Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 10:15

18.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladno deklasovalo Hrobce, gólové hody obstaral Čížek


Branky


0

Kladno zavítalo v 18. kole Fortuna Divize B do Hrobce, kde si jeho fotbalisté s chutí zastříleli a odjeli domů po vysoké výhře 9:1, na které se čtyřmi góly podílel ostrostřelec David Čížek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kladno vlétlo na svého soupeře pořádně zostra a během úvodních deseti minut vstřelilo v rozmezí pouhých dvou minut dva góly, o které se postarali Filip Suchý a Pavel Bartoš. Začátek zápasu napověděl, že bychom se mohli dočkat výjimečného zápasu, a také se tak stalo.

 

Hosté ještě do přestávky skórovali třikrát, když se prosadili Václav Kalina a David Čížek, který vstřelil dva góly v rozmezí pouhých šesti minut. První vstřelil po necelé půlhodině a druhý deset minut před přestávkou. Hrobce nevědělo kam dřív skočit a po přestávce prohrávalo 5:0.

 

Pokud byste si mysleli, že Kladno už bude zápas jen takticky dohrávat, spletli byste se. Pouhých sedm minut po přestávce přidal šestý gól Dominik Šíma a v 65. minutě dovršil hattrick fantasticky hrající David Čížek, kterému tam v Hrobce padlo doslova vše, na co sáhl.

 

Hrobce bylo na kolenou, ale rychle se z nich zvedlo, když na třetí gól Davida Čížka bleskově odpověděl Tomáš Kysela a vstřelil alespoň čestný úspěch domácího týmu. Hosté ovšem nadále dominovali a ještě přidali dva góly, o které se postarali Radovan Kroutil a David Čížek, který vstřelil čtyři branky.



Ohlasy k zápasu



SK Kladno
Jan Pejša (trenér): „ V tomto utkání nám pomohlo, že jsme se během minuty dokázali prosadit ze dvou standardních situací, které určily ráz utkání. Domácí se snažili o kombinační hru, bohužel pro ně se dopouštěli chyb, které jsme dokázali potrestat. Druhý poločas probíhal ve stejném duchu. Jen mě mrzí , že v některých okamžicích jsme byli až příliš ledabylí a neplnili taktické pokyny. Samozřejmě jsem rád, že jsme první utkání zvládli a zaslouženě vyhráli, byť s poněkud divokým výsledkem.“



Sestavy


SK Hrobce
V. Sailer [-] - J. Šimral [-] , P. Matoušek [-] , J. Kühn [-] - J. Hála [-] , T. Belák [-] , A. Kühn [-] , R. Hajdarevič [-] , P. Fary [-] - K. Mikas [-] (64. T. Kysela [-] ) , V. Kala [-]

SK Kladno
J. Tesař [-] - P. Bartoš [-] , D. Čížek [-] , J. Kafka [-] (85. V. Procházka [-] ) , F. Suchý [-] , T. Procházka [-] , V. Kalina [-] , D. Šíma [-] (83. J. Kalousek [-] ) , A. Nesládek [-] (67. R. Kroutil [-] ) , J. Veselý [-] (46. T. Borák [-] ) , Š. Hanzlík [-] (76. J. Kubů [-] )

ŽK: 57. J. Hála , 71. J. Kühn - 14. F. Suchý , 56. J. Kafka , 60. D. Čížek .
Hráči zápasu: D. Čížek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Fišer Pavel - ŠOB Aleš, HŮLKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.