M. Volf 58.
M. Volf 79.
2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 17:00

25.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dva góly Volfa na body nestačily, naopak Litoměřicko jich odváží z Dobrovice plný počet


Branky


58. M. Volf , 79. M. Volf - 18. J. Trýzna , 20. D. Surmaj , 59. P. Výborný
23

Malé překvapení se zrodilo v Dobrovici, která padla s Litoměřickem. Hosté dorazili s cílem vytěžit co nejvíce bodů a to se jim i přes snahu Volfa, který dvěma góly korigoval skóre, podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z obrany do efektivního útoku

Litoměřicko se od začátku zápasu bránilo, jenže jako první dokázalo udeřit, když po rychlém brejku a centru Dvořáka se dostal k zakončení Trýzna a placírkou zhruba z místa penaltového puntíku rozvlnil síť – 0:1. Dvě minuty trvalo, než vedení navýšilo a nechtěnou asistenci si připsal domácí Vajgl, který před bránou doslova nahrál Surmajovi a ten pohodlně zavěsil – 0:2. Zřetelně zaskočený domácí tým mohl dostat i třetí direkt, když ve 36. minutě unikal Výborný, ale Dědek mu dokázal zmenšit střelecký úhel a jeho zakončení vykopnout.

Odpověď hned po rozehrání

Ve druhém poločase se pokusil v 58. minutě Sedláček zakončit hlavou, ale Plachý jeho pokus vyrazil, ovšem jen k Volfovi, který v klidu doklepl mezi tři tyče – 1:2. Inkasovaný gól zřejmě pobídl Litoměřicko k rázné odpovědi a několik vteřin po inkasovaném gólu utekl obráncům Výborný a po úspěšném obstřelení Dědka navrátil hostům dvougólové vedení - 1:3. Hra plynula a v 79. minutě Dobrovice dokázala opět snížit, když Soběslavův centr usměrnil do brány Volf - 2:3. Žádný další gól už Volf nepřidal a tak Litoměřicko dokázalo vedení udržet. Jeho výhru však kalí červená karta Dvořáka, který dostal druhou žlutou kartu za šlápnutí na ležícího Volfa. Nicméně import tří bodů je pro Litoměřicko velmi důležitý.



Ohlasy k zápasu



FK Litoměřicko
Web Litoměřicka: " Z Dobrovic si přivážíme velmi cenné tři body, které jsou důkazem, že nasazením až na hranici sebeobětování lze uspět i v zápase, ve kterém se až tak moc fotbalově nedaří. Nakonec se však sečtou vstřelené branky a resumé se započítá do tabulky, byť to pro jedno z mužstev může být sebevíc kruté, jako dnes, přiznejme si, pro domácí Dobrovice. "



Sestavy


FK Dobrovice
L. Dědek [-] - M. Routek [-] , D. Miškovský [-] (30. R. Žaloudek [-] ) , J. Novák [-] , D. Kostka [-] (46. O. Soběslav [-] ) , T. Osvald [-] , J. Krystan [-] , A. Fotr [-] (81. P. Tvaroha [-] ) , M. Vajgl [-] (43. D. Pelyak [-] ) , M. Sedláček [-] , M. Volf [-]

FK Litoměřicko
A. Ordelt [-] (24. J. Plachý [-] ) - R. Dvořák [-] , D. Surmaj [-] (60. N. Luong [-] ) , P. Valenta [-] (19. M. Štancl [-] ) , N. Husenský [-] , L. Maršálek [-] , P. Výborný [-] (84. A. Zbudil [-] ) , J. Trýzna [-] , M. Hanuš [-] (54. Š. Kacafírek [-] ) , J. Šimkovský [-] , D. Šustr [-]

ŽK: 12. T. Osvald , 88. M. Sedláček - 34. D. Šustr , 46. R. Dvořák , 75. M. Štancl . ČK: 90. R. Dvořák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PATÁK Michal - KOŠAN Martin, CIHLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Soupeři se rozejdou remízou.

26. 4. 2018 20:44
Soupeři se rozejdou remízou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

bod je oba

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích