1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 10:15

24.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Meteor si odvezl z Rakovníka tři body, rozhodla obrovská chyba


Branky


34. K. Omovie - 33. D. Hanek , 83. A. Hrdina
7

V sobotu čekal na divizní fotbalisty Tatranu velice důležitý zápas, ve kterém hostili Meteor Praha, který měl o šest bodů více. Pokud chtěli domácí pomýšlet na boj o záchranu, tak museli vyhrát. Bohužel hrubá chyba Ibraimiho zhatila veškerou jarní práci a Rakovník přišel o šanci na nějaké body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních třicet minut bylo pro domácí jako na kolotoči. Hosté byli důraznější, rychlejší a hlavně fotbalovější. Do první šance se dostal Hrdina, ale Kut jeho přízemní střelu vyškrábl na roh. Chvilku na to Kut s pomocí obránců vytlačili útočníka Meteoru z dobré pozice. Trest za pasivitu přišel pro domácí ve 33. minutě, když obrana špatně odvrátila míč, do kterého se neskutečným způsobem z voleje opřel Hanek a bombou ze třiceti metrů vymetl šibenici – 0:1.

 

Hned po rozehrávce ale vyšla domácím kombinace. Hradecký uvolnil do vápna Hynka, jehož  diagonální střelu brankář pouze vyrazil, a dorážející Kingsley Omovie doklepl do sítě – 1:1. Posledních deset minut měli platonický tlak domácí, ale bez zakončení. Oba týmy tedy odcházely do kabin za nerozhodného stavu a čekalo se, co předvedou po přestávce.

 

Druhá část přinesla snahu domácích o vstřelení gólu. Nejblíže byl v 58. minutě Kučera, který prostřelil i brankáře, ale na brankové čáře skluzem vykopl míč vracející se obránce. Domácí se snažili dál, ale chyběl větší klid při finální části. Naopak hosté mohli zvýšit, ale Kut dobře zasáhl. Rozhodující okamžik přišel v 82. minutě, kdy měl Ibraimi míč na kopačce. Místo, aby jej zahrál do útoku, tak začal kličkovat a následně nepochopitelně zahrál malou domů přímo na soupeřova útočníka, který šel sám na Kuta a po kličce rozhodl zápas – 1:2.

 

tatranrakovnik.cz

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Pavel Koutenský (trenér): „V prvním poločase jsme nehráli dobře. Nedostupovali jsme hráče a nechávali jim mnoho prostoru, a to je voda na mlýn technicky dobře vybaveným fotbalistům Meteoru. Opět jsme dostali krásný gól, ale podařilo se hned srovnat. Ve druhé části jsme byli víc na míči a zlepšili hru. Škoda, že Petr Kučera nastřelil tyčku. Pak nás ale rozhodil zbytečný faul Vládi Hradeckého, po kterém jsme úplně vypadli z rytmu. Když už jsme si mysleli, že budou rozhodovat penalty, tak udělal Adriano takovou chybu, která nám hodně komplikuje nejen celé jaro, ale i celou sezónu. Jsem zklamaný, protože jsme měli potvrdit body z minulých zápasů. Zvlášť, když se podíváme na okolní výsledky. O to je to větší škoda.“




Sestavy


TJ Tatran Rakovník
P. Kut [-] - D. Novák [-] , J. Hynek [-] (81. D. Gögh [-] ) , D. Vild [-] , P. Vecka [-] , K. Omovie [-] (67. A. Vrána [-] ) , A. Ibraimi [-] , D. Červený [-] (46. D. Dolák [-] ) , P. Kučera [-] , J. Bredler [-] , V. Hradecký [-]

FK Meteor Praha VIII B
D. Toman [-] - P. Pavlík [-] (59. J. Frantl [-] ) , L. Bíba [-] , V. Schulz [-] , P. Jankú [-] , C. Ezeala [-] (86. T. Přibyl [-] ) , J. Frohna [-] , D. Hanek [-] (89. F. Jiřík [-] ) , K. Holeček [-] , A. Hrdina [-] (90. M. Trojanec [-] ) , D. Dvořák [-]

ŽK: 56. V. Hradecký , 90. D. Vild - 71. L. Bíba , 79. J. Frantl .
Hráči zápasu: P. Kut - D. Hanek , A. Hrdina .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Hodek Jakub - PÁLEK Ondřej, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích