Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 10:15

25.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Forma Pejši pokračuje, na výhře Vltavínu nad Domažlicemi má zásluhu i spolehlivý gólman Koblenc


Branky


22

Nebýt ztrát v úvodu jara, třetí liga by nyní měla jiného lídra. Vltavín se dokázal z úvodní krize velmi rychle dostat. Do problémů se mohl dostat po vyrovnání Domažlic, jenže ještě do poločasu vrátil na jeho stranu vedení Pejša a třetím gólem pak dostaly Domažlice definitivní direkt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domažlice odpověděly bleskově

 

Zápas dvou týmů z vrcholu tabulky sliboval, že se bude na co dívat. Po úvodní čtvrthodině se naskytla velká šance před Růžičkou, ke kterému se odrazil balon, a stačilo pouze trefit odkrytou bránu, jenže domácí fotbalista ji tvrdým pokusem netrefil. Skóre se měnilo až ve 26. minutě a opět byl v akci Vltavín. Centrovaný balon zakončoval ve výskoku Abena, Švihořík dokázal balon vyrazit, ale nejrychleji se k němu dostal Šípek a poslal ho za jeho záda z dorážky – 1:0.

Vedení však druhý tým tabulky dlouho neudržel, už po dvou minutách bylo skóre znovu nerozhodné. Z levé strany vápna se dokázal prosadit Matějka, kterému pomohla i drobná teč tyče – 1:1. Ačkoliv se domácí dostali pod tlak a Došlý dokonce ve 33. minutě unikal sám na Koblence, na kterém ztroskotal, vrátili se zpět do vedení ve 36. minutě, když po levé straně unikl Růžička, dostal se až do vápna a naservíroval balon volnému Pejšovi, který ho doklepl za záda Švihoříka – 2:1.

 

Pejšova skvělá přihrávka

Střelec druhého gólu měl velký podíl na třetím. V 58. minutě si poradil s obráncem, počkal na nabíhajícího Císařovského, kterému poslal tak dobrou přihrávku, že hráč hostující ze Sparty zakončoval takřka do prázdné brány – 3:1. Avšak domácí opět polevili v obraně a mohli znovu děkovat Koblencovi, který si poradil s únikem Matějky. Aktivně hrající Pejša mohl definitivně rozhodnou o osudu zápasu v 81. minutě, ale po krásném centru zakončoval jen těsně mimo. Trenéra Frýdka to mrzet nemuselo, jeho svěřenci i tak dotáhli zápas do úspěšného konce.



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Oboustranně výborný zápas, hlavně jeho první poločas, který byl hrán nahoru dolů a musel diváky bavit. Domažlice jsou z týmů, které chtějí hrát fotbal. Ve druhé půli tempo ve velkém horku trochu opadlo. Koblenc za stavu 1:1 nás hned dvakrát podržel, my pak nějaké šance neproměnili, ale branek jsme nakonec docílili a zaslouženě vyhráli. Koblenc byl hráčem zápasu, vychytal i samostatný únik hostů."




Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - F. Císařovský [-] (63. D. Pozníček [-] ) , L. Láncz [-] (55. D. Tichý [-] ) , T. Rada [-] , B. Abena [-] , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] (65. R. Macháč [-] ) , P. Pejša [-] (86. C. Maione [-] ) , M. Hovorka [-] , J. Růžička [-] , V. Valíček [-] (83. T. Melichar [-] )

TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - M. Hrubý [-] , M. Bauer [-] (77. D. Bezdička [-] ) , M. Mlynařík [-] (77. J. Blažek [-] ) , O. Chocholoušek [-] - J. Vais [-] (58. M. Hejda [-] ) , L. Pfeifer [-] , M. Braun [-] (69. J. Teršl [-] ) , P. Mužík [-] , P. Došlý [-] - L. Matějka [-] -

ŽK: 88. M. Hejda .
Počet diváků: 214. Rozhodčí: Martínek Petr - MRKÁČEK Michal, ŘEHÁČEK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Domažlice vyloupí Vltavín.

26. 4. 2018 20:45
Domažlice vyloupí Vltavín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Vltavín je doma výborný

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích