2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

25.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Neratovice v krásném zápase přetlačily Úvaly


Branky


45. J. Jurek , 72. O. Vrabec - 18. R. Hrdý , 53. A. Ďurinda (p.) , 90. V. Vorasický
7

Neratovice v minulém kole zvítězily 3:2 na penalty proti Českému Brodu a stejným výsledkem si poradily i s Úvaly, na jejichž hřišti o své výhře rozhodly ve druhém poločase. Hrál se atraktivní fotbal a fanoušci byli svědky pěti gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstoupili do zápasu lépe a již po čtvrthodině hry šli do vedení, když se prosadil Hrdý a mohl být právem hrdý. Už to vypadalo, že Neratovice budou odcházet do kabin s jednobrankovým náskokem, jenže těsně před přestávkou vyrovnal Jurek.

 

Krátce po přestávce hostující celek z Neratovic opět vedl, když vybojoval pokutový kop a v 53. minutě ho proměnil Ďurinda. Úvaly ovšem zabraly a podruhé v zápase dokázaly vyrovnat, když se 18 minut před koncem prosadil Vrabec.

 

Už to vypadalo, že druhý zápas Neratovic v řadě budou muset rozhodnout penalty, jenže v poslední minutě utkání je odmítl Vorasický a stal se neratovickým hrdinou.



Sestavy


SK Úvaly
M. Došek [-] - O. Vrabec [-] , L. Vít [-] (76. Z. Jemelík [-] ) , J. Andrle [-] (83. V. Zvěřina [-] ) , J. Pěnkava [-] , R. Skuhravý [-] , L. Pour [-] (62. . Shinjikashvili [-] ) , J. Jurek [-] , J. Sůra [-] , P. Štěpánek [-] , L. Pechač [-]

FK Neratovice-Byškovice, s.r.o.
A. Malík [-] - V. Regner [-] , V. Vorasický [-] - D. Weiner [-] (65. L. Novák [-] ) , M. Škarecký [-] , R. Kokoška [-] , A. Ďurinda [-] - R. Hrdý [-] (83. J. Pajkrt [-] ) - J. Kozák [-] , R. Šulc [-] , T. Chlumecký [-]

Hráči zápasu: V. Vorasický .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hrkal Václav - BABKA Ondřej, ŠTUK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích