenže balon v těžší pozici netrefil.

 

Daleko nebezpečnější byla akce Převýšova, když se dostal do střelecké pozice Hynek a donutil Dědka k zákroku. Následovaly nepřesné pokusy Krystana či domácího Špidlena. Právě domácímu Špidlenovi se nedala upřít snaha v závěru poločasu, když ve 32. minutě hledal přihrávkou za obranu Nováka a Dědek musel opět vytáhnout zákrok. Další individuální pokus Špidla byl k vidění v úplném závěru, kdy zkušeně obešel Soběslava a následně nepřesně zakončoval Bastin.

Dobrovici inkasovaný gól nakopl, jenže Petr chytal spolehlivě

Úvod druhého poločasu patřil Převýšovu, po pár vteřinách hry se dostal k zakončení Novák, ale Dědek udržel čisté konto. Ve 47. minutě kapituloval, Špidlen opět prokličkoval okolo Soběslava a balon se následně ve vápně dostal k Novákovi, který dokázal Dědka překonat přízemní střelou k tyči – 1:0. Inkasovaný gól přinutil Dobrovici zvýšit aktivitu a v 53. minutě to zkusil Routek, jenže mířil pouze do míst, kde se vyskytoval Petr. Neúspěšný byl další pokus po pár minutách, když střílený centr Vajga neusměrnil ve skluzu Volf.

 

Další akci v 74. minutě hasil Petr vyboxováním Osvaldova pokusu. Tři minuty poté zakončoval nepřesně Volf po rohovém kopu. Vyrovnat se pokusil i střídající Kostka, ale z dobré pozice na Petra nevyzrál ani on. Definitivně pojistit výhru mohl z ojedinělé šance domácí Vobejda, ale neprosadil se. A tak se dostal do zakončení v 89. minutě Osvald, jenže ztroskotal na Petrovi, který dokázal udržet čisté konto a v součtu s gólem Nováka mohl Převýšov oslavit zisk plného počtu bodů.

 

Autor: Michal Kunc

 



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Michal Kunc (redaktor fotbalunas.cz): „Zápas byl z mého pohledu nepříliš atraktivní, ale bojovnost nechyběla ani jednomu týmu. Doslova letní podmínky určitě hráčům hru ztížily. Nicméně zápasu by slušela spíše remíza, ale proti té byl zejména gólman Petr, který předvedl velmi dobrý a spolehlivý výkon mezi třemi tyčemi. Dobré zákroky si připsal i Dědek, ale gól Nováka rozhodně nejde na jeho účet. Hráčem zápasu bych zvolil obránce Jakuba Špidlena, který dokázal nejen při osudné akci perfektně obejít soupeře, ale několikrát aktivně podporoval útok.“




Sestavy


SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Černý [-] , P. Veselka [-] , J. Špidlen [-] - T. Sedláček [-] , P. Novák [-] (79. M. Zezula [-] ) , T. Hynek [-] , R. Doležal [-] (90. M. Kosař [-] ) , J. Vobejda [-] - D. Živný [-] (80. J. Věchet [-] ) , T. Bastin [-]

FK Dobrovice
L. Dědek [-] - M. Routek [-] , J. Schubert [-] , D. Miškovský [-] (65. A. Fotr [-] ) , P. Tvaroha [-] (25. O. Soběslav [-] ) , J. Krystan [-] , R. Žaloudek [-] (77. D. Kostka [-] ) , M. Volf [-] , M. Vajgl [-] , M. Sedláček [-] , T. Osvald [-]

ŽK: 62. T. Hynek , 87. M. Zezula - 55. J. Krystan .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Musil Jiří - VÁŇA Jan, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Martin Uvíra
Tip experta: remíza

Čekám velmi vyrovnaný zápas, který nepozná v základní hrací době vítěze.

Tip: výhra domácích

Domácí potřebují body, hodně bodů. Dobrovice je naopak venku slabší, takže mi z toho vychází, že by se mělo jednat o výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích