4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 10:15

18.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran se po dvou odložených kolech vrátil na hřiště a konečně vyhrál


Branky


0

Fotbalisté Tatranu Rakovník v sobotu přivítali na svém hřišti Nový Bor, proti kterému je čekal souboj o šest bodů, jelikož oba týmy bojují o záchranu. Tatran měl na jaře úvodní dva zápasy odložené, a přestože nebyl rozehraný, poslední tým tabulky porazil s přehledem 4:0. Výsledkem ale mohl být vyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran Rakovník sice nezačal úplně ideálně a na jeho hře byla znát nervozita. Domácí se marně snažili dostat v úvodu zápasu do zakončení a po necelých deseti minutách navíc inkasovali, což by ničemu nepřidalo kdyby byl gól uznán, jenže branka neplatila kvůli ofsajdu a pokračovalo se bez branek.

 

Během úvodních dvacet minut bylo ze strany Tatranu slabších, poté se ovšem postupem času začal čím dál více dostávat do hry a hned mohl skórovat. Kučera předvedl skvělý sprint a zpětnou přihrávkou předložil míč do obrovské šance Vernerovi, který odkrytou bránu trestuhodně netrefil.

 

Pouhých pět minut na to se blýskl krásnou kolmou přihrávkou Novák, který se řítil do samostatného úniku, ani on ale neskóroval, když napálil vybíhajícího brankáře Blumentritta. Novák mohl skórovat z dorážky, jenže stejně jako před ním Verner zívající bránu Nového Boru netrefil.

 

Po necelé půlhodině hry se domácí konečně dočkali, když se Adam Vrána krásně zbavil dvojice protihráčů, pronikl do šestnáctky a nekompromisní ránou napálil míč do brány. Tatran vedl 1:0 a krátce před přestávkou své vedení navýšil, když si Petr Kučera pohlídal ofsajdovou past a skóroval.

 

Ačkoliv Rakovník vedl o dvě branky, úvod druhého poločasu se nesl ve stejném duchu jako úvod zápasu. Domácím trvalo patnáct minut než se probrali ze zimního spánku, poté ovšem začali přicházet šance. Hradecký, Dolák a Kingsley Omovie běželi sami na brankáře, obrovskou šanci ale všichni zazdili.

 

Pět minut před koncem se ovšem před pokutovým územím krásně uvolnil Vladimír Hradecký a gólem na 3:0 napravil předchozí zahozenou šanci, což se v závěru utkání podařilo také Kingsleymu Omoviemu, který přidal čtvrtý gól a zpečetil vítězství Rakovníku 4:0. Skóre ale mohlo být mnohem vyšší.

 

Zdroj: tatranrakovnik.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Pavel Koutenský (trenér): „ Je to důležité a zasloužené vítězství, které ale rozhodně nesmíme přeceňovat. Zúročili jsme kvalitní zimní přípravu. Vše nebylo ale dokonalé. Vstupy do obou poločasů nebyly nejlepší, ale pak jsme se vrátili ke své hře. Těší mě čisté konto. Na druhou stranu, sice jsme vyhráli 4:0, ale šancí jsme měli na vyšší vítězství, ale nebuďme neskromní. Nyní náš čekají čtyři těžké zápasy, na které se musíme připravit. Pokud dobře potrénujeme, tak věřím, že jsme schopni uspět.“




Sestavy


TJ Tatran Rakovník
P. Kut [-] - D. Novák [-] (86. Y. Kutafin [-] ) , V. Hradecký [-] , P. Vecka [-] , A. Ibraimi [-] , P. Kučera [-] , D. Červený [-] (71. K. Omovie [-] ) , M. Verner [-] (84. D. Gögh [-] ) , D. Dolák [-] (88. K. Kokarau [-] ) , J. Bredler [-] , A. Vrána [-]

FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - J. Broschinský [-] (79. T. Hruška [-] ) , J. Černý [-] , R. Ramisch [-] , L. Devátý [-] - P. Stromecký [-] , T. Janů [-] , O. Šimůnek [-] , M. Luňák [-] - L. Kubeš [-] (58. J. Berounský [-] ) , O. Hamada [-] (71. O. Akinpelu [-] )

ŽK: 42. J. Broschinský , 50. L. Kubeš , 80. P. Stromecký .
Hráči zápasu: V. Hradecký , K. Omovie , D. Novák .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Nedvěd Vít - PLZÁK Daniel, KREJSA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.