0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 17:00

24.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani v sedmém jarním zápase nedokázal Nymburk vyhrát, všechny body nechal soupeři z Jiren


Branky


22

Oproti posledním zápasů se sice Nymburku podařilo udržet nerozhodný výsledek až do poločasu, jenže v tom druhém Jirny dokázaly vstřelit dva góly a připsaly si téměř povinnou výhru. Nymburk nezachytil ani jaro, ze sedmi zápasů vybojoval jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během prvního poločasu se toho moc nestalo

Jirny zamířily na půdu posledního Nymburka s cílem vylepšit si své bodové konto a vrátit soupeři podzimní prohru, která byla první a zároveň poslední za tři body v podání Nymburka v aktuální sezoně. Ačkoliv se Nymburk snažil, v prvním poločase potvrdil, že jeho koncovka není předností. Naopak Jirny se postupně dostaly ke své hře, ale podobně jako domácí mužstvo, to ke gólovému vyjádření převahy nevedlo. Čestným úspěchem pro domácí tak bylo udržení čistého konta po prvním poločase, což se v posledních zápasech nedařilo.

Po změně stran se Jirny prosadily

Druhý poločas už byl ze strany Jiren daleko lepší. Hned po sedmi minutách hry se měnilo skóre, když se dokázal prosadit R. Stöckner – 0:1. Další možnost si připsal Kocourek, ale Přibyla v bráně Polabanu nepřekonal, jelikož nemířil přesně. Poté se hosté dostaly ke třem rohovým kopům a při tom posledním zvýšily své vedení, když Křeček hlavou posunul balon ke Kejhovi a kapitán Viktorie se prosadil patou – 0:2. S ohledem na celosezónní produktivitu domácích už se zdálo, že je o osudu zápasu rozhodnuto. V závěrečné čtvrthodině se pokusil prosadit Vondráček, ale do listiny střelců se nezapsal. Alespoň čestný gól se v posledních okamžicích zápasu Polabanu vstřelit nepodařilo a tak odešel již poněkolikáté ze zápasu s nulou v kolonce vstřelených gólů.



Ohlasy k zápasu



SK Viktorie Jirny
web Jiren: Roli favorita v souboji s Nymburkem fotbalisté Viktorie Jirny tentokrát zvládli. Na hřišti posledního týmu tabulky ČFL vyhráli 22. dubna 2:0 díky gólům Radka Stöcknera a kapitána Ondřeje Kejhy, a zvládli tak odvetu za podzimní domácí porážku s tímto soupeřem. Navíc gólman František Kafka vychytal poosmé v sezoně čisté konto. Po 24 odehraných kolech je Viktorie na osmém místě tabulky, ale na třetí Zápy ztrácí jen 4 body.



Sestavy


SK Polaban Nymburk, s.r.o.
R. Přibyl [-] - M. Hlatshwayo [-] (66. R. Novotný [-] ) , M. Houžvička [-] , L. Nepovím [-] (77. T. Petr [-] ) , M. Telnar [-] , T. Chlapec [-] , M. Daněk [-] , F. Stehno [-] , J. Hájek [-] , R. Artemuk [-] (77. M. Kučaba [-] ) , F. Franc [-]

SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - J. Procházka [-] , O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] - L. Křeček [-] (83. M. Mruvčinský [-] ) , J. Vondráček [-] , D. Kocourek [-] , M. Mareš [-] , S. Honcharenko [-] (70. M. Stockner [-] ) - D. Tokar [-] , R. Stöckner [-]

ŽK: 43. M. Telnar , 78. M. Daněk .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ŠEDIVKA Ondřej, FOJTÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Michal Kunc

Expert: Martin Uvíra
Tip experta: výhra hostů

Jirny v letošní sezoně sice bodově zaostávají oproti sezónám předešlým. Ale zápas v Nymburce by pro ně neměl být velkým oříškem.

Tip: výhra hostů

Tato sezona je z pohledu Jiren, jako dvojnásobného vítěze ČFL, doslova ,,tragická,,. Motivace však stále stoupá a Nymburk to odnese.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích