2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 10:15

26.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Chrudim se probrala a sebrala tři body


Branky


2. L. Mastík , 82. L. Kopecký (p.)
18

Chrudimští se po čtyřech zápasech dočkali tříbodového vítězství. Lídra nasměrovala za výhrou proti Dobrovici už první minuta utkání, kdy se prosadil Mastík. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První akce a hned gól

Ve 26. kole Fortuna ČFL přivítali chrudimští nevyzpytatelného soupeře, celek FK Dobrovice. Po nevydařeném utkání v Benátkách vstoupili chrudimští do utkání výborně a hned ve 40. vteřině utkání odcentroval z pravé strany Ptáček. Brankář hostí Bartoš přes kolegu v obraně míč vyboxoval před hranici šestnáctky, ale pouze jen k chrudimskému Mastíkovi, který střelou z voleje do opuštěné branky z dobrých 26 metrů otevřel skóre utkání - 1:0.

 

Domácí po vstřeleném gólu ještě přidali a vytvořili si tlak. Do šance se však ani Rybička a Langr nedostali. Trestný kop Vavrouše pohltila zeď. Ve 12. minutě se osmělili i hosté, když Volf využil podklouznutí Drahoše. Návrat Langra byl však bleskový a chrudimský kapitán tak zažehnal dobrovickou šanci. Ve 22. minutě měli hosté šanci. Volf se dokázal uvolnit a vyslal projektil na Mrázkovu branku. Střela však mířila vedle domácí svatyně. Hosté začali přebírat iniciativu a ve 31. minutě zachraňoval po hlavičce hostí Ptáček, který poslal míč do zóny bezpečí.

 

O minutu později po standardce se dostal k míči Krystan, ale zakončoval již v ofsajdové pozici. Mrázek však jeho pokus přesto zneškodnil. Ve 36. minutě se po autovém vhazování jen tak tak dostal Kesner, ale brankář hostí Bartoš byl u míče dřív a tak změnu skóre nepřipustil. Ve 37. minutě prošel centr Kesnera pokutovým územím, a chybělo málo aby se Dostálek dostal k míči a k zakončení. Po prvním poločase tak domácí vedli nejtěsnějším rozdílem 1:0.

 

 

Pojistku přidal nejlepší kanonýr domácích

 Do druhého poločasu nastoupila obě mužstva s rozdílnou taktikou. Hrálo se však jen mezi šestnáctkami. Kombinační hra se vytrácela a vše řešili dlouhé nákopy, se kterými si obránci dokázali poradit. V 77. minutě napřáhl z velké dálky po dlouhé době hostující Krystan, ale jeho míč mířil vedle Mrázkovy branky. V 79. minutě střílel čerstvě vystřídaný domácí Kopecký a pořádně vylekal brankáře Bartoše, ten jeho pokus mezi tři tyče udržel.

 

V 82. minutě byl v akci znovu agilní Kopecký, obešel obránce hostí byl podražen a nařízený pokutový kop sám faulovaný proměnil - 2:0. Definitivně tak utlumil snahu hostí o lepší výsledek a myšlenky na nějaký bodový zisk. Domácí tak získali plný počet bodů a připsali si důležité tři body do tabulky ČFL.

 

Zdroj: mfkchrudim.cz

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér): "Narazily na sebe dva celky, kterým se v poslední době moc nedařilo. Na obou stranách tak chybělo herní sebevědomí, lehkost, nečekal jsem tak nijak pěkný zápas. Hosté nám nabídli chybou šanci ke gólu hned ve druhé minutě. Nejde držet formu celý rok, někdy se ten zápas musí vydřít, a to byl i tento případ."

FK Dobrovice
Vladimír Sedláček (trenér): "Myslím, že šlo o vyrovnané utkání. Potýkáme se s dekou z neproměňování šancí, i tentokrát jsme měli dát branku po našem brejku v prvním poločase. Bez gólu těžko můžeme bodovat. Myslím, že se bodovat dalo. Hned ve středu nás čeká derby s Benátkami, ten zápas potřebujeme zvládnout, abychom se dostali do klidnějšího středu tabulky."



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - S. Langr [-] , J. Krčál [-] , D. Vodrážka [-] , T. Dostálek [-] (90. A. Zavřel [-] ) , O. Kesner [-] (78. L. Kopecký [-] ) , P. Rybička [-] (71. D. Vašulín [-] ) , P. Drahoš [-] , M. Ptáček [-] , D. Vavrouš [-] , L. Mastík [-]

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Routek [-] , M. Volf [-] , D. Pelyak [-] (60. P. Bernát [-] ) , J. Novák [-] (85. V. Kovach [-] ) , R. Žaloudek [-] , M. Sedláček [-] (70. J. Schubert [-] ) , A. Fotr [-] (90. Z. Jakubec [-] ) , P. Tvaroha [-] , O. Soběslav [-] , J. Krystan [-]

ŽK: 33. J. Krčál - 25. O. Soběslav .
Počet diváků: 340. Rozhodčí: Musil Jiří - CICHRA Matěj, OPOČENSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Stanislav Mařík
Tip experta: výhra domácích

Chrudim po dvou prohrách po sobě musí vyhrát. Pokud chtějí pomýšlet na postup do FNL. Tip: 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích