0:2
(0:2)
18. M. Obrtlík (p.)
43. M. Müller
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 10:15

22.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velvary potvrdily své postavení i v Hrobcích, kde vyhrály díky gólům z první části


Branky


18. M. Obrtlík (p.) , 43. M. Müller
10

Velvary se po 22. kole Divize B nadále vyhřívají na čele tabulky poté, co si o víkendu poradily s fotbalisty Hrobce, na jejichž hřišti zásluhou skvělého prvního poločasu vyhrály 2:0. Velvary vyhrály potřetí v řadě a vedou tabulku o tři body před Brodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstoupili do utkání dobře, když po čtvrthodině hry vybojoval pokutový kop Kalaš a následnou penaltu neomylně proměnil kapitán Michal Obrtlík. Hrobce prohrávaly 1:0 a další nepříjemný úder inkasovaly krátce před přestávkou, kdy zvýšil na 2:0 Miroslav Müller.

 

Velvary byly výrazně lepší i po přestávce a mohly přidat další góly, jenže ve finální fázi jim mnohdy scházela přesnost a zásluhou špatné přihrávky se do šance vůbec nedostaly. Hosté si ovšem vítězství pohlídali a odvezli si domů po povinném vítězství všechny tři body.

 

Zdroj: fcslovanvelvary.cz



Ohlasy k zápasu



Slovan Velvary
Pavel Janeček (trenér): "Beru to jako povinnou výhru. Hned jsme ale zjistili, že domácí na to jsou dobře kombinačně dobře. Bojovali a nic nám nedarovali. Chyběla nám finální přihrávka, naše výhra mohla být výraznější."



Sestavy


SK Hrobce
V. Sailer [-] - P. Matoušek [-] (64. P. Slavíček [-] ) , J. Šimral [-] , J. Kühn [-] , J. Hála [-] - R. Hajdarevič [-] , M. Polák [-] , A. Kühn [-] - P. Fary [-] , T. Belák [-] , V. Kala [-] (84. T. Kysela [-] )

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - M. Chrobák [-] (74. L. Stýblo [-] ) , P. Šalda [-] , M. Obrtlík [-] - T. Tenkl [-] - M. Müller [-] - T. Nosek [-] , A. Holub [-] (84. M. Mucha [-] ) , J. Kalaš [-] (46. D. Vašut [-] ) , L. Budějský [-] (62. J. Křtěn [-] ) , J. Ludvík [-]

ŽK: 10. P. Matoušek , 41. J. Šimral , 50. A. Kühn - 62. J. Křtěn , 84. A. Holub .
Hráči zápasu: J. Kalaš , M. Müller , M. Obrtlík .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Mrkáček Michal - MARTÍNEK Petr, HORÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů