C. Maione 35.
P. Pejša 93. (p.)
3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2018 17:30

32.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brozany sahaly v Holešovicích po třech bodech, ale radost jim vzala Pejšova trefa z penalty v nastaveném čase


Branky


35. C. Maione , 93. P. Pejša (p.) - 17. C. Chukwuma , 20. M. Studecký
0

Vltavín měl v předehrávaném zápase 32. kola možnost dotáhnout se na dostřel jediného bodu Chrudimi, jenže tu prováhal, když remizoval s Brozany. V Chrudimi už přitom málem otevírali šampaňské, jenže po faulu v nastaveném čase vybojoval Vltavín bod a ve hře o titul ho udržely vyhrané penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení hostů, Vltavínu se vůbec nedařilo

Zpočátku určoval tempo Vltavín a jako první se dostal do šance, jenže po rohovém kopu Schindlera zazvonila za zády Lipše tyč. Následovala pasáž Brozan a velké překvapení. V prvním náznaku šance se objevil Veselý, kterého ubránil Rada. V 17. minutě už domácí kapitulovali, když Veselý našel skvěle postaveného Chukwumu, jehož přesné zakončení lovil Koblenc ze sítě – 0:1. Uplynuly pouhé tři minuty a vedení se zvýšilo, tentokráte se dostal k odraženému balonu Studecký a sám byl překvapený, že Koblence překonal – 0:2. Ve vzduchu byl i třetí gól, ale Koblenc udržel naděje Vltavínu, když Veselého střelu z úhlu vyrazil. Zmiňované naděje pak vzrostly po trefě, která byla při bídné hře domácích velmi důležitá. Ve 35. minutě se dostal Hovorka s balonem do vápna, ale neměl šanci zakončit, jenže akce pokračovala a Maione dokázal Lipše překonat – 1:2.

Konce zápasu Brozany litovaly

Ve druhém poločase pokračovalo nejen trápení domácích, ale přidali se k nim i hosté, kteří se ke Koblencovi takřka nedostali. ze hry měl přece jen víc tým z Holešovic, ale Lipš kromě jednoho zákroku, když vyrazil v 79. minutě balon těsně vedle tyče, nemusel nic řešit. Ve třetí nastavené minutě pak držely Brozany balon na útočné polovině, ale lacino o něj přišly, následoval rychlý protiútok a faul Stehlíka na Pejšu v pokutovém území. Faulovaný Pejša se ujal exekuce a zremizoval zápas – 2:2.

Souboj gólmanů vyhrál Koblenc

Následoval tak penaltový souboj, ve kterém se neprosadilo pět střelců v šesti sériích. Hrdinové byli oba gólmani, ale Koblenc chytil o jeden pokus více. Rozhodující trefu si pak připsal Dominik Tichý.



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , C. Maione [-] , L. Láncz [-] (77. A. Todorovič [-] ) , T. Rada [-] , M. Schindler [-] (54. D. Pozníček [-] ) , P. Pejša [-] , M. Hovorka [-] , R. Macháč [-] (54. O. Šípek [-] ) , B. Abena [-] , V. Valíček [-] (88. V. Kostka [-] )

SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - J. Stehlík [-] , . Freitas [-] , J. Franc [-] , R. Cibulka [-] (37. I. Šollar [-] ) - L. Veselý [-] (77. R. Slanička [-] ) , M. Mešič [-] , M. Studecký [-] - J. Benda [-] - C. Chukwuma [-] (63. P. Tichý [-] ) , M. Marič [-] (86. L. Vopat [-] )

ŽK: 43. T. Rada - 51. C. Chukwuma , 92. P. Lipš , 93. J. Stehlík .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Lafek David - MUSIL Jiří, VÁŇA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.