Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 17:00

21.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Souš v nádherném derby bohatém na góly porazil Chomutov


Branky


14

Fotbalisté Chomutova se mohli v případě vítězství nad Baníkem Souš na svého rivala bodově dotáhnout, jenže se jim to nepodařilo. Hosté ztráceli na svého soupeře před derby čtyři body a po výhře Baníku 4:2 od sebe ale oba týmy dělí 7 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodních pětačtyřicet minut lze rozdělit na dvě poloviny, přičemž během první byli lepší domácí, zatímco ve druhé hosté z Chomutova. Baník Souš vstoupil do zápasu skvěle a po necelých patnácti minutách vedl zásluhou Jakuba Chábery 1:0. V polovině prvního poločasu navíc navýšil vedení domácího celku Pavel Vávra a zdálo se, že Baník má vše pod kontrolou.

 

Chomutovem ovšem dva inkasované góly nikterak nezamávaly a podařilo se mu ještě před přestávkou vyrovnat, když nejprve vrátil hostující celek zpět do zápasu sedm minut před koncem prvního poločasu Martin Boček a v jeho samostatném závěru vyrovnal na 2:2 Tomáš Kunart. Po nádherném poločase tedy oba týmy odcházely do kabin za nerozhodného stavu a čekalo se, co se bude dít dál.

 

O osudu utkání po nerozhodném prvním poločase rozhodlo po přestávce pouhých deset minut, v jejichž rozpětí se v dresu domácího Baníku Souš prosadili Vít Popelka a Tomáš Karlovec. Domácí vedli v 66. minutě nad Chomutovem 4:2 a podruhé v zápase už se o náskok dvou branek připravit nenechali. Baník Souš vyhrál doma potřetí v řadě.

 

Derby mezi Baníkem a Chomutovem je dokonalou pozvánkou na další kola, v zápasech Souše totiž již posedmé v řadě padlo více než 2,5 gólu. V utkáních Chomutova naopak moc branek nepadá, když v jeho zápasech třikrát v řadě nepadlo více než 2,5 gólu a derby se tak stalo příjemnou a na druhou stranu i nepříjemnou výjimkou, jelikož hosté padli.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Most - Souš
Petr Černý (sportovní manažer): „Utkání mělo hezkou návštěvu a fotbalu přálo i počasí. Vítězství jsem si zasloužili.“

FC Chomutov, s.r.o.
Facebook: „Ani dohnání dvoubrankového manka nepomohlo. Chomutovští fotbalisté inkasovali dvě branky také v poločase druhém a z hřiště FK Baník Souš si odvezli porážku 2:4. Jde o třetí prohru v řadě.“



Sestavy


FK Baník Most - Souš
T. Bohata [-] - D. Nobst [-] (88. K. Horák [-] ) , P. Vávra [-] (55. D. Dolejší [-] ) , V. Pátek [-] , J. Zápotocký [-] (55. T. Karlovec [-] ) , K. Christof [-] (82. M. Hlaváček [-] ) , D. Matyáš [-] , J. Chábera [-] , V. Popelka [-] , . Štefko, [-] (78. J. Ducháček [-] ) , P. Bohata [-]

FC Chomutov, s.r.o.
R. Zaťko [-] - T. Svoboda [-] (9. D. Rohla [-] ) , M. Boček [-] , J. Hyneš [-] , M. Klimeš [-] , P. Gedeon [-] , L. Svoboda [-] , M. Chaloupka [-] (22. T. Kunart [-] ) , J. Čížkovský [-] , D. Hána [-] , P. Proll [-]

ŽK: 62. D. Nobst .
Hráči zápasu: D. Dolejší - P. Gedeon .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Jati David - MELNIČUK Vladimír, KLUPÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Reiner

Expert: Antonín Hrdina
Tip experta: výhra hostů

Chomutov dlouho nevyhrál a určitě špatnou sérii proher budou jeho hráči chtít přerušit. S Chomutovem jsme hráli poslední kolo a jsou velice agresivní, rychlé přechody do útoku a na hrotu zkušený Boček.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích