2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2018 10:15

16.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hostouň prohrála v Praze podruhé v řadě, tentokrát ovšem brala alespoň bod


Branky


0

Fotbalisté Houstouně se nachází na předních příčkách Divize B a v úvodním jarním kole zavítalo do Prahy, kde se představilo na hřišti Metorletu. Domácí se prosadili již v šesté minutě utkání a až do závěru vedli, jenže 14 minut před koncem inkasovali a o bonusovém bodu musely rozhodnout pokutové kopy, ve kterých byl úspěšnější a šťastnější domácí tým Motorlet Praha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Motorlet vlétl do prvního jarního duelu zostra

Motorlet Praha se v prvním jarním utkání představil doma na umělé trávě proti Hostouni a vstup do zápasu měl parádní, když se již v šesté minutě ujal vedení. Hosté se marně dožadovali odpískání faulu a domácí po rychlém protiútoku udeřili. Ondřej Měska předvedl skvělý únik a po jeho přihrávce se krásnou střelou o tyč prosadil Martin Podzemský.

 

Hosté sice hodně brzo inkasovali a neprožili zrovna ideální vstup do zápasu, jenže velice rychle mohli vyrovnat. Petr Trapp vysunul krásnou přihrávkou Vladimíra Komistra, který se ocitl ve stoprocentní šanci, jenže jí pohrdl a parádní akce Hostouni vyrovnávací gól nepřinesla. Ve zbytku poločasu už žádný gól nepadl, přestože hosté měli územní převahu a kontrolu nad hrou.

Hostouň zachránila v klíčovém momentu tyč a nejen jednou, domácí rozehráli zvonkohru

Hostouň pokračovala v aktivní hře i po přestávce a vytvořila si dvě slibné příležitosti na vyrovnání, jenže Kamil Kulhavý ani Vladimír Kolmistr se z vyrovnávacího gólu radovat nemohli. Otěže zápasu poté převzali domácí fotbalisté, kteří mohli rozhodnout o svém vítězství. Jakub Hanuščík předvedl hodně špatnou malou domů, po které mohl skórovat Ondřej Janda, jenže jeho lob se od břevna odrazil za bránu.

 

Další obrovskou šanci měl domácí Ondřej Měska, který během obrovského závaru před hostující bránou orazítkoval břevno a hned vzápětí tyč. Fanoušci v hledišti nemohli uvěřit, že takhle akce neskončila druhým gólem v bráně Hostouni. Obrovské šance domácích fotbalistů probudili hosty z letargie a patnáct minut před koncem zápasu se jim podařilo vyrovnat. Miroslav Slanina krásně uvolnil Vladimíra Kolmistra, jehož střelu tečoval domácí Martin Filip a míč zaplul do sítě.

 

Vladimír Kolmistr mohl v závěru zápasu svůj fantastický výkon podtrhnout přihrávkou na gól, když se po jeho pasu ocitl ve vyložené šanci Petr Trapp, který ho sám v prvním poločase vysunul do šance. Nyní se karta obrátila, vzájemná kombinace ale stejně jako v prvním poločase branku nepřinesla. Hostům se v poslední minutě utkání rozhodující a vítězný gól vstřelit nepodařilo, a tak o osudu utkání rozhodly penalty, ve kterých uspěli domácí hráči Motorletu.

 

Zdroj: fotbal-motorlet.cz



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Martin Poustka (trenér): „ Na úvod soutěže se hrálo dobré utkání a k jeho kvalitě přispěla obě mužstva. V první půli jsme šli rychle do vedení po vydařeném protiútoku, který dobře zakončil Martin Podzemský. Soupeř předváděl kombinačmí hru a nám dobře nefungovala defenzíva. Hosté to naštěstí nevyužili. Ve druhé půli se naše hra výrazně zlepšila a měli jsme řadu příležitostí zápas definitivně rozhodnout. Bylo tam břevno, vzápětí tyč. Gól nakonec dal se štěstím soupeř, když střelu ztečoval Martin Filip do vlastní branky. V poslední minutě jsme mohli zápas úplně ztratit. Foferka vychytal obrovskou šanci a pak nás podržel i v penaltovém rozstřelu. Z hlediska přístupu a nasazení nemám klukům co vytknout. Jenom mně mrzí, že nedokážeme proměnit i ty nejvyloženější šance. Na zlepšení defenzívy a proměňování šancí musíme zapracovat.”

Sokol Hostouň
Zdeněk Hašek (trenér): "Motorlet přes zimu posílil a věděli jsme, že má zkušenější mužstvo. První poločas jsme až na zbytečně inkasovaný gól hráli dobře. Kvůli absenci dvou vysokých útočníků nám chyběl jejich důraz před brankou. Přesto se náš herní výkon blížil tomu, co bychom si od mužstva představovali. Musím hráče pochválit."



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Pyšek [-] , J. Penc [-] , O. Měska [-] (70. J. Sodoma [-] ) , L. Kučera [-] , J. Karbulka [-] , M. Filip [-] , O. Janda [-] , D. Scharf [-] (84. Š. Maruš [-] ) , J. Rajnoch [-] , M. Podzemský [-] (77. J. Jonáš [-] )

Sokol Hostouň
F. Pettík [-] - A. Krndžija [-] , K. Charvát [-] (67. M. Slanina [-] ) , J. Hanuščík [-] (76. F. Motlík [-] ) , P. Trapp [-] - K. Kulhavý [-] , T. Marek [-] , V. Kolmistr [-] , D. Věchtík [-] (57. M. Vašák [-] ) , V. Patarocha [-] , J. Kabele [-] -

ŽK: 51. D. Scharf , 69. J. Pyšek .
Hráči zápasu: M. Podzemský - V. Kolmistr .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Cihlář František - KASTL Jan, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.