0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2018 17:00

32.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj trápících se týmů ovládla Dobrovice, Vyšehrad sestřelil ve druhém poločase Osvald


Branky


12

Ani po závěrečném utkání letošní sezony neodcházeli diváci na Vyšehradě spokojeni s hrou a výsledkem. Šemíci podlehli v derniéře 0:1 Dobrovici a v konečné tabulce ČFL obsadí 14. místo, o jedno horší než loni. Slavoj naposledy doma porazil přesně před dvěma měsíci Litoměřicko, od té doby však získal ve zbývajících pěti zápasech na vlastním hřišti jediný bod. Dobrovice, ještě před zápasem hůře postavená v tabulce, byla ve druhém poločase jednoznačně lepší, a vyhrála tak zcela po zásluze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez většího vzruchu

V prvním poločase toho moc vidět nebylo, hosté se pokusili třikrát o zakončení, ale netrefili bránu. Z domácího týmu se odhodlal ke střele ze střední vzdálenosti kapitán Matějka, i on ale přestřelil. Hrálo se hlavně mezi vápny.

O důležité výhře rozhodl Osvald

Po změně stran hosté přidali, Bernát z trestného kopu o metr minul a Krystanův pokus o lob proletěl kousek nad břevnem Procházkovy brány do zámezí. Gólman Vyšehrad pak zneškodnil střely Tvarohy i Nováka, byť z větší vzdálenosti. Do první opravdu vyložené šance se ale dostal až v 70. min. dobrovický Novák, hlavičkoval však nad.

 

O tři minuty později vracející se Šlegl fauloval těsně před vápnem dobrovického kanonýra Volfa, exekuce trestného kopu se ale ujal Osvald. Ze standardky trefil k tyči, a rozhodl tak současně celý zápas: 0:1. Potom ještě po rohu Volf přestřelil domácí bránu, víc zajímavého toho ale už vidět nebylo. Tým Vyšehradu nejenže vyšel naprázdno, ale navíc pojedenácté v sezoně nedokázal skórovat.

 

Zdroj: Oficiální webové stránky klubu Slavoj Vyšehrad



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra) pro www.slavojvysehrad.cz: „Přestože nám už o nic nešlo, těm několika málo divákům, kteří na nás ještě chodí, jsme měli ukázat alespoň charakter mužstva. Bohužel výkon i výsledek v utkání s Dobrovicí jen podtrhl, co jsme předváděli v posledních deseti kolech. V nich jsme získali dohromady jen tři body, tedy nejméně ze všech osmnácti účastníků ČFL. Hodnotit hru je těžké, v první půli jsme drželi balon, ale gólovou šanci jsme neměli, jediná střela Matějky letěla vysoko nad. A druhá půle byla z naší strany ještě mnohem horší. Hráči Dobrovice začali být pohyblivější a také kombinačně na tom byli lépe. Snažili se tlačit před naši bránu, a to i díky standardkám. A ze standardky jsme také inkasovali jediný gól zápasu. Je potřeba si jasně říct, že tato sezona byla z naší strany absolutně katastrofální, vyloženě se nám nepovedla. Očekávali jsme, že se nám podaří kádr stabilizovat a budeme hrát o přední pozice, to se ale bohužel nestalo. Takže jsme znovu na prahu. Změny jsou nezbytné, ale nejen u samotného mužstva; i jeho okolí potřebuje okysličení.“

FK Dobrovice
Petr Hejno (trenér) pro www.slavojvysehrad.cz: „Ještě v posledním utkání sezony jsme hráli o hodně a jsem rád, že si kluci díky vítězství na Vyšehradě vybojovali záchranu v ČFL sami. Velká pochvala patří rozhodčím, kteří pískali výborně, tak jako málokdo v této soutěži. V prvním poločase se hrál nepohledný, nelíbivý fotbal, ale počkali jsme si na náš okamžik, který přišel ve druhé půli. V ní jsme už také byli jednoznačně lepší. Pravdou je, že taktiku jsme postavili na zisku jednoho bodu, který jsme ještě potřebovali, a těší mě, že to nakonec dopadlo takhle. Pro mě to byl nejtěžší zápas sezony, vzhledem k té nutnosti bodovat. Zaráží mě však, že v pravidlech nebo rozpisu soutěže není vůbec uvedeno, pokud se někdo odhlásí, co se má dít potom. Měsíc všichni žili v domnění, že do divize sestoupí dvě mužstva, a pak je všechno jinak. A za druhé, to se týká naopak postupů, proč Vltavín, Zápy nebo kdokoliv jiný, dostane-li nabídku k účasti ve vyšší soutěži, tak ji nevezme. To je z mého pohledu poněkud zvláštní a zarážející.“



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
J. Procházka [-] - P. Šlegl [-] , J. Čtvrtníček [-] , D. Hradecký [-] , P. Václavek [-] (86. J. Macej [-] ) , D. Černý [-] (84. J. Heřman [-] ) , T. Rossmann [-] (87. J. Doležal [-] ) , T. Madej [-] , D. Matějka [-] , F. Drobílek [-] , O. Kostorek [-] (68. K. Pusch [-] )

FK Dobrovice
L. Dědek [-] - M. Sedláček [-] (76. A. Fotr [-] ) , O. Soběslav [-] , M. Routek [-] , J. Novák [-] , M. Volf [-] (82. J. Schubert [-] ) , P. Bernát [-] (87. D. Pelyak [-] ) , T. Osvald [-] (91. D. Miškovský [-] ) , J. Krystan [-] , R. Žaloudek [-] , P. Tvaroha [-] (90. M. Vajgl [-] )

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Němec Václav - URBAN Michal, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích