1:3
(1:0)
53. P. Jindřich
63. J. Makovský (p.)
84. T. Hrdlička (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

22.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Brod potvrdil v Novém Boru roli favorita, domácí prohráli 23 zápas v řadě


Branky


42. P. Stromecký - 53. P. Jindřich , 63. J. Makovský (p.) , 84. T. Hrdlička (p.)
10

Fortuna Divize B nabídla v sobotu utkání, v němž poslední Nový Bor vyzval na svém hřišti SK Český Brod, který během probíhajícího kola klesl na třetí místo, zásluhou vítězství se ale dotáhl zpět na vedoucí Velvary, na které ztrácí po výhře 3:1 pouhé tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nový Bor má velké problémy se složením sestavy, což je hlavní důvod, proč se nachází s jedním bodem na poslední příčce tabulky. Dalším faktorem jsou zranění a zaměstnání, která mnohdy brání hráčům nastoupit do utkání, a to se pak vyhrává horko těžko.

 

Navzdory špatným předpokladům a postavení v tabulce do utkání vykročili lépe fotbalisté Nového Boru, kteří se již ve třetí minutě mohli ujmout vedení, jenže z mráčku nakonec nezapršelo, stejně jako o tři minuty později na opačné straně po rohovém kopu.

 

Oba týmy se prezentovaly ofenzivním stylem hry a nebylo vůbec znát, že hraje poslední tým tabulky s týmem, jenž usiluje o titul. Hosté drželi míč o něco častěji, jenže fotbalisté Nového Boru dobře plnili své defenzivní povinnosti a krátce před přestávkou navíc udeřili.

 

Stromecký krásně unikl po pravém křídle a z ostrého úhlu poslal před bránu centr, který brankář Českého Brodu nedokázal zastavit a naopak si ho srazil do vlastní branky. Nový Bor vstřelil gól do šatny a čekalo se, jak tým bojující o první místo v tabulce zareaguje.

 

Ve druhém poločase už se hrálo převážně na jednu bránu a Český Brod domů rozhodně nechtěl odjet s prázdnou. Již osm minut po přestávce se hostům podařilo vyrovnat, když krásnou střelou zamířil k tyči Petr Jindřich. To ovšem nebylo ze strany hostů všechno.

 

Český Brod zlepšil kombinační hru a za dalších deset minut se mu podařilo skóre zápasu otočit. Hosté vybojovali pokutový kop, který proměnil Jan Makovský, stejně jako v závěru utkání Tomáš Hrdlička, který z penalty šest minut před koncem upravil skóre na 3:1.

 

Zdroj: fcnovybor.cz



Ohlasy k zápasu


FC Nový Bor
Richard Blumentritt (vedoucí týmu): „Ve 42. minutě jsme zaútočili. Stromecký unikl po pravém křídle až na brankovou lajnu a poslal centr před branku hostí. Brankář Č. Brodu vysoký míč neuhlídal a srazil si jej do branky 1:0. Tak také skončil poločas. Nástupem do druhého poločasu jsme soupeři přenechali iniciativu a to byla hrubá chyba. Hosté zlepšili přihrávky a v 53. minutě střelou po zemi k tyči Jindřich vyrovnává stav utkání na 1:1. Od tohoto okamžiku soupeři narostla křídla a nám se přestává hra dařit. V 63. minutě jsme ve vápně faulovali a nařízenou penaltu hosté bezpečně proměnili 1:2 Makovským. Kluci sice bojovali, ale potřebný klid k dobré akci se nám najít nedařilo a vše se rozhodlo v 84. minutě. Faul Hamady ve vápně vyřešil rozhodčí nařízením další penalty, kterou, tak trochu se štěstím, proměnil zkušený Hrdlička a uzavřel tak účet tohoto utkání na 1:3. Tak jsme opět na body nedosáhli.“




Sestavy


FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - R. Ramisch [-] , L. Devátý [-] , P. Stromecký [-] , L. Broschinský [-] , J. Broschinský [-] - T. Janů [-] , O. Šimůnek [-] , M. Luňák [-] - L. Havel [-] (90. K. Ouzký [-] ) , O. Hamada [-]

SK Český Brod
M. Drápela [-] - A. Moravec [-] , J. Carda [-] , T. Hrdlička [-] , V. Marek [-] - M. Medek [-] , M. Gajdasz [-] (46. J. Suk [-] ) , J. Makovský [-] (76. Z. Šmejkal [-] ) , D. Fikejz [-] (84. T. Slicho [-] ) , J. Skořepa [-] - P. Jindřich [-]

ŽK: 37. O. Hamada - 64. V. Marek .
Hráči zápasu: P. Stromecký - P. Jindřich .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Plzák Daniel - KLUPÁK Petr, KRUPA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů