3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 10:15

25.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Arsenal odjel z Chomutova s prázdnou, hosté prohráli rozdílem třídy


Branky


6

Ani ve 25.kole Fortuna divize B českolipský Arsenal si nepřipsal žádné body, dokonce nevstřelil žádnou branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Českolipský Arsenal jel do Chomutova s tím, že chce získat nějaké body, ale opět se nedostavila střelecká aktivita. Přesto první šanci měli právě hosté. V 15. minutě po centru Malého do vápna , se k míči dostal Kaňkovský, mířil vedle. Ve 27.minutě přihrál domácí hráč Lackovi, ten vyslal přízemní střelu, gólman Zatko míč se štěstím vyrazil.

 

Z protiútoku zahrozili domácí, když šli dva Podroužka, jenže vše vzal na sebe Hána, mířil též vedle branky. Pak se blýskl svým zákrokem Chadraba, když vyrazil nebezpečnou střelu Kunartovu.

 

O dvě minuty již kapituloval, když Hána proklouzl podél postranní lajny k brance a následně poslal centr na volného Hyneše, který se nemýlil 1:0. Pak přišla nádherná střela z 30 metrů, kdy Čížkovský vymetl skoro šibenici - 2:0.

 

Ve druhém poločase se hrálo převážně od vápna k vápnu, oba soupeři sice bojovali, ale bez šance. Jediná vážná šance byla v 80.minutě, kdy se prosadil dlouhán Boček, hosté sice avizovali ofsajd, ale hlavní arbitr byl proti 3:0.



Ohlasy k zápasu



Arsenal Česká Lípa
Jan Chadraba: „ Škoda. V první půli jsme tam nějaké náznaky měli, takové menší šance a jednu nebo dvě větší. Pak se u zadní tyče ukázal samotný protihráč a proměnil to. Druhý gól byl z kategorie snů, takový už v životě netrefí. Ve druhém jsme měli takový optický tlak, ale jen po vápno, bylo to málo a třetí gól byl hřebíčkem do rakve.“



Sestavy


FC Chomutov, s.r.o.
R. Zaťko [-] - D. Zahradník [-] , T. Kunart [-] , J. Hyneš [-] , M. Boček [-] , V. Kubík [-] , M. Chaloupka [-] (83. D. Rohla [-] ) , M. Klimeš [-] , L. Svoboda [-] , J. Čížkovský [-] (68. P. Proll [-] ) , D. Hána [-]

Arsenal Česká Lípa
J. Chadraba [-] - T. Vodrážka [-] , P. Malý [-] , P. Hauer [-] - M. Podroužek [-] (46. V. Sedláček [-] ) , O. Vacek [-] , A. Lacek [-] , M. Ladra [-] , L. Valta [-] - J. Frömmel [-] , K. Kaňkovský [-] (79. V. Brož [-] ) -

ŽK: 50. D. Hána , 60. D. Zahradník , 85. J. Hyneš - 75. O. Vacek , 81. P. Malý , 88. T. Vodrážka .
Hráči zápasu: R. Zaťko , D. Hána , J. Čížkovský .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Švagr Tomáš - KREJSA Josef, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích