0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 13:30

25.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náglova trefa dodala Ústí klid a pojistila zisk tří bodů před dlouhou cestou zpět


Branky


23

Oba soupeři si v úvodu vypracovali jednu šanci, ale gólu se diváci dočkali až před poločasem, když po centru z rohového kopu prosadil Jakub Chleboun. Ve druhém poločase přidal na aktivitě Nágl, který se dokázal opět prosadit, a jeho trefa byla pojistkou vedení, které Ústí na půdě Čížové udrželo bez větších potíží až do konce zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čížová inkasovala gól do šatny

Úvodní čtvrthodina nabídla dvě šanci na obou stranách. Nejprve si ji vytvořili hosté v 7. minutě, když se dostal ke střele z mírného úhlu Smejkal a za Kratochvílem zazvonila tyč. O pět minut později rozehrávala Čížová rohový kop, po které se dostal k hlavičkovému zakončení Jirouš, ale Krátký jeho pokus pohotově vyrazil. Ve 25. minutě letěl Smejkalův centr do vápna k Náglovi, který svedl důrazný souboj s Kratochvílem, ale balon se od něj odrazil do zámezí.

 

Domácí mohli zahrozit pět minut před koncem prvního poločasu, když si Nečas poradil s P. Chlebounem, jenže nedokázal vyslat tvrdší střelu. Pár vteřin před odchodem do kabin se tak prosadili hosté. Při ošetřování domácího hráče se postavil k rohovému kopu Vaňous, vyslal centr na J. Chlebouna, který byl zcela osamocen a zamířil přesným zakončení za záda gólmana – 0:1.

Snaha domácím nestačila, Ústí dovedlo zápas do vítězného konce

Sedm minut uplynulo z druhého poločasu a o vyrovnání se snažil Nečas, který v souboji s Krátkým neuspěl. Dvě minuty poté se naskytla šance Jandovi, jenže ten ztroskotal na pohotovém zákroku Krátkého. A Ústí o deset minut později trestalo. Velmi aktivní Nágl, který se nejprve třikrát nepřesně rozstřeloval, dostal z pravé strany velmi přesný centr a po razantním zakončení navýšil průběžné vedení hostů – 0:2. Čížová nekapitulovala, ale v 70. minutě zahodila šanci na snížení, když dostal ve vápně Janda přesnou přihrávku, ale minul. Zbylé minuty odehrálo Ústí velmi zkušeně, nepustilo soupeře do vážnějšího zakončení a udrželo dvougólové vedení až do konce.

 

Autor: Michal Kunc

Autor byl osobně přítomen na zápase



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Michal Kunc (redaktor www.fotbalunas.cz): V Čížové byl ke sledování i po týdnu zajímavý zápas. Sice nepadlo sedm gólů, ale i tak se bylo na co koukat. Gólových šancí moc nebylo, ale oba týmy hrály sympaticky. Můj obdiv patří Čížové, která je prakticky jistým sestupujícím, ale několik hráčů, především pak Nečas, hrají s takovým nadšením, jako kdyby se hrálo o nejvyšší příčky. Lepší pohoda je však v Ústí nad Orlicí, které si s těžkým zápasem dokázalo velmi dobře poradit a v závěru si zápas nezkomplikovalo. Hodně hráčů předvedlo dobré výkony, osobně bych pak za hráče zápasu viděl Adama Nágla, který se ve druhém poločase snažil vstřelit gól tak dlouho, až ho opravdu vstřelil a dodal hodně klidu svým spoluhráčům.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jan Skácel (vedoucí mužstva): "Fotbalový tým Jiskry získal důležité body na hřišti soupeře, který má ve svém středu několik hráčů se zajímavou minulostí, ale v tabulce to vypadá na sestup. Trenér Chudý musel řešit další problém, k zraněnému Nikodemovi, přibyl v týdnu Coufal a tak si premiéru v ČFL odbyl v základní sestavě mladý obránce Ondra Skalický. Zvládl ji na výbornou. V příštím kole čeká na fotbalisty Jiskry těžký oříšek v podobě domácího souboje s ambiciózním soupeřem usilujícím o postup. V sobotu 5. 5. od 17.00 hod. začíná zápas proti Loko Vltavín."



Sestavy


TJ Sokol Čížová
P. Kratochvíl [-] - F. Vacovský [-] , D. Novák [-] , D. Pedro [-] , M. Rozhoň [-] - P. Janda [-] , R. Nečas [-] , L. Dvořák [-] , L. Mudra [-] (60. R. Zahrádka [-] ) , P. Vávra [-] (60. L. Bálek [-] ) - M. Jirouš [-] (78. D. Tomášek [-] )

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - O. Skalický [-] (86. M. Kopecký [-] ) , L. Smejkal [-] (65. M. Kukla [-] ) , A. Nágl [-] , J. Souček [-] , V. Habrman [-] (78. V. Pazdera [-] ) , Z. Vaňous [-] (89. M. Fikejz [-] ) , P. Langer [-] , P. Chleboun [-] , J. Chleboun [-] , P. Falta [-]

ŽK: 28. M. Jirouš , 32. R. Nečas - 32. A. Nágl , 44. O. Skalický .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hájek Robert - DRÁBEK Drahoslav, URBAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tento zápas rozhodnou penalty.

26. 4. 2018 20:35
Tento zápas rozhodnou penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

vidím to na hosty a vývoz bodů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů