Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 10:15

24.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jednoznačná záležitost pro hosty a jejich povinné vítězství, Baník si zastřílel


Branky


7

Čtyřiadvacáté kolo fotbalové divize skupiny „B“ odehráli fotbalisté Souše na půdě předposledního celku tabulky celku SK Hrobce. K utkání hostující fotbalisté odjížděli s jasným cílem zvítězit, což se jim nadmíru podařilo. Baník vyhrál vysoko 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka padla již v 11. minutě utkání, kdy při závaru v pokutovém území se k vyraženému míči domácím brankařem v pokutovém území dostal krajní obránce Souše Popelka a pohodlně vstřelil branku svého týmu - 0:1. Další branka padla ve 25. minutě utkání, kdy se do rychlého protiútoku na pravé straně dostal Zápotocký, který měl možnost nahrát do levé strany zcela volnému spoluhráči Štefkovi, ale využil svých zkušeností a překvapil domácího brankaři, když svoji střelu přesně umístil na bližší tyč brankaře - 0:2.

 

O dvě minuty později velmi agilně hrající Jirka Zápotocký se dostal v pokutovém území k míči po rychlém protiútoku hostí, ale než stačil nahrát byl domácím obráncem faulován a hlavní rozhodčí musel nařídit pokutový kop, ten s přesností proměnil Dominik Dolejší - 0:3. A do třetice v hlavní roli opět Zápotocký, který se střelecky prosadil v utkání po druhé, když svoji střelu opět umístil na přední tyč a doslova míč procpal do domácí branky - 0:4.

 

Do druhého poločasu hostující trenér Johana vystřídal hned dva hráče a postupně poslal do hry zbývající náhradníky, střídal celkem v pěti případech. Druhý poločas už byl vyrovnanější, ale více brankových příležitostí měli hosté, kteří však už nebyli tak efektivní. Střelecky se nejprve prosadil domácí hráč Polák Marek, který v 53. minutě proměnil pokutový kop za faul Nobsta na jeho spoluhráče v pokutovém území. A v úplném závěru utkání se na levé straně po samostatné akci prosadil l záložník Štefko, který svoje sólo na levé straně zkušeně proměnil a upravil konečné skóre utkání na 1-5 pro hostující tým ze Souše.

 

tjbaniksous.cz



Sestavy


SK Hrobce
V. Sailer [-] - P. Matoušek [-] , J. Šimral [-] , J. Kühn [-] , J. Hála [-] - T. Belák [-] (77. T. Kysela [-] ) , M. Polák [-] , A. Kühn [-] (47. P. Kubeš [-] ) - P. Fary [-] , V. Kala [-] , P. Slavíček [-]

FK Baník Most - Souš
T. Bohata [-] - D. Nobst [-] , J. Zápotocký [-] (46. K. Horák [-] ) , P. Hlaváček [-] (64. J. Ducháček [-] ) , V. Pátek [-] , P. Bohata [-] (46. P. Vávra [-] ) , D. Dolejší [-] , M. Prokop [-] , K. Christof [-] (77. M. Hlaváček [-] ) , . Štefko, [-] , V. Popelka [-] (64. T. Karlovec [-] )

ŽK: 37. P. Matoušek , 44. M. Polák , 79. V. Kala .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - SLAVÍČEK Lukáš, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů