3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 10:15

28.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Chrudim se prosadila ve druhé půli a drží si čtyřbodový náskok


Branky


47. L. Kopecký (p.) , 66. P. Rybička , 90. L. Kopecký
25

Zápas 28. kola ČFL mezi MFK Chrudim a SK Sokol Brozany byl důležitý pro obě mužstva. Zatímco domácí se snažili odrazit atak druhého Vltavínu, soupeř stále netušil, kolik týmu bude z České fotbalové ligy sestupovat, a v tomto kontextu potřebovala obě mužstva každý bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vzorná defenziva

Domácí začali opatrně a také hosté zvolili vyčkávací taktiku. Vzorně fungující defenziva hostí nepouštěla domácí do zakončení. Střelu Dostálka zadáci Brozan zblokovali. Sympatická kolmice mezi obránce hledala rozběhnutého Kopeckého, ale brankář Lipš bleskurychle zareagoval a včasným vyběhnutím odkopl míč do bezpečí. I hosté se snažili dotírat na domácí zadáky, ale chrudimští beci pracovali na jedničku. Hrálo se tedy převážně mezi šestnáctkami a čekalo se, které mužstvo udělá chybu hodnou k potrestání. Blíže ke vstřelení gólu byli domácí. Krčálovu hlavičku vykopával jeden ze zadáků Brozan z brankové čáry. Dostálkova a Rybičkova střela minula hostující branku jen o několik decimetrů. Hosté vyslali jedinou střelu za poločas na brankáře Mrázka ve 30. minutě Veselým, ale chrudimský brankář robinzonádou míč vyrazil na roh. Domácí vyslali na brozanskou branku mnoho střel, z toho se tři vešly mezi tyče. Hosté ohrozili domácí branku jednou Veselým. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Góly domácích

Druhý poločas začali domácí aktivně a hned v úvodu měli možnost zahrávat rohový kop. Ve 48. minutě přišel přesný centr z pravé strany na domácího Rybičku. Ten si míč zpracoval, ale byl nedovoleně atakován obráncem Brozan. Následoval pokutový kop, který s přehledem proměnil domácí kanonýr Kopecký - 1:0.

 

V 52. minutě přišel centr za obranu hostí, ti si nepohlídali rychlou akci Chrudimských, která skončila druhou radostí domácích fotbalistů. Langr na půlce ve skluzu vyslal do samostatného úniku Rybičku, který si v zakončení počínal mazácky a elegantně přehodil brankáře Lipše – 2:0.

 

Obě mužstva přitvrdila a hosté se snažili s vývojem utkání ještě něco udělat. Domácí však zkušeně drželi míč a nedávali soupeři přílišné naděje. Po několika závarech před domácím Mrázkem se však gólově hosté neprosadili. V 90. minutě naopak za malou domů nařídila rozhodčí nepřímý kop. Kesner vyzval ke střele Kopeckého, který přímou střelou k tyči nedal brankáři Brozan žádnou šanci 3:0. Domácí tak získali za domácí výhru tři body do tabulky ČFL a nadále drží čtyřbodový náskok.

 

Zdroj: mfkchrudim.cz

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Petr Rybička (útočník): "Důležité vítězství, výsledek dobrý, ale hra nebyla ideální. Hlavně v prvním poločase, ve druhém už se to trochu zvedlo, dotlačili jsme tam góly a hrálo se nám lépe. V dalším kole jedeme do Štěchovic, další důležité utkání."




Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - S. Langr [-] , L. Kopecký [-] (90. P. Tlapák [-] ) , J. Krčál [-] , T. Dostálek [-] (66. D. Vašulín [-] ) , L. Mastík [-] , O. Kesner [-] , P. Rybička [-] (88. A. Zavřel [-] ) , P. Drahoš [-] , D. Vavrouš [-] (75. J. Stránský [-] ) , D. Vodrážka [-]

SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - R. Cibulka [-] , . Freitas [-] , J. Franc [-] - I. Šollar [-] , R. Slanička [-] , M. Marič [-] (72. P. Tichý [-] ) , M. Studecký [-] (79. J. Benda [-] ) , M. Mešič [-] , L. Veselý [-] - C. Chukwuma [-]

ŽK: 55. D. Vodrážka , 62. S. Langr , 71. J. Krčál - 23. R. Slanička , 47. C. Chukwuma , 47. R. Cibulka , 86. I. Šollar .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Zadinová Olga - HÁJEK Robert, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Martin Štěpanovský
Tip experta: remíza

V tomhle zápase by se mohlo objevit překvapení kola. Brozany svoji bojovností a nasazením budou Chrudim hodně trápit a mohli by být odměněni.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích