Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 10:15

16.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hrobce na úvod jara hostilo druhý tým, favorit z Ostré nezaváhal


Branky


0

Fotbalisté Hrobce si na úvod jara nemohli přát horší los, když na domácím hřišti změřili síly v sobotu s druhým týmem tabulky. Sportovní sdružení Ostrá šlo od úvodních minut zápasu za povinným vítězstvím a do sítě předposledního týmu tabulky nastřílelo pět gólů, o dva z nichž se postaral Radim Matysík. Ostrá vyhrála potřetí v řadě a má stejně jako třetí Neratovice 31 bodů, její soused z tabulky má ale zápas k dobru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrá dokonale využila okének v domácí defenzivě

Domácí hráči Hrobce nastoupili do prvního jarního kola bez Víta Kaly a Antonína Kühna, zatímco do základní sestavy se dostal záložník Rijad Hajdarevič, který si v dresu Hrobce odbyl mistrovský debut. O Hrobce je známo, že je silné směrem dopředu, jenže má okénka v obranné řádě, kterých hosté několikrát využili.

 

Fantastické utkání odehrál v dresu Ostré záložník Radim Matysík, který se v polovině prvního poločasu dokázal prosadit dvakrát v rozmezí pouhých sedmi minut, a o osudu zápasu bylo prakticky rozhodnuto. Hosté ovšem v ofenzivě nepolevili a nadále si vytvářeli šance, po jedné z nichž tři minuty před přestávkou udeřil Daniel Hudec a bylo hotovo.

Tříbrankový náskok hostů nestačil a přidali další góly

Hrobce v úvodním jarním kole doplatilo na hrubé chyby v obraně, což sám po zápase přiznal domácí trenér Jaromír Kala. Pokud chce mít Hrobce šance na tři body, musí začít solidní hrou zezadu, což se v tomto utkání vůbec, ale vůbec nepovedlo. Navíc se domácímu celku nedařilo ani v ofenzivě.

 

Fotbalisté domácího celku po přestávce inkasovali další dva góly, když se prosadili během závěrečných deseti minut Josef Petlička a Roman Herzán, který upravil čtyři minuty před koncem konečný stav zápasu na 5:0. Jediným pozitivem pro domácí je, že se jim nikdo nezranil nebo nevykartoval.



Ohlasy k zápasu



Sportovní sdružení Ostrá, z.s.
Jiří Kafka (trenér): „Výsledek je to pro nás parádní. Věděli jsme, že Hrobce jsou docela fotbalové, směrem dopředu silné, ale mají nějaká okénka vzadu. To jsme se snažili využít. No a povedlo se. Měli jsme i další šance, domácí ještě podržel Sailer, který prokázal, že i ve svém věku pořád na takovou soutěž má.“



Sestavy


SK Hrobce
V. Sailer [-] - J. Šimral [-] , P. Matoušek [-] , J. Kühn [-] (65. P. Kubeš [-] ) - J. Hála [-] , R. Hajdarevič [-] , K. Kejval [-] , M. Polák [-] , P. Fary [-] - T. Belák [-] , K. Mikas [-] (65. P. Slavíček [-] )

Sportovní sdružení Ostrá, z.s.
M. Keller [-] - M. Bureš [-] , J. Řezníček [-] , D. Poběrežský [-] (87. T. Vild [-] ) - M. Novotný [-] (82. R. Herzán [-] ) , J. Petlička [-] , L. Dejl [-] (82. K. Mareš [-] ) , T. Moudrý [-] (89. M. Kouba [-] ) , D. Hudec [-] , P. Vobořil [-] - R. Matysík [-] (82. M. Saňa [-] )

ŽK: 8. J. Kühn , 20. P. Matoušek - 44. M. Bureš .
Hráči zápasu: J. Petlička , R. Matysík , D. Hudec .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - TVRDÍK Ivan, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.