1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 10:15

18.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Neratovice doplatily na nepřesnou koncovku, Ostrá odjela domů s třemi body


Branky


0

Fotbalisté Ostré zavítali v 18. kole Fortuna Divize B na hřiště Neratovic-Byškovic a do zápasu vykročili velice špatně, přesto se jim podařilo krátce po přestávce vyrovnat a dvacet minut před koncem dokonce otočit. Ostrá zvítězila podruhé v řadě, zatímco Neratovice-Byškovice utrpěly na jaře druhou porážku, přestože měly velké množství šancí. Nakonec ale doplatily na jejich neproměnění a před svými fanoušky nezískaly ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní gól mohl padnout již po 29 sekundách, když Radek Hrdý rozehrál na levé straně rohový kop a hlavička na přední tyči těsně minula levý horní roh brány. Další šance už ale gól přinesla. Domácí si vytvořili obrovský tlak a po dvou zablokovaných střelách z hranice šestnáctky se ocitl u pravé tyče ve velké šanci Marek Barták, který přízemní střelou obstřelil vybíhajícího Martina Kellera.

 

Neratovice-Byškovice se ujaly již ve třetí minutě utkání vedení, které vzápětí mohly navýšit z volného přímého kopu, jenže následná střela se ze vzduchu snesla těsně vedle levé tyče. Úvodních deset minut patřilo domácím, které v polovině prvního poločasu vystrašil volej Ostré, pohotová rána ze vzduchu ale na levém křídle z úhlu zamířila vysoko nad bránu a v hledišti to poté jen hlasitě zahučelo.

 

Po půlhodině hry o sobě dali vědět opět hráči Neratovic, když Marek Barták na polovin hřiště zastavil rychlý protiútok Ostré a do šestnáctky poslal parádní dlouhý kolmý pas, po kterém zřejmě Josef Kozák hlavou přehodil vybíhajícího brankáře Martina Kellera, míč ale zamířil jen o vlásek vedle levé tyče a gól z toho nebyl.

 

V závěru prvního poločasu domácí střelou z hranice šestnáctky rozvlnili boční síť u bližší pravé tyče a na opačné straně přišel trest. Kamil Mareš si na přední tyči naběhl na centr z rohového kopu z levé strany hřiště a na přední tyči hlavou míč umístil přesně pod horní tyč. Josef Kozák byl hodně aktivní a ještě před přestávkou mohl vrátit domácím vedení přízemní střelou zpoza šestnáctky, Martin Keller byl ale na přední pravé tyči připraven a míč s pomocí stehna lapil.

 

Neratovice-Byškovice pokračovaly i po přestávce ve velice dobrém výkonu a osm minut po výkopu druhého poločasu mohly vést 2:1, jenže pohotový volej Radka Hrdého zpoza šestnáctky místo ve vzdálenějším pravém horním rohu brány skončil na břevnu, od kterého se míč odrazil zpět do hřiště. Hned vzápětí přišla nebezpečné hlavička po rohovém kopu, Martin Keller ji ale uprostřed brány lapil.

 

Radek Hrdý hrál skvělý zápas a po rohovém kopu, tentokrát z levé strany hřiště, mohl na vzdálenější pravé tyči poslat svůj tým do vedení, jenže jeho hlavička po hodině hry těsně minula bránu Ostré. Poté Radek Hrdý rozehrál na pravé straně standardní situaci a po jeho tečované přihrávce patičkou se jeden z domácích hráčů ocitl u pravé tyče v obrovské šanci, jenže Martin Keller proti němu vyběhl.

 

Domácí zahazovali jednu slibnou příležitost za druhou a čtvrthodiny před koncem na neproměněné šance doplatili, když po dlouhém autovém vhazování z pravé strany hřiště, které bylo na přední tyči prodlouženo, na vzdálenější levé tyči ve skluzu z blízkosti prosadil Roman Herzán a otočil zápas na stranu Ostré. Neratovice ještě v závěru zahrávaly dvě standardní situace, ani jeden z centrů Andreje Ďurindy vyrovnávací gól v poslední minutě utkání nepřinesl.

 



Ohlasy k zápasu



Sportovní sdružení Ostrá
Josef Červinka (sekretář): „ Ze začátku jsme se nemohli zorientovat a úvodních patnáct minut jsme na hřišti jako by neexistovali. Nevím, zda to bylo tím, že jsme poprvé hráli na přírodní trávě, domácí ale byli během úvodní čtvrthodiny lepší a z toho pramenil úvodní gól. Ve velkém vápně jsme propadli během souboje a domácí šli do vedení. V dalším průběhu zápasu jsme srovnávali hru a do konce prvního poločasu jsme byli na šance lepší. Po standardní situaci se nám navíc podařilo vyrovnat, když Petličkův roh na přední tyči prodloužil hlavou Mareš a míč zapadl přes celou bránu ke vzdálenější tyči. Druhý poločas začal náporem domácích. Myslím si, že v průběhu druhého poločasu byly Neratovice herně lepší než my, ale jejich standardní situace jsme celkem bez problému odvraceli a nakonec se nám opět podařilo udeřit po standardní situaci. Herzán na přední tyči prodloužil míč po dlouhém autu hlavou tak šikovně, že se míč od tyče odrazil do brány. Vedli jsme 2:1 a závěrečný tlak Neratovic jsme zvládli ustát. Ve druhém poločase byly Neratovice herně lepší, my jsme ovšem byli důraznější v pokutovém území. Myslím si, že naše vítězství je z kategorie šťastných. Neratovice jsme sice nepřehrávali, ale byli jsme šťastnější. Po nádherné střele z 25 metrů nás zachránilo břevno a několikrát také brankář Martin Keller. Souhlasím s tím, že rozhodly standardní situace, které v divizi trénují všechny týmy.“



Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
R. Švejda [-] - V. Regner [-] , V. Vorasický [-] , J. Pajkrt [-] (88. K. Zelenka [-] ) , L. Gazdík [-] - L. Novák [-] (81. P. Tláskal [-] ) , M. Škarecký [-] , A. Ďurinda [-] , M. Barták [-] (74. M. Chládek [-] ) - J. Kozák [-] (84. D. Weiner [-] ) , R. Hrdý [-]

Sportovní sdružení Ostrá
M. Keller [-] - M. Bureš [-] , O. Bejbl [-] , J. Řezníček [-] - J. Petlička [-] , P. Vobořil [-] , K. Mareš [-] (61. P. Habrun [-] ) , T. Moudrý [-] (88. J. Hořák [-] ) , D. Hudec [-] (90. T. Vild [-] ) , L. Dejl [-] - R. Matysík [-] (69. R. Herzán [-] )

ŽK: 13. A. Ďurinda , 78. L. Gazdík - 62. J. Řezníček , 65. M. Bureš , 90. J. Petlička , 90. R. Herzán .
Hráči zápasu: R. Hrdý - D. Hudec , M. Keller .
Počet diváků: 104. Rozhodčí: Trojan Michal - ŠIMEČEK Libor, VYHNANOVSKÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.