1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2018 17:00

33.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štěchovice ztratily v zápase s Vltavínem vedení i střelce Batku


Branky


15

Těžký středeční zápas čekal svěřence trenéra Zbyňka Busty na domácí půdě, kde se střetli s Loko Vltavínem vedeným trenérem Martinem Frýdkem. Domácí fotbalisté se ujali vedení už v desáté minutě zásluhou Sulíka a následně spálili několik tutovek, ve druhém poločase hosté stihli vyrovnat a nakonec vyhrát i v penaltovém souboji.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočné manévry Štěchovic

Zápas začal volným tempem, ale po zahřívacím úvodu se v 10. minutě dostal k centru z levé strany Košata, jehož centr dolétl na hlavu Sulíka, který vyskočil nejvýše a mířil velmi přesně – 1:0. Vltavín se dostal pouze k nepřesným pokusům Císařovského s Valíčkem. Naopak Štěchovice hrozily každou chvíli. Ve 13. minutě se Volešák dostal do dobré pozice, odkud hledal Batku, který podobně jako Novák při dorážce neuspěl. Pár vteřin poté našel Sulík přihrávkou z pravé strany osamoceného Košatu, jehož zakončení v dobré pozici nebylo pro Koblence příliš těžké. V 16. minutě prošel Sulík drze okolo dvou obránců a rázem se zjevil v šanci, jenže ho zradilo zakončení.

 

Následovaly tři rohové kopy s nebezpečným hlavičkovým zakončením Kučery. Ve 23. minutě vyslal Volešák nadýchaný centr na Batku, který ztroskotal na Koblencovi. Štěpanovský se musel v bráně poněkud nudit, Vltavín totiž hrozil sporadicky, a když už se balon dostal do vápna, byl u všeho včas. Důležitý zákrok si domácí gólman připsal dvě minuty před koncem poločasu, když vytěsnil nebezpečný pokus Císařovského. V úplném závěru pak neuspěli Sulík se Švejdou.

Spásná trefa Růžičky

Po změně stran Štěpanovský včas zkrotil centr Pozníčka, naopak Štědronskému na druhé straně chybělo několik centimetrů, aby mohl zakončit zajímavou akci po centru Sulíka. V 58. minutě svedl se Štědronským souboj Koblenc a balon se odrazil k Volešákovi, jehož střela mířila těsně vedle odkryté brány. Hosté se drželi více u balonu, ale do zakončení se nedostávali. Nebezpečné zakončení Pozníčka v 71. minutě mířilo mimo, ale zřejmě obrácený verdikt rozhodčích umožnil Vltavínu rozehrát rohový kop, balon zamířil k Růžičkovi a bylo vyrovnáno – 1:1.

 

Velmi nebezpečná a nepřehledná situace se odehrála v 77. minutě ve vápně Štěchovic, když nejprve Lánczův pokus Štěpanovský vytěsnil do zámezí a po následném rohovém kopu museli domácí odrazit balon na brankové čáře a následně na stejném místě vyrazit i dorážku. Několik střídání pak zápas zpomalilo, v nastaveném čase neuspěl Macháč a ani Štěchovice poté nevyužily rohový kop v posledních vteřinách.

Rada potvrdil zisk druhého bodu hostů

Následoval penaltový souboj, hned v první sérii se netrefil Císařovský a Volešák poslal Štěchovice do vedení. Ve druhé sérii se skóre srovnalo, když na trefu Růžičky neodpověděl Jakobovský. Ve třetí sérii uspěli Šípek s Košatou. Čtvrtá série nabídla úspěch Láncze, na který naopak neodpověděl Štědronský, Vltavín se dostal do vedení a následně využil matchball zkušený stoper Rada, jehož trefa definitivně potvrdila, že druhý bod si připíší hosté.

 

Zdroj: Michal Kunc / www.fotbalstechovice.cz



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc (redaktor klubu): Úvodních třicet minut bylo skvělých, Vltavín jsme nepustili do jediné šance a naopak kromě gólu Sulíka měli další minimálně tři velké šance, které jsme měli proměnit. I když se Vltavín ve druhém poločase dostal více k balonu, nebyl až tak nebezpečný, jak bych od druhého týmu tabulky očekával. To je z našeho pohledu samozřejmě dobře, ale bohužel to na víc než remízu nestačilo. Určitě jsme si zasloužili vyhrát, ale jak říkám, nemůže se dařit vždy. Hráčem zápasu byl z hostů gólman Ondřej Koblenc, díky němuž měl Vltavín možnost vybojovat druhý bod. Naopak z našeho mužstva byl hodně aktivní záložník Martin Sulík.




Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Štěpanovský [-] - Š. Těžký [-] , M. Sulík [-] , L. Jakobovský [-] , L. Novák [-] , L. Batka [-] (32. M. Štědronský [-] ) , Š. Kučera [-] (89. P. Příhoda [-] ) , L. Volešák [-] , T. Pavlík [-] (82. F. Busta [-] ) , J. Košata [-] , M. Švejda [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - F. Císařovský [-] , C. Maione [-] (82. R. Macháč [-] ) , D. Pozníček [-] , L. Láncz [-] , T. Rada [-] , M. Schindler [-] , O. Šípek [-] , J. Růžička [-] , B. Abena [-] , V. Valíček [-] (85. A. Todorovič [-] )

ŽK: 51. L. Novák - 68. V. Valíček , 76. B. Abena .
Počet diváků: 174. Rozhodčí: Hocek Petr - MATOUŠEK Lukáš, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Kunc

Expert: Štěpán Kacafírek
Tip experta: remíza

Téměř pražské derby skončí remízou a bod navíc si odveze po penaltách Vltavín.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů