Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2018 17:00

32.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Famózní jízdu jarem zakončil Benešov deklasováním Jiren. Končí pátý, loučil se s Laštovkou


12

Závěrečný zápas hráči Jiren rozhodně představovali jinak, než vysokou prohrou v Benešově. Ten sice inkasoval v úvodu jako první, ale pak šesti góly otočil výsledek, po kterém se posunul na páté místo a potvrdil, že na jaře byl nezastavitelný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři odpovědi na vedoucí trefu Jiren

Před zápasem proběhl slavnostní okamžik, kdy se loučil se svou aktivní kariérou Josef Laštovka, šestatřicetiletý benešovský obránce a současně asistent trenéra Romana Veselého. Laštovka odehrál osm sezon v nejvyšší české soutěži. V prvním poločase, přestože skončil 4:1 pro domácí, byl vidět vyrovnaný fotbal a tým hostí, ač bez Kocourka v sestavě, měl místy dokonce navrch. Především ale už v 6. minutě po akci Procházky a Křečka zkusil vypálit Vondráček, a vyšlo mu to. Tečovaná střela skončila v síti brankáře Rotbauera: 0:1. Vondráček mohl být i u druhé jirenské branky, když ve 12. minutě rozehrál trestný kop a ve vápně se protlačil k míči R. Stöckner, jeho hlavičku ale chytil benešovský gólman Rotbauer. Byla to však vyložená šance, která měla opět skončit gólem v domácí bráně.

 

Viktorie měla na dosah dvoubrankové vedení. Gólem však tato situace neskončila, a k tomu o pět minut později nastal pro hostující mužstvo první vážný problém, kdy musel odstoupit s obnoveným zraněním stoper Hruška. Další přišel ve 20. minutě v podobě velké hrubky v defenzivní činnosti, již bez milosti potrestal kamerunský útočník domácích Essomba a vyrovnal na 1:1. Po vyrovnávací brance sice ještě červenobílí zvedli hlavy a snažili se znovu o vedoucí gól, čehož výsledkem byly tři střelecké pokusy R. Stöcknera, Tokara a M. Stocknera. Nejnadějnější byl poslední z nich, ale Rotbauer pokus M. Stocknera kryl. Naprostým zlomem v dalším vývoji utkání byl šestiminutový úsek mezi 37. a 43. minutou, kdy postupně Engelmann, Essomba a Brejcha využili opakovaného fatálního selhání hostujícího týmu v defenzivní činnosti a stanovili poločasové skóre na 4:1.

Essomba docílil hattricku

Ve druhém poločase tempo hry opadlo a ochablo takovým způsobem, že obraz hry už v ničem nepřipomínal utkání třetí nejvyšší soutěže. Ve 49. minutě prošel naprosto statickou obranou hostí P. Ježdík, a aniž by mu v tom kdokoliv bránil, vystřelil a zvýšil na 5:1. V 64. minutě pak tečoval centr zleva těsně před vyběhnuvším Kafkou Essomba a potřetí dostal za jeho záda, čímž dosáhl svého hattricku. Žlutomodří měli ještě další šance či náznaky šancí, ale skóre zůstalo 6:1.

 

Zdroj: Oficiální webové stránky klubu SK Viktorie Jirny

VIDEOSESTŘIH



Sestavy


SK Benešov
N. Rotbauer [-] - J. Zákostelský [-] , J. Laštovka [-] (63. J. Vosáhlo [-] ) - J. Neuberg [-] , M. Hurka [-] , O. Brejcha [-] , V. Engelmann [-] (84. J. Popelka [-] ) , P. Haitl [-] (81. O. Machač [-] ) , D. Kozel [-] - . Essomba [-] - P. Ježdík [-] (69. P. Hampl [-] )

SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , D. Tokar [-] , L. Křeček [-] , J. Vondráček [-] , R. Stöckner [-] , M. Mareš [-] (56. M. Mruvčinský [-] ) , S. Honcharenko [-] , L. Hruška [-] (17. M. Stockner [-] ) , J. Procházka [-]

ŽK: 52. D. Tokar , 90. M. Stockner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hájek Robert - DRÁBEK Drahoslav, FOJTÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů