0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 10:15

20.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hostouň potvrdila domácí vítězství, z Hrobců si odvezla tři body


Branky


11

Hostouň v sobotu potvrdila domácí vítězství nad Českou Lípou, když podruhé v řadě vzadu udržela čisté konto a do sítě SK Hrobce nastřílela tří gól. Fotbalisté Hostouně zvítězili podruhé za sebou a na vedoucí Velvary ztrácí šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrobce byl od úvodních minut horším týmem a bylo jen otázkou času, než se hosté dokáží prosadit. Úvodní gól zápasu padl v polovině prvního poločasu, když se prosadil ve skvělé formě hrající Patarocha, na jehož gól krátce před přestávkou navázal Kabele.

 

Hostouň vstupovala do druhého poločasu s dvoubrankovým vedením a domácí fotbalisté neměli v současném rozpoložení sílu na to, aby utkání nějak zdramatizovali, a naopak potřetí inkasovali, když se poprvé v hostouňském dresu prosadil Trapp a zvýšil na 3:0.

 

Zdroj: sokol-hostoun.cz



Ohlasy k zápasu



Sokol Hostouň
Zdeněk Hašek (trenér): „Na soupeři bylo znát, že nechce prohrát, natož hodně. Pro nás trenéry utkání splnilo záměr. Nastoupili hráči, kteří chodí trénovat a také jsme do hry zapojili lavičku. Vítězství bych nezlehčoval, doma jsou tři body, výhru vzadu jsme uhráli na nulu. Teď se připravujeme na další zápasy. Úroveň naší divizní skupiny je taková, že skutečně v ní pomalu každý může porazit každého.“



Sestavy


SK Hrobce
V. Sailer [-] - P. Fary [-] , J. Šimral [-] , J. Kühn [-] , J. Hála [-] - R. Hajdarevič [-] , M. Polák [-] , A. Kühn [-] - T. Belák [-] , P. Matoušek [-] (76. T. Kysela [-] ) , P. Slavíček [-] (52. P. Kubeš [-] )

Sokol Hostouň
F. Pettík [-] - K. Charvát [-] (81. R. Dunderović [-] ) , P. Trapp [-] , D. Viduna [-] - M. Vašák [-] (46. E. Stojka [-] ) , J. Kabele [-] , V. Patarocha [-] (66. R. Linc [-] ) , K. Kulhavý [-] (46. A. Krndžija [-] ) , T. Marek [-] , V. Kolmistr [-] (73. K. Dukát [-] ) - Š. Hájek [-]

ŽK: 43. M. Polák , 59. R. Hajdarevič .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - HÁNYŠ Martin, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza