2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 10:15

30.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výkon Vltavínu nebyl dle jeho představ, těsnou výhru nad Dobrovicí ale vybojoval


Branky


13

Předpokladem, aby Vltavín udržel alespoň relativní naději na zisk titulu, bylo to, aby při sobotním dopoledni dokázal porazit Dobrovici. Základ k tomu položil v prvním poločase tradiční střelec Pejša, kterého ve druhém poločase doplnil Šípek, a i když Dobrovice dokázala snížit, na body to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spolupráce Maioneho a střelce Pejši

Vltavín začal dle předpokladů s držením balonu ve své moci, ale do vyložených šancí se nedostával, takže gólmana Kortuse, který dostal důvěru při absenci obou gólmanů áčka, příliš neprověřil. V permanenci byl také Koblenc, který málem kapituloval v 17. minutě, když po zpětné přihrávce Bernáta pálil Kostka těsně nad břevno. Hra plynula a zhruba deset minut poté zafungovala spolupráce mezi Maionem a Pejšovu, když první jmenovaný přihrával na malé vápno, kde Pejša ve skluzu usměrnil balon mimo dosah gólmana – 1:0. Hosté se snažili využít chyb v domácí souhře, ale ani ve 32. minutě nedokázali srovnat, když to zkusil ze střední vzdálenosti Žaloudek, kterého vychytal spolehlivě chytající Koblenc.

Bernátova trefa byla pouze korekcí

Jestli první poločas snesl určité parametry, tak ten druhý takový rozhodně nebyl. Hrál se fotbal téměř bez nasazení a Dobrovice se několikrát dostala do zajímavých pozic, ze kterých však Koblence moc nehrozila. Svěřencům trenéra Frýdka se sice nedařilo, velmi důležitý gól dokázali trefit, když Pejša přihrál Schindlerovi, který posunul balon k Šípkovi, jehož výstavní střela byla velmi přesná – 2:0. V závěrečné desetiminutovce dodal zápasu zpět drama Bernát, když i se štěstím dostal za záda Koblence Fotrův centr z pravé strany – 2:1. Do výraznější šance na vyrovnání se už hosté nedostali, naopak Kortus si svůj start v ČFL vyšperkoval ještě v nastaveném čase, když skvělým zákrokem vyrazil Schindlerův pokus mířící do šibenice.



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , C. Maione [-] (63. A. Todorovič [-] ) , T. Rada [-] , M. Schindler [-] , J. Eichler [-] (58. L. Láncz [-] ) , O. Šípek [-] , P. Pejša [-] (89. V. Kostka [-] ) , M. Hovorka [-] , B. Abena [-] , V. Valíček [-] (74. R. Macháč [-] )

FK Dobrovice
F. Kortus [-] - M. Routek [-] , D. Kostka [-] (77. J. Schubert [-] ) , M. Volf [-] (86. M. Sedláček [-] ) , D. Pelyak [-] , T. Osvald [-] , R. Žaloudek [-] , A. Fotr [-] , P. Tvaroha [-] , O. Soběslav [-] , P. Bernát [-] (84. M. Vajgl [-] )

ŽK: 70. V. Valíček - 40. M. Volf , 83. R. Žaloudek , 89. T. Osvald .
Počet diváků: 274. Rozhodčí: Duchoň Ivo - VÁŇA Josef, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Lukáš Bálek
Tip experta: výhra domácích

Vltavín jsem proti nám viděl ve středu, jsou v dobrém rozpoložení, takže tři body pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích