1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2018 16:00

19.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Česká Lípa v Hostouni dlouho vzdorovala, nakonec však Arsenalu podlehla


Branky


0

Hostouň hostila na Velký pátek na konci března Českou Lípu, proti které se snažila ukončil sérii tří porážek, ačkoliv v posledních dvou zápasech bodovala. Domácí šli odhodlaně za vítězstvím, a i když hodně šancí zazdili, po přestávce nakonec střeleckou smůlu prolomili a vyhráli nejtěsnějším rozdílem 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Hostouně vykročili do zápasu velice dobře a od úvodních minut měli velkou územní převahu. Domácí kontrovali hru a vytvořili si několik slibných brankových příležitostí, jenže kýžený vedoucí gól ne a ne padnout. Arsenal měl během prvního poločasu jedinou větší šanci, když mohl zahrozit z rychlého protiútoku, jenže Hostouň jeho nebezpečný únik dokázala zastavit.

 

Nyní už k velkým šancím domácího celku, kterou měl jako první na hlavě Kabele, jeho hlavička ale skončila na tyči, zatímco Trapp stejným způsobem zakončení pořádně protáhl hostujícího brankáře Chadrabu, který míč s obtížemi vyrazil mimo. Další šanci měl Kolmistr, ani on ale bezbrankové skóre k znepokojení domácích fotbalistů a fanoušků nedokázal prolomit.

 

Ve druhém poločase se obrázek hry nezměnil. Hostouň měla vývoj zápasu pevně pod kontrolou a o přestávce zřejmě v kabině zaznělo, že pokud se stejnou hrou domácí hráči budou prezentovat nadále, nakonec se branky dříve nebo později dočkají. Spoustu slibně rozvinutých akcí zhatila nepřesná přihrávka, Hostouň se ale nakonec přece jen dočkala.

 

Fantastické utkání odehrál obránce Petr Trapp, který měl obrovskou zásluhu na vítězném a jediném gólu zápasu, když od vlastní šestnáctky vyrazil kupředu, krásně se protáhl kolem dvou protihráčů, a i když v pokutovém území na chvíli míč ztratil, dokázal ho čistě vybojovat zpět a poté ho poslal pod sebe, čehož dokonale využil Valery Patarocha a rozvlnil síť.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň
Štěpán Hájek (útočník): „Ačkoliv nás čekal papírově slabší soupeř, o našem povinném vítězství rozhodl jediný gól. Na naší výhře se podílel celý tým, nutno ale dodat, že skvělý výkon dnes podal obránce Petr Trapp, který se podepsal pod vítězný gól asistencí.“




Sestavy


Sokol Hostouň
V. Kudrna [-] - P. Trapp [-] , A. Krndžija [-] , R. Dunderović [-] (56. J. Hanuščík [-] ) , K. Charvát [-] - J. Kabele [-] , V. Kolmistr [-] , V. Patarocha [-] (90. D. Viduna [-] ) , T. Marek [-] , M. Vašák [-] (74. K. Kulhavý [-] ) - Š. Hájek [-] (81. E. Stojka [-] )

Arsenal Česká Lípa
J. Chadraba [-] - L. Valta [-] , T. Vodrážka [-] , M. Podroužek [-] , L. Mígl [-] , J. Zemánek [-] - M. Ladra [-] (74. J. Šimon [-] ) , Š. Hodač [-] , J. Frömmel [-] , O. Vacek [-] , A. Lacek [-] -

ŽK: 54. R. Dunderović , 71. J. Kabele , 89. E. Stojka - 33. T. Vodrážka , 72. J. Frömmel , 78. Š. Hodač .
Hráči zápasu: P. Trapp , V. Patarocha .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - HALEŠ Vladan, VOJTĚCH Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.