2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2018 10:15

19.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pražské derby v netradiční den na Velký pátek ovládl Meteor


Branky


0

Meteor Praha na Velký pátek přivítal na svém hřišti v malém pražském derby Motorlet Praha, a přestože své zápasy hraje výhradně v neděli, na velikonoční svátky se utkání odehrálo již před víkendem. Derby mělo i přes úvodní obavy slušnou diváckou kulisu, před kterou se z vítězství radovali fotbalisté domácího Meteoru, kteří zvítězili 2:0 a důležitý souboj ovládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lépe do pražského derby vykročili fotbalisté Meteoru, kteří mohli jít po necelých pěti minutách do vedení, když Zolotuchin ve středu hřiště vybojoval míč a poté poslal do rychlého protiútoku Erica, který sice dokázal odcentrovat, jenže jeho nebezpečný pas našel pouze brankáře Foferku. Podobná situace nastala i po čtvrthodině hry, kdy do šestnáctky pro změnu posílal dobrý centr Bíba, žádný ze spoluhráčů se ovšem do zakončení ani tentokrát nedostal.

 

Hra byla hodně vyrovnaná a oba týmy se těžko dostávaly do zakončení, jenže domácí měli územní převahu, a tak se od nich dal očekávat gól. Ať už dříve nebo později. Zolotuchin, Janků, Frohna a Pavlík ale nedokázali v rychlém sledu dovést nadějné útočné akce do zdárného konce. Po půlhodině mohl přijít trest, když se na pravé straně prosadil přes domácí obranu Pyšek, jeho následná střela ale zamířila nad bránu, kterou hájil brankář Toman.

 

O pět minut později talentovaný Bíba předložil míč Ericovi, který měl kolem sebe dostatek volného místa na to, aby přesně zamířil. Domácí fanoušci už se radovali z gólu, jenže radost jim skvělým zákrokem překazil Foferka. Další šanci už úvodních pětačtyřicet minut nenabídlo, a přestože domácí byli lepším týmem na hřišti, oba celky odcházely do kabin po skončení prvního poločasu za bezbrankového stavu 0:0 a čekalo se, co se stane po přestávce.

 

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako poločas první. Meteor Praha měl tedy stále více ze hry, kterou tvořila zejména trojice Ezeala, Zolotuchin a Hrdina, a nakonec se postarala o to, že pražské derby vyznělo lépe pro domácí tým. Krátce po přestávce se ještě domácí neprosadili, ale deset minut po zahájení druhého poločasu nastal zlomový bod zápasu, když Zolotuchin s Ezealou rozjeli rychlý protiútok a rybička Janků skončila za brankovou čárou. Bylo to ovšem hodně těsné a situaci musel potvrdit asistent hlavního rozhodčího.

 

O tři minuty později mohlo být na straně Meteoru ještě veseleji, když Ezeala skvěle vystihl rozehrávku hostí, jenže ani svou druhou slibnou příležitost v zápase nedokázal využít ke skórování. Mrzet ho to ale nakonec příliš nemuselo, protože po hodině hry předvedl obrovský přehled a nádhernou českou uličkou vybídl ke skórování Hrdinu, který nabídnout šancí nepohrdl a poslal Meteor Praha do vedení na 2:0. Motorlet samozřejmě zvýšil za daného vývoje obrátky, ani přes řadu standardních situací se mu ale utkání zdramatizovat nepovedlo.



Ohlasy k zápasu


FK Meteor Praha VIII B
Pavel Stehlík (sekretář): „Po vstřelení druhého gólu jsme se uspokojili a na chvíli ztratili koncentraci, z čehož pramenily problémy. Toman musel dvakrát vyběhnout za hranici svého pokutového území, aby nebezpečí zažehnal. Hosté byli ve druhém poločase nebezpeční zejména při zahrávání standardních situací a rohových kopů, scházela jim ovšem přesná koncovka. Po zásluze jsme vyhráli a získali tři důležité body.“




Sestavy


FK Meteor Praha VIII B
D. Toman [-] - K. Holeček [-] , P. Pavlík [-] , L. Bíba [-] , P. Jankú [-] , D. Dvořák [-] , C. Ezeala [-] (86. M. Trojanec [-] ) , J. Frohna [-] , D. Hanek [-] , A. Hrdina [-] , P. Zolotuchin [-] (88. V. Junek [-] )

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Sodoma [-] , J. Karbulka [-] (71. P. Tylšar [-] ) , M. Filip [-] (86. E. Šahini [-] ) , J. Rajnoch [-] , J. Pyšek [-] , M. Podzemský [-] (46. O. Měska [-] ) , J. Penc [-] , L. Kučera [-] , D. Scharf [-] (79. Š. Maruš [-] ) - O. Janda [-] (63. J. Jonáš [-] )

ŽK: 67. D. Hanek - 24. M. Filip , 60. O. Měska , 69. J. Sodoma , 82. J. Rajnoch .
Hráči zápasu: L. Bíba , A. Hrdina , C. Ezeala , P. Zolotuchin - T. Foferka .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Tesař Tomáš - ŠTUK Jaromír, ULRICH Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.