J. Zápotocký 34. (p.)
2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2018 16:30

19.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník si z náročného zápasu proti Neratovicím odnesl zlaté dva body


Branky


0

Fotbalisté Baníku Souš se představili na přírodním trávníku v sobotu odpoledne proti Neratovicím, které byly po přestávce lepším týmem a podařilo se jim odpovědět na úvodní gól domácích. Vítěze nakonec určily po 90 minutách pokutové kopy, ve kterých byli úspěšnější hráči Baníku a získali proti silnému soupeři v domácím prostředí cenné dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní poločas zápasu byl hodně vyrovnaný, i když mírnou územní převahu měli fotbalisté domácího Baníku, a úvodní gól padl po půlhodině hry. Matyáš vybojoval v pokutovém území pro Souš penaltu, kterou následně proměnil Jiří Zápotocký. Do přestávky už žádná branka nepadla a domácí odcházeli do kabin za stavu 1:0.

 

Ve druhém poločase byly Neratovice, které měly více ze hry. Domácí zbytečně ztráceli míče, ze kterých pramenily nepříjemné útoky hostů, a Baník Souš se pouze bránil. V 58. minutě vystřelil zpoza šestnáctky Martin Škarecký, bývalý hráč Nymburka, a míč mířil k tyči. Tomáš Bohata jeho pokus podcenil a srazil si míč nešťastně do brány.

 

Přibližně dvanáct minut před koncem utkání mohli neratovičtí fotbalisté dokonat obrat, jenže Tomáš Bohata předvedl fantastický zákrok ve stylu legendárního hokejového brankáře Vladislava Treťjaka, když střelu hostujícího celku vyrazil. Neratovice nadále hrozily i prostřednictvím dlouhých dlouhých autových vhazování, domácí ale neinkasovali.

 

Baník Souš přečkal všechny kritické situace a závary v pokutovém území, úspěšně odvracel centry z rohových kopů a v závěru zápasu pomohl dvakrát udeřit, když si vytvořil dvě nadějné příležitosti. Vávra šel nejprve z pravého křídla sám na bránu, jenže Malík ho skvěle vychytal a hráči Baníku neuspěli ani z následné dorážky.

 

O osudu utkání tak musely rozhodnout pokutové kopy, ve kterých brankář Tomáš Bohata odčinil své zaváhání při vyrovnací brance a zneškodnil dvě penalty hostí. Baník Souš nakonec získal před svými fanoušky dva cenné body proti lepším Neratovicím, které by si zasloužily možná vyhrát, na cestu si ovšem odvezly ze Souše pouze bod.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Petr Černý (sportovní manažer): „Na fotbal přišlo málo diváků a sice nepršelo, ale podmínky byly slušně řečeno špatné. Dneska jsme usoptili dva body a musím říci, že jsou pro nás zlaté. Máme dva body, oni mají jeden, kdyby měl být ovšem výsledek poctiví, tak měli vyhrát hosté, tak to ale ve fotbale někdy bývá.“




Sestavy


FK Baník Most - Souš
T. Bohata [-] - M. Prokop [-] , J. Zápotocký [-] (65. P. Hlaváček [-] ) , K. Christof [-] , D. Matyáš [-] (83. J. Ducháček [-] ) , D. Nobst [-] (35. M. Hlaváček [-] ) , J. Chábera [-] , T. Karlovec [-] (90. K. Horák [-] ) , V. Popelka [-] , . Štefko, [-] , P. Bohata [-]

FK Neratovice-Byškovice
A. Malík [-] - V. Vorasický [-] , L. Gazdík [-] , V. Regner [-] , J. Pajkrt [-] - M. Škarecký [-] , A. Ďurinda [-] , D. Weiner [-] (58. L. Novák [-] ) , M. Barták [-] (79. M. Chládek [-] ) , P. Tláskal [-] (90. K. Zelenka [-] ) - R. Hrdý [-]

ŽK: 67. V. Popelka - 44. M. Škarecký , 74. M. Barták , 81. P. Tláskal .
Hráči zápasu: J. Chábera - M. Škarecký .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šmat David - TALPÁŠ Petr, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.