1:2
(0:0)
56. M. Müller
72. M. Obrtlík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

24.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velvary pokračují ve vítězném tažení a po výhře v Ostré už mají na čele náskok osmi bodů


Branky


63. R. Matysík - 56. M. Müller , 72. M. Obrtlík (p.)
7

Velvary pokračují ve fantastické formě, když vyhrály v důležitém zápase na hřišti Ostré a zaznamenaly již šestou výhru v řadě, zatímco sérii čtyř výher na straně Ostré vystřídalo pět proher v řadě. Vítězný gól vstřelil kapitán, který se prosadil z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrá doma chtěla proti Velvarům ukončit sérii dvou domácích porážek v řadě a celkově zabránit již avizované šesté prohře za sebou, což ji nepodařilo. V prvním poločase fanoušci ani jednoho z týmů gól neviděli.

 

Branky začaly padat až po přestávce a jako první udeřil vedoucí celek Divize B, když se po rohovém kopu prosadil přesnou střelou Müller. Ostrá prohrávala od 56. minuty, na úvodní gól hostí ovšem dokázala odpovědět. A domácí fanoušci nemuseli čekat příliš dlouho.

 

Fotbalisté domácího týmu měli po hodině hry k dispozici volný přímý kop, který jim sice nevyšel, jenže po propadnutém míči se prosadil Matysík a vyrovnal 1:1. O necelých 10 minut později ale přišla penalta, kterou proměnil Obrtlík. Velvary vyhrály v Ostré 2:1 a upevnili si první místo.



Ohlasy k zápasu



Slovan Velvary
Pavel Janeček (trenér): „Byl to náš nejlepší zápas sezony. Hráli jsme dobře a odjíždím velice spokojený s hrou i výsledkem.“



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
M. Štěpánek [-] - M. Bureš [-] , O. Bejbl [-] , D. Poběrežský [-] - T. Vild [-] (46. M. Saňa [-] ) , P. Vobořil [-] , M. Novotný [-] (62. R. Matysík [-] ) , T. Moudrý [-] , J. Petlička [-] , D. Hudec [-] - R. Herzán [-] (78. K. Mareš [-] )

Slovan Velvary
J. Měsíček [-] - M. Obrtlík [-] , M. Chrobák [-] (78. L. Stýblo [-] ) - T. Tenkl [-] - M. Müller [-] (90. A. Holub [-] ) - V. Pavlíček [-] (86. J. Křtěn [-] ) , T. Nosek [-] , P. Šalda [-] , J. Kalaš [-] (90. M. Mucha [-] ) , L. Budějský [-] , J. Ludvík [-]

ŽK: 38. J. Petlička , 71. T. Moudrý , 82. M. Saňa - 40. T. Nosek , 63. M. Obrtlík .
Hráči zápasu: V. Pavlíček .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Dujsík Jiří - FOJTÍK Martin, RAPLÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře