Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

26.kolo, Divize B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Brod v zápase kola bohatém na góly přestřílel Louny, jedná se o rekordní počet gólů?


Branky


9

Zápas, který během letošní sezóny Divize B nabídl zřejmě nejvíce gólu a připomínal hokej, se odehrál o víkendu v Českém Brodu, kde tamní fotbalisté svedli neopakovatelnou bitvu s Lounami, které nakonec po bláznivém průběhu porazili 6:5!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již průběh prvního poločasu jako na houpačce napověděl, že se v Českém Brodě odehraje výjimečné utkání. Skóre otevřely jako první po deseti minutách Louny, v jejichž dresu udeřil Zeman. Domácí poté zápas během osmi minut otočili, když nejprve vyrovnal Fikejz a po půlhodině hry poslal Český Brod do vedení Jindřich. Ani domácí se ale z vedení neradovali dlouho, když deset minut před přestávkou vyrovnal Trup.

 

Úvodních patnáct minut druhého poločasu ovládly Louny, v jejichž dresu se pouhých pět minut po přestávce trefil podruhé v zápase Zeman a v rychlém sledu navíc dvakrát za sebou Popović, jehož zásluhou hosté vedli v Českém Brodě 5:2, jenže ani tříbrankové vedení jim na bodový zisk seznačně nestačilo. Michálek a Slicho, který se taktéž prosadil dvakrát krátce po sobě vyrovnali utkání na 5:5 a v nastavení dokonal neuvěřitelný obrat Hrdlička. Jedno se zřejmě o nejlepší zápas sezóny.



Sestavy


SK Český Brod
M. Polomský [-] - A. Moravec [-] (58. J. Suk [-] ) , J. Carda [-] , T. Hrdlička [-] , V. Marek [-] - T. Slicho [-] , M. Gajdasz [-] , J. Makovský [-] , T. Michálek [-] , D. Fikejz [-] - P. Jindřich [-]

FK SEKO Louny
J. Pokorný [-] - J. Zeman [-] , J. Hrnčíř [-] , P. Soukup [-] , D. Zícha [-] , V. Trup [-] , J. Suchý [-] , V. Popovič [-] , P. Fiřt [-] , K. Krejčík [-] , P. Vokurka [-]

ŽK: 39. T. Slicho , 70. T. Michálek , 79. J. Suk , 81. T. Hrdlička , 91. M. Drápela - 33. P. Fiřt , 84. K. Krejčík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Brychta Ondřej - RAPLÍK Lukáš, JANSA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

18. 5. 2018 18:53
Brod má šanci se dostát na 2místo tipuju 1

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích