A. Nágl 38. (p.)
A. Nágl 45.
2:1
(2:1)
30. M. Braun
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

24.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlice ztratily v Ústí nad Orlicí, dvěma góly o výhře rozhodl střelec Nágl


Branky


38. A. Nágl (p.) , 45. A. Nágl - 30. M. Braun
22

Domácí zápasy jsou z pohledu Ústí nad Orlicí perfektní. Tentokráte si na své půdě podalo Domažlice, které se sice radovaly z vedení, ale dvě trefy Nágla, který nejprve z penalty vyrovnal a poté v nastaveném čase poločasu rozhodl o zisku tří důležitých bodů do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nágl otočil průběžné skóre

Proti třetímu celku tabulky začali svěřenci trenéra Chudého tak, jak skončili minulý týden ve Štěchovicích. Za úmorného vedra zatlačili soupeře před jeho pokutové území a brzy přišly i šance. Hned ve 4. minutě mohl po pěkném průniku a přihrávce Součka skórovat J. Chleboun, ale jeho střelu z deseti metrů zneškodnil u tyče gólman. V 11. minutě vystrašila výborného strážce branky Domažlic rána Smejkala z dvaceti metrů. Domácí získali řadu standardních situací před pokutovým územím, po jedné z nich v 18. minutě hlavičkoval těsně vedle Souček. Stejný hráč se dostal ve 25. minutě k odraženému míči po rohu Smejkala a jeho „koníček“ znovu jen těsně minul branku.

 

Hosté od 20. minuty vyrovnali hru a mnohem častěji se dostávali na dostřel ústecké branky. V 30. minutě se po rohovém kopu dostal k odraženému míči Braun, jenž bez problémů dokopl míč do sítě – 0:1. Domácím nezbývalo nic jiného, než znovu zapnout na plné obrátky. Závěr úvodní části se odehrál plně v jejich režii. V 33. minutě výborně hrající Smejkal vnikl do vápna, přihrál Součkovi, jehož pokus znovu skončil u Šimana. V 37. minutě po jednom z řady nákopů do vápna byl ve výskoku za dres stažen Falta, z čehož rezultovala penalta, kterou bezpečně využil Nágl – 1:1. V 41. minutě hostující gólman skvěle vytáhl na roh dělovku Smejkala z úhlu. V 45. minutě tvrdě vypálil po rohu z vápna Vaňous, následoval další skvělý zákrok Šimana, jenž poslal míč znovu do zámezí. Po dalším rohu vrátil Souček od zadní tyče míč do ohně, kde se hlavou prosadil střelec posledních zápasů Adam Nágl – 2:1.

Druhý poločas gól nepřinesl

Drtivý domácí závěr úvodní části určil ráz zápasu po přestávce. V neskutečném vedru rychle ubývaly síly, hosté se po většinu času tlačili před pokutové území Jiskry, tam však naráželi na pevnou hráz. Takto dospěl zápas do závěru, který ústecká lavička rozdrobila střídáním, a po závěrečném hvizdu rozhodčího se mohlo slavit.

 

Autor: Jan Skácel / www.fotbal-ustinadorlici.cz/



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - L. Smejkal [-] (78. O. Skalický [-] ) , A. Nágl [-] , J. Souček [-] (90. T. Pinkava [-] ) , V. Habrman [-] (88. M. Kopecký [-] ) , Z. Vaňous [-] (85. M. Kukla [-] ) , P. Langer [-] , P. Chleboun [-] , J. Chleboun [-] , P. Falta [-] , M. Coufal [-]

TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - M. Hrubý [-] , M. Bauer [-] (58. M. Hejda [-] ) , O. Chocholoušek [-] , M. Mlynařík [-] - J. Vais [-] , P. Došlý [-] (58. L. Pfeifer [-] ) , P. Mužík [-] , D. Bezdička [-] , M. Braun [-] - L. Matějka [-] (58. J. Teršl [-] ) -

ŽK: 39. P. Falta , 89. J. Krátký - 37. P. Došlý , 83. M. Hejda .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Váňa Josef - ŠTEFAN Michal, KREJSA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Martin Uvíra
Tip experta: výhra domácích

Domažlice využijí své mnohaleté zkušenosti s ČFL a nováčka porazí.

Tip: remíza

Domažlice dokázaly ztratit v Nymburce, proto si myslím, že ztratit rozhodně mohou i v Ústí. To sice nemá v kádru známá jména, ovšem dokáže se semknout a doma se může měřit se všemi. Nejméně remíza by z toho mohla být.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů