0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 13:30

31.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Marné čekání na gól v Jirnech, po nerozhodném výsledku opanoval pokutové kopy Vltavín


Branky


16

Až v posledním domácím utkání této sezony nedokázala Viktorie Jirny skórovat. Zápas 31. kola s Loko Vltavín skončil bezbrankovou remízou, na penalty pak zvítězili hosté z Holešovic 4:2. Viktorie prohrála v ČFL již devátý rozstřel za sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jirny držely s favoritem krok

Červenobílým chyběli tentokrát Mareš s Křečkem, ale i tak drželi s druhým týmem tabulky krok. A ve 26. minutě měli jedinečnou příležitost ujmout se vedení: Vondráček získal míč uprostřed hřiště, obešel protihráče a přihrál doleva Honcharenkovi. Ten vystřelil a trefil ve vápně ruku stopera Rady. Penaltu ale Kocourek neproměnil, jeho střelu po zemi brankář hostí Koblenc vystihl. Pak měli blíž ke vstřelení branky spíš hráči v zelených dresech, ale poločas skončil 0:0.

Nerozhodné skóre vydrželo až do konce

V 59. minutě přišla pro Viktorii druhá velká možnost ujmout se vedení, ale Honcharenko měl smůlu, trefil břevno. Po trestném kopu Vondráčka se dostal k hlavičkovému zakončení R. Stöckner, který minul bránu Pražanů. Ve zbývajícím čase byli domácí hráči směrem dopředu aktivnější, ale na skóre se již nic nezměnilo.

Penalty černou můrou i nadále

V penaltovém rozstřelu byli v jirenském dresu úspěšní jen první dva střelci Tokar s Hruškou, zatímco Kocourek a Procházka neproměnili. Za Vltavín neproměnil jen Tichý, naopak Pejša, Macháč, Valíček a v páté sérii Rada byli úspěšní. Holešovičtí tak vyhráli rozstřel 4:2 a získali druhý bod.

 

Zdroj: Oficiální webové stránky SK Viktorie Jirny



Sestavy


SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , D. Tokar [-] , M. Stockner [-] , J. Vondráček [-] , R. Stöckner [-] , D. Kocourek [-] , S. Honcharenko [-] , L. Hruška [-] , J. Procházka [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , A. Todorovič [-] (59. R. Macháč [-] ) , C. Maione [-] (76. V. Kostka [-] ) , D. Pozníček [-] , T. Rada [-] , M. Schindler [-] , P. Pejša [-] , M. Hovorka [-] , B. Abena [-] , V. Valíček [-]

ŽK: 68. J. Vondráček - 26. T. Rada , 80. D. Tichý .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Haleš Vladan - NOVOTNÝ Zbyněk, ŠOB Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kunc

Expert: Jiří Vondráček
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnané utkání s mnoha souboji, kde rozhodne první gól a věřím, že budeme šťastnější.

Tip: výhra hostů