1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 10:15

25.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hrubě nepovedený domácí zápas Vyšehradu, po výhře v Chrudimi nestačil na Zápy


Branky


22

Vyšehrad i s dávkou štěstí dokázal vyloupit Chrudim, ale na domácí půdě už se štěstí otočilo proti němu a Zápy si po povedeném výkonu připisují zaslouženou výhru. Velkou trhlinu v plánech šemíků zasadila červená karta pro gólmana Havránka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrubě nevydařený poločas Vyšehradu

Červenobílí šli cílevědomě za body od prvních chvil zápasu. Již po čtyřech minutách hry a autovém vhazování přišel centr z pravé strany do ohně a na malém vápně nikým neatakovaný Růžek hlavou otevřel skóre - 0:1. Další šance měli Hron a Jablonský. Domácí tým se představil před Frydrychovou bránou až v polovině první půle zásluhou jednoho rohového kopu, pak se ale zase hrálo na druhou stranu. Tentokrát spálili své šance Putz, Jelínek a Svoboda.

Ve 37. minutě rozehráli hosté opět z pravé strany rohový kop a Svoboda na malém vápně hlavičkoval do tyče, od níž se míč odrazil do brány - 0:2. Až za tohoto stavu a ve 41. minutě si připsal Slavoj svůj první střelecký pokus, Matějkovu ostrou ránu zpoza vápna ale Frydrych kryl. Minutu nato v souboji o míč Macek dost nešetrně strčil do Havránka, který se natahoval pro míč, faul však zápskému útočníkovi odpískán nebyl. Havránek vzápětí oplácel a viděl červenou kartu.

Zápy zvýšily vedení, oslabený Vyšehrad neměl šanci

 

Hned po změně stran mohl zvýšit náskok Putz, obešel dva hráče domácích, ale minul. Pak se ale dostali ke slovu, ač oslabeni o jednoho hráče v poli, i fotbalisté Vyšehradu. Madej krásnou střelou bez přípravy o kousek minul bránu, Čtvrtníčkovu ránu zblokovali zadáci hostí a Hradecký zpoza vápna sice trefil, ale jen doprostřed, kde stál Frydrych. V 58. minutě Jakab fauloval ve vápně Macka, Hron však neproměnil penaltu – Procházka jeho střelu z bílého bodu vyrazil. Na druhé straně mohl dát v 74. minutě kontaktní gól Drobílek, ale trefil totiž tyč.

 

Místo toho v 80. minutě Eliáš zvýšil na - 0:3. V 89. minutě Matějka trefil ve vápně ruku jednoho z bránících hráčů hostí a Čtvrtníček z penalty snížil na 1:3. Brankář Frydrych sice jeho střelu vystihl, ale nezabránil míči v jeho letu do sítě.

 

Autor: Denis Postler pro www.slavojvysehrad.cz

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra): Na utkání jsme se těšili, a o to víc nerozumím tomu, proč jsme podali v půli první tak katastrofální výkon. Nebyli jsme sto ustrážit standardky soupeře a vše ještě vyvrcholilo červenou kartou pro Havránka, i když pravdou je, že způsob řízení zápasu byl divný. V poločase za stavu 0:2 a v deseti hráčích už byla naše situace kritická, ale Zápy slevily na tempu a dostali jsme se do hry. Největší šanci na korekci skóre měl Drobílek, který nastřelil tyč, byly tam i některé další možnosti, nicméně kontaktní gól jsme nedali. Je to škoda, protože touto prohrou jsme podle všeho přišli o možnost zkusit se poprat o třetí místo. Na druhou stranu je potřeba uznat, že Zápy byly agresivnější i fotbalovější a utkání vyznělo jednoznačně v jejich prospěch.

SK Zápy
Miroslav Novák (hráč), Michal Mašek (trenér): Miroslav Novák: Zápas byl jednoznačně v naší režii. Hráli jsme zodpovědně nahoře, přesně tak, jak jsme si řekli. Po prvním poločase mohlo být skóre klidně 0:5. Ve druhém poločase došlo k lehkému uspokojení a neproměnění penalty. Nejlepšími hráči zápasu byli útočník Putz či střední obránce Růžek. /// Michal Mašek: Ve třech předchozích utkáních jsme neskórovali, navíc nám chyběli ofenzivní hráči Piták s Matějkou, a tak jsem byl sám překvapen, jak se utkání vyvíjelo v prvním poločase jednoznačně v náš prospěch. Macek s Putzem, kteří nastoupili tentokrát v útoku, však zahráli velmi dobře. Vyšehrad po svém vítězství v Chrudimi možná ještě létal v oblacích, taková je prostě česká mentalita, a my jsme toho využili. Dokonale nám vyšel náš taktický plán, i když v poločase jsme měli vést vyšším rozdílem než 2:0. Do karet nám hrál i fakt, že domácí brankář Havránek neunesl situaci a nechal se vyloučit. Přesto jsme ve druhé půli vypadli na dvacet minut ze hry a ponechali Vyšehrad ve hře, do čehož zapadla i neproměněná penalta. Do konce sezony chybí ještě devět kol a pokusíme se nejen uhájit třetí místo, ale pokud možno pozlobit i první dva týmy tabulky, i když odstup je značný. Budeme hrát, co to půjde, a uvidíme.



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
J. Havránek [-] - F. Drobílek [-] , J. Čtvrtníček [-] , D. Hradecký [-] , P. Václavek [-] , D. Černý [-] (44. J. Procházka [-] ) , T. Madej [-] (55. D. Hašek [-] ) , J. Jakab [-] (77. J. Heřman [-] ) , J. Doležal [-] , D. Matějka [-] , O. Kostorek [-] (69. P. Šlegl [-] )

SK Zápy
L. Frydrych [-] - M. Macek [-] (83. M. Štěpánek [-] ) , P. Putz [-] (86. M. Doležal [-] ) , V. Svoboda [-] (90. D. Zoubek [-] ) , J. Eliáš [-] , M. Jelínek [-] , V. Hron [-] (77. M. Pávek [-] ) , T. Jablonský [-] , J. Duben [-] , P. Růžek [-] , M. Novák [-]

ŽK: 24. F. Drobílek , 64. J. Čtvrtníček , 74. J. Doležal . ČK: 43. J. Havránek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Hocek Petr - MATOUŠEK Lukáš, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Z Vyšehradu si hosté odvezou plný počet bodů!

26. 4. 2018 20:49
Z Vyšehradu si Zápy odvezou plný počet bodů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Vyšehrad pod skalou neprohrává

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích