D. Hudec 28.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

20.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá prodloužila vítěznou sérii, kladenská naopak skončila


Branky


28. D. Hudec
11

Fotbalisté Ostré na jaře válí a poráží jednoho soupeře za druhým. Forma domácího celku je o to cennější, že po třech výhrách na hřištích soupeřů v řadě dokázal uspět i před svými fanoušky, když porazil Kladno nejtěsnějším rozdílem 1:0 a udržel čisté konto. Ostrá na jaře ještě neztratila ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrá se o víkendu stala jedním ze tří týmů, na jehož hřišti o výsledku utkání rozhodl jeden jediný gól, a ke spokojenosti fanoušků se o něj postarali domácí hráči. Kladno vstupovalo do zápasu s třemi výhrami v řadě, jenže skvělou formu proti rozjetému domácímu celku nedokázalo potvrdit a poprvé od 11. listopadu 2017 vyšlo střelecky naprázdno.

 

Zatímco vítězná šňůra Kladna byla přetržena, Ostrá ji po výhrách na hřištích Hrobce, Neratovic a Nového Boru dokázala v domácím prostředí protáhnout na čtyři zápasy. Fotbalisté Ostré na jaře vychází ze zabezpečené obrany, která ani v jednom ze čtyř jarních utkání neobržela více než jednu branku. Vítězný gól utkání vstřelil Daniel Hudec.



Ohlasy k zápasu



SK Kladno
Marek Tóth (záložník): „Domácí byli lepší. My jsme se jen těžko prosazovali, na druhou stranu ani domácí neměli příliš mnoho šancí. Kdyby nám přálo štěstí, mohli jsme nějaký bod získat.“



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
M. Keller [-] - J. Řezníček [-] (46. D. Poběrežský [-] ) , M. Bureš [-] , O. Bejbl [-] - D. Hudec [-] , L. Dejl [-] , J. Petlička [-] , P. Vobořil [-] , P. Habrun [-] , T. Moudrý [-] - R. Matysík [-] (58. R. Herzán [-] )

SK Kladno
J. Tesař [-] - P. Bartoš [-] , D. Čížek [-] , J. Kafka [-] , F. Suchý [-] , T. Borák [-] , T. Procházka [-] , V. Kalina [-] , D. Šíma [-] , A. Nesládek [-] (61. M. Tóth [-] ) , Š. Hanzlík [-]

ŽK: 69. L. Dejl .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Štěrba Martin - TALPÁŠ Petr, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích