0:3
(0:1)
11. L. Valta (vl.)
47. D. Dvořák
70. C. Ezeala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

22.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Česká Lípa prohrála již pošesté v řadě, její hřiště tentokrát vyloupil Meteor


Branky


11. L. Valta (vl.) , 47. D. Dvořák , 70. C. Ezeala
10

Česká Lípa bojuje o udržení divizní příslušnosti a v sobotu večer přivítala na svém hřišti Meteor Praha, proti kterému nedokázala využít tlak z úvodních minut zápasu a nakonec prohrála rozdílem třídy, ačkoliv tomu tak nemuselo vůbec být.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do zápasu pořádně zostra a měli tlak, jediné, co mu ovšem chybělo, bylo koření fotbalu, tedy góly. Branka nakonec v úvodu zápasu padla, jenže na opačné straně hřiště, když si centr ze strany na vzdálenější tyči nešťastně srazil do brány Lukáš Valta.

 

Meteor se po úvodní brance dostal na koně, jenže po necelé půlhodině hry mohlo být vyrovnáno. Zemánek vystřelil zpoza šestnáctky a prověřil pozornost brankáře Tomana, který byl na místě, a do přestávky už žádný gól diváci v České Lípě neviděli.

 

Zatímco vstup do zápasu se České Lípě až na inkasovaný gól povedl, začátek druhého poločasu domácí hráče nezastihl v dobrém rozpoložení a krátce po přestávce inkasovali. Daniel Dvořák vyrazil do rychlého protiútoku a obstřelil vybíhajícího brankáře Volka.

 

Po druhém inkasovaném gólu padla na hráče České Lípy deka a během posledních šesti zápasů popáté vyšli gólově naprázdno. Meteor navíc dvacet minut před koncem udeřil potřetí, když se po dalším rychlém protiútoku prosadil Chimezie Ezeala a upravil skóre na 3:0.



Ohlasy k zápasu


Arsenal Česká Lípa
Martin Šimon (trenér): „ Jsem zklamaný, my jsme šli dnes do tohoto zápasu s tím, že budeme bojovat, ale opět jsme soupeři darovali po našich hrubých chybách tři góly. A jen díky Volkovy jsme nedostali další. Soupeř vyhrál zaslouženě. Naše situace je kritická a uvidíme co bude dál.“

FK Meteor Praha VIII B
Jindřich Tichal (trenér): „ Bylo vidět, že domácí hráli o vše. Dnešní vítězství si strašně cením, v prvních minutách nás nepustili z naší vlastní půlky, i když si šanci nevytvořili, ale byli tvrdší, prostě lepší a měli větší touhu po vítězství. Domácí si vstřelili vlastní gól a v tom okamžiku se změnil zápas. Potom jsme využili brejkové situace a pak jsme již měli zápas pod kontrolou.“



Sestavy


Arsenal Česká Lípa
L. Volek [-] - L. Valta [-] (60. M. Podroužek [-] ) , P. Hauer [-] , P. Malý [-] , L. Mígl [-] - J. Frömmel [-] , M. Ladra [-] (77. V. Sedláček [-] ) , A. Lacek [-] , O. Vacek [-] (69. J. Šimon [-] ) , J. Zemánek [-] - T. Vodrážka [-] -

FK Meteor Praha VIII B
D. Toman [-] - P. Pavlík [-] , L. Bíba [-] , P. Jankú [-] , D. Dvořák [-] (86. M. Hudousek [-] ) , C. Ezeala [-] (84. T. Přibyl [-] ) , J. Frohna [-] , D. Hanek [-] , A. Hrdina [-] (85. M. Trojanec [-] ) , K. Holeček [-] , V. Schulz [-] (89. L. Kubík [-] )

ŽK: 36. O. Vacek , 41. P. Hauer , 84. A. Lacek - 84. D. Dvořák .
Hráči zápasu: L. Volek - C. Ezeala , D. Dvořák .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: Šob Aleš - HALEŠ Vladan, BAČO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích