Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2018 17:00

32.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čížová inkasovala od Králova Dvora šest gólů na rozloučenou


12

Další dvě mužstva mají svůj poslední zápas sezony odehraný. V souboji mezi Královým Dvorem a Čížovou byl domácí výběr velkým favoritem, což potvrdil už v prvním poločase pěti góly. Čížová se tak s třetí ligou rozloučila debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Exhibice v podání Králova Dvora

Na nevydařený zápas ve Štěchovicích začal Králův Dvůr velmi rychle zapomínat, když se už v 10. minutě prosadil Rudolf Novák, kterého hosté nedokázali ubránit – 1:0. Krátké tři minuty diváci čekali  a druhý gól, který vstřelil Michal Procházka pokusem z vápna, který Kratochvíl neměl šanci vyrazit – 2:0. Hosté absolutně nestíhali, domácí Králův Dvůr byl jasně lepším mužstvem, jenže v další šanci v 15. minutě Bouček mířil mimo. Ale ke slovu se Čížová přece jen dostala, ve 22. minutě však jejich akce gólem neskončila. A tak přišla odpověď domácích. Ve 29. minutě zakončil centr Michal Procházka – 3:0. Čtyři minuty po vstřelení třetího gólu se skóre opět měnilo a po secvičeném signálu se prosadil také Jiří Ježdík – 4:0. Ten, kdo skóre prvního poločasu otevřel, ho i ve 39. minutě uzavřel. Rudolf Novák ve 39. minutě nebyl ve vápně vůbec hlídání a tak se prosadil střelou k tyči – 5:0. Jediné pozitivum pro Čížovou bylo, že první poločas o chvíli později skončil.

Debakl zmírnil Zahrádka

Do druhého poločasu nastoupili domácí rovnou se čtyřmi změnami. V 53. minutě Balšánek hledal Boučka, který se neprosadil ani ve druhé velké šanci, když trefil pouze nohu Kratochvíla. Další šanci už domácí v 64. minutě proměnili, když centr z pravé strany proměnil umístěným zakončením Tomáš Šebek – 6:0. Více gólů už hosté neinkasovali, naopak na rozloučenou dva vstřelili. V 78. minutě zkusil štěstí z dálky Roman Zahrádka a uspěl – 6:1. Čtyři minuty před koncem Cábelíci chybovali v rozehrávce, balonu se ujal opět Roman Zahrádka a přidal svůj druhý gól zápasu – 6:2.



Sestavy


FK Králův Dvůr
M. Špicl [-] - M. Růžička [-] , M. Procházka [-] (46. T. Šebek [-] ) , D. Zelenka [-] , J. Ježdík [-] (46. J. Bican [-] ) , J. Bouček [-] , J. Balšánek [-] , M. Kraus [-] , T. Břížďala [-] (46. M. Hell [-] ) , J. Matas [-] , R. Novák [-] (46. J. Černý [-] )

TJ Sokol Čížová
P. Kratochvíl [-] - D. Pedro [-] (46. J. Kunt [-] ) , D. Novák [-] , M. Rozhoň [-] , R. Zahrádka [-] - P. Janda [-] , L. Bálek [-] , M. Kočí [-] , M. Held [-] - M. Jirouš [-] (46. F. Zikmund [-] ) - T. Fenyk [-]

ŽK: 79. J. Černý .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Musil Jiří - VÁŇA Jan, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích