Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2018 10:15

16.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velvary potvrdily v souboji dvou bývalých spoluhráčů roli favorita a ze hřiště Meteoru si odvezly cenné tři body


Branky


0

Meteor Praha přivítal na svém hřišti v úvodu jarní části sezóny vedoucí Velvary, kterým těsně podlehl a zaznamenal šestou porážku v řadě. Domácí fotbalisté se sice po přestávce dokázali po inkasovaném gólu rychle vrátit zpět do zápasu, vyrovnat už se jim ale nepodařilo. Velvary vyhrály podruhé v řadě a upevnili pozici na čele Divize B, kterou vedou o osm bodů před Ostrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Týmy na trávník přivedli kapitáni, kteří hráli nedávno spolu

Utkání mezi Meteorem Praha mělo pikátní náboj, protože před začátkem zápasu přivedli oba týmy na hrací plochu dva kapitána, kteří ještě na podzim hráli spolu a tvořili ve Velvarech zkušenou stoperskou dvojici. V domácím dresu plnil roli kapitána Jakub Frohna, zatímco na opačné straně Michal Obrtlík. Šťastnější byl po zápase nakonec druhý jmenovaný kapitán, který se zasloužil o vítězný gól a tříbodový zisk svého týmu.

 

Ještě než se ovšem dostaneme ke gólu hostujícího kapitána, je potřeba zmínit, že první poločas nabídl, navzdory několika šancím na obou stranách, pouze jednu branku. Diváci se dočkali otevření skóre po necelé půlhodině hry, když se prosadil nádhernou střelou z volného přímého kopu Lukáš Budějský a FC Sloval Velvary odcházel do kabin po prvním poločase s nejtěsnějším možným vedením 1:0, které po necelé hodině hry ještě navýšilo.

 

Michal Obrtlík zavelel ke třem bodům a svým gólem rozhodl

Pakliže domácí Meteor Praha vstoupil do druhého poločasu s touhou, co nejdříve vstřelit gól a vyrovnat, tak domácím fotbalistům plán příliš nevyšel. Michal Obrtlík se po necelé hodině hry trefil do černého a jako správný kapitán přesnou hlavičkou zdvojnásobil vedení svého týmu, který už se o nadějně rozehraný zápas připravit nenechal a odvezl si na cestu domů z hlavního města České republiky všechny tři body.

 

Lukáš Budějský, který otevřel skóre, se mohl prosadit ještě jednou, jenže obrovskou šanci spálil, což se samozřejmě zarilo do paměti jeho bývalého spoluhráče Jakuba Frohny. Sám Jakub Frohna se po zápase nechal slyšet, že kapitánkou pásku navlékl na ruku pouze k příležitosti střetnutí se svými bývalými spoluhráči. Domácí kapitán se sice z vítězství radovat nemohl, ale Meteor alespoň vstřelil čestný úspěch, když krátce po druhém inkasovaném gólu uzavřel skóre Patrik Zolotuchin.

 

Foto: fcslovanvelvary.cz



Ohlasy k zápasu


FK Meteor Praha VIII B
Jakub Frohna (kapitán): „Řekl bych, že jsme byli o malinko lepší, na to se ale nehraje. Body mají, řekněme za zkušenost, Velvary,“

Slovan Velvary
Michal Obrtlík (kapitán): „Neřekl bych, že byl (tří bodový zisk) zasloužený, cenný však určitě ano. Utkání mohlo skončit i opačně.“



Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
D. Toman [-] - K. Holeček [-] , L. Bíba [-] (63. Š. Janíček [-] ) , M. Trojanec [-] , J. Frantl [-] , D. Dvořák [-] , C. Ezeala [-] , J. Frohna [-] , D. Hanek [-] , A. Hrdina [-] , P. Zolotuchin [-]

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - M. Obrtlík [-] - T. Nosek [-] , T. Tenkl [-] (47. M. Chrobák [-] ) , V. Pavlíček [-] - M. Müller [-] (90. J. Jindřich [-] ) - L. Budějský [-] , L. Stýblo [-] , J. Kalaš [-] , J. Křtěn [-] (54. M. Mucha [-] ) , J. Ludvík [-]

ŽK: 50. K. Holeček , 70. A. Hrdina - 24. J. Křtěn , 52. M. Chrobák .
Hráči zápasu: J. Frohna - L. Budějský , M. Obrtlík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Martínek Petr - ŘEHÁČEK Lubomír, HORÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.