2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

31.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Po šesti zápasech se Štěchovice dočkaly, na domácí půdě dokázaly porazit Králův Dvůr


Branky


16

Rozlučka s diváky v posledním domácím zápase svěřencům trenéra Zbyňka Busty vyšla, když se prosadili gólem v každém poločase a porazili tak výběr trenéra Tomáše Šilhavého z Králova Dvora. Ačkoliv i v tomto zápase se museli Štěchovice vyrovnat s početnou marodkou, dokázaly i tak předvést pohledný výkon, za který si tříbodovou odměnu na konci zasloužily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěchovice postupně převzaly aktivitu

Nástup do zápasu vyšel lépe Cábelíkům, ale během úvodních pěti minut Balšánek s Krausem nadějných pozic nevyužily. Poté se osmělili domácí, Krčka neúspěšně ohrozil Štědronský či Lukáš Novák, kterému v nadějné pozici skočil do zakončení Růžička. Jenže v 18. minutě využil Volešák zaváhání obránce, dostal se s balonem do vápna a přihrál Štědronskému, který se z blízkosti trefil přesně – 1:0. Útočné choutky domácích tím neskončily, pár vteřin po rozehrání se pokusil prosadit Batka, ale stejně jako Štědronský, kterého dělilo od úspěchu po chytrém tečování několik centimetrů od druhého gólu, neuspěl.

 

Hosté se do zakončení příliš nedostávali, ve 27. minutě Kraus přehodil balon přes Vašáka, ale nemířil přesně. Po chvíli zakončoval Batka na druhé straně a Krček musel pohotovým zákrokem vyrazit balon mířící mezi tři tyče. Do konce poločasu se ještě vešly další dva pokusy Štěchovic, Štědronského slabší střelu Krček vyrazil a poradil si i se zakončením Košaty přímo z rohového kopu.

Sulík vstřelil důležitý druhý gól

Druhý poločas odstartoval pokusy domácích Sulíka s Volešákem, skóre se neměnilo ani po nepřesném přímém kopu Krause. V 54. minutě našel Košata centrem hlavu Batky, toho však Krček dalším bravurním zákrokem vychytal. Dvě minuty poté zakončoval na druhé straně Ježdíkův centr Balšánek, ale pro změnu se předvedl i Vašák. V 61. minutě vybídl Batku k zakončení Štědronský, jenže nejlepšímu střelci soutěže nebylo přáno, jelikož si Krček připsal další úspěšný zákrok.

 

Neproměněné šance udržely Králův Dvůr ve hře, ale vše změnila 78. minuta, když po faulu centroval Volešák do vápna, tam se balon odrazil k Sulíkovi a střela z levé strany a mírného úhlu zamířila i za záda Krčka – 2:0. Drobnou naději hosté měli, jenže v 79. minutě se při zakončení Rudolfa Nováka vytáhl Vašák. Definitivně mohl výhru stvrdit Batka, jenže i v 83. minutě mu jeho velkou šanci Krček zmařil. Čtyři minuty před koncem mohl nebezpečně zakončit v letu Rudolf Novák, ale balon netrefil a tím zhasly i poslední naděje hostů na bodový zisk.

 

Zdroj: Oficiální webové stránky TJ Štěchovice



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - J. Košata [-] , Š. Těžký [-] , M. Sulík [-] , L. Jakobovský [-] , L. Novák [-] , F. Busta [-] , M. Štědronský [-] (75. M. Šum [-] ) , L. Volešák [-] , T. Pavlík [-] , L. Batka [-]

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Růžička [-] , R. Novák [-] , T. Bohánek [-] , J. Ježdík [-] (73. D. Zelenka [-] ) , J. Balšánek [-] , T. Šebek [-] (46. J. Bouček [-] ) , M. Kraus [-] , T. Břížďala [-] (78. J. Matas [-] ) , M. Hell [-] , M. Šlapák [-] (13. M. Procházka [-] )

ŽK: 68. M. Sulík .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Urban Michal - NĚMEC Václav, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Jiří Vondráček
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnaný zápas, kde na konci budou šťastnější domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích