4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 17:00

25.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Brozany si poradily s Nymburkem, branky ale padaly až po půli


Branky


23

Bezbrankový stav po prvních 45 minutách se nezamlouval brozanskému kanonýrovi Chukwumovi ani Veselému, a tak oba hráči vstřelili po dvou gólech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Nymburk má před sebou už jen pár posledních zápasů v ČFL, do divize tak hodlá načerpat ještě co nejvíce zkušeností z vyšší soutěže. Brozany byly dalším těžkým soustem. V 7. minutě měl první velkou šanci domácí Vopat, Přibyl byl ale připraven. Další střeleckou příležitost měl Franc, po jeho střele jen kousek nad si hosté notně oddechli. Stejně jako v 19. minutě, když přežili velký závěr ve vápně, kdy jako poslední pálil nepřesně Chukwuma. Nymburk se pak začal osmělovat, dařilo se mu kombinovat a narušovat domácí rozehrávku, gólové šance ale k vidění nebyly. 

Domácí smršť

Co domácí nezvládli v první půli, to zvládli za pár vteřin druhé půle. Dát gól.  Hosté trestuhodně nepokryli po domácím nákopu z hloubi hřiště střed pole, Chukwuma toho maximálně využil a samostatný únik zakončil technicky a přesně - 1:0. Benda v další šanci neuspěl. V 59. minutě to bylo o dvě branky. Nymburk chyboval v souboji před velkým vápnem, volného míče se chopil Veselý, nezazmatkoval, počkal se zakončením na správný okamžik a levačkou poslal míč po zemi mimo Přibylův dosah. Brozany získaly klid a hosté se museli nadále bránit. V 78. minutě domácí vedli rychlý brejk, Veselý měl opět hodně prostoru a byť Přibyl jeho první zakončení dokázal vytěsnit, tak Veselý dorazil míč do opuštěné sítě. A za pár sekund už to bylo o čtyři branky. Druhé branky totiž dosáhl i Chukwuma, který se až moc snadno dostal před Slaničku a skóroval - 4:0. Nymburk měl v zápase své šance, jeho koncovka ale byla mizerná a v součtu s velkými chybami v obraně se zrodil jasný výsledek pro Brozany.



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - J. Franc [-] , . Freitas [-] , R. Cibulka [-] - L. Veselý [-] , L. Vopat [-] (64. P. Tichý [-] ) , M. Mešič [-] , R. Slanička [-] - C. Chukwuma [-] (89. M. Marič [-] ) , J. Benda [-] (83. I. Šollar [-] ) - M. Studecký [-]

SK Polaban Nymburk, s.r.o.
R. Přibyl [-] - R. Novotný [-] (76. T. Petr [-] ) , M. Houžvička [-] , I. Baratynskyy [-] (86. M. Hlatshwayo [-] ) , M. Telnar [-] , F. Franc [-] , T. Chlapec [-] , M. Daněk [-] , F. Stehno [-] (64. R. Artemuk [-] ) , J. Hájek [-] , L. Nepovím [-] (64. M. Kučaba [-] )

ŽK: 62. . Freitas , 69. M. Mešič .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Šálková Helena - DUDA Miroslav, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí vyrovnaný zápas zvládnou.

26. 4. 2018 20:42
Domácí vyrovnaný zápas zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Brozany jsou Brozany

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích