3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

30.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Štěchovicím se přestává dařit, své vedení v Zápech neudržely a klesají tabulkou


Branky


13

Od zápasu v Nymburce se sběr bodů svěřenců trenéra Zbyňka Busty zastavil, v dalších třech zápasech vybojovali pouze tři body a nyní v Zápech, které vede trenér Michal Mašek, dovršili trojici čistě prohraných zápasů. Zápas se nezačal zle, už ve druhé minutě se prosadil Štědronský, ale Zápy dokázaly ještě v prvním poločase skóre otočit a vedení si následně ve druhém poločase udržely.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Odpověď Záp na konci poločasu

Druhá minuta zápasu nejprve nabídla akci Záp, kterou ukončil ofsajd Matějky, po odkopu Štěpanovského se po chvíli dostal Volešák, jehož centr si v pohodě zpracoval Štědronský a nabídnutou možnost k zakončení přetavil v gólovou oslavu – 0:1. V dalších minutách se pokusil zvýšit vedení Pavlík, ale neuspěl podobně jako Svoboda, před kterým stihl Jakobovský odrazit balon. V 16. minutě se dostal k balonu Putz, který sice Štěpanovského překonal obloučkem, ale mířil těsně nad, podobně jako Duben po centru M. Nováka. V ofenzivě byly spíše vidět Zápy, další z nepřesných pokusů si připsal ve 27. minutě Eliáš a po půl hodině hry vzal Košata možnost zakončení Matějkovi. 

 

Ve 39. minutě měly domácí k dispozici autové vhazování, po kterém zamířil centr na zadní tyč, přímo k Jelínkovi, jehož velmi přesné hlavičkové zakončení mířilo za Štěpanovského – 1:1. Obratu skóre se pak diváci dočkali ve 45. minutě, když nejprve neuspěl Matějka, ale litovat dlouho nemusel, když se v další akci prosadil po centru Hrona Putz, který překonal Štěpanovského i s dávkou štěstí – 2:1.

Vedení Zápy udržely

Druhá polovina zápasu začala spíše bojem na půli hřiště, než přehlídkou zakončení. Až po deseti minutách si připsal pokus Volešák, jenže jeho přímý kop Frydrych zvládl zpacifikovat. Důležitý zákrok si připsal v 66. minutě Duben, když čistým skluzem sebral jako poslední obránce Štědronskému hrozící možnost samostatného úniku. O tři minuty později už to vypadalo pro hosty nadějně, jenže do zřejmě gólového zakončení Batky skočil obětavě Svoboda. Štěchovičtí se snažili, ale v závěru se opět projevila velká marodka, kvůli které museli na lavičku hráči z béčka, a šancí na vyrovnání moc nebylo. V 80. minutě neuspal Batka a o šest minut později proletěl Sulíkův centr vápnem, ale bez zakončení. 

 

Zápští se v útoku spíše trápili, moc šancí si nevytvořili, ale možnost vyrovnání definitivně zažehnali v 88. minutě, kdy se po nevydařené standardce dostal k balonu Macek a po pár vteřinách strávených na hřišti uzavřel konečné skóre – 3:1.

 

Zdroj: Oficiální webové stránky TJ Štěchovice / Michal Kunc



Sestavy


SK Zápy
L. Frydrych [-] - T. Matějka [-] (88. M. Macek [-] ) , P. Putz [-] (76. M. Pávek [-] ) , V. Svoboda [-] (90. D. Zoubek [-] ) , M. Jelínek [-] , J. Eliáš [-] (84. M. Štěpánek [-] ) , V. Hron [-] (68. K. Piták [-] ) , T. Jablonský [-] , P. Růžek [-] , J. Duben [-] , M. Novák [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
M. Štěpanovský [-] - L. Batka [-] , L. Volešák [-] (74. R. Pešl [-] ) , T. Pavlík [-] , J. Košata [-] , Š. Těžký [-] , M. Sulík [-] , L. Jakobovský [-] , L. Novák [-] , P. Hovorka [-] , M. Štědronský [-]

ŽK: 64. V. Svoboda , 78. J. Duben - 22. M. Štěpanovský , 24. L. Novák , 34. L. Volešák , 41. M. Sulík , 82. T. Pavlík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - MELNIČUK Vladimír, ŠTĚRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Lukáš Bálek
Tip experta: remíza

Zkusím opět remízu, nějak se mi nelíbí jasná jednička. Štěchovice neprohrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích